Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba... benim 7.5 cm di herşey çok güzeldi rahat ol...ben çok stres yapmıştım...onlar gerekendilerini detayı verecekler doktor çok açık ve net bilgi veriyor...çok ciddi bi bey...2 gece kaldım...şuan iyiyim...miyomum küçüldü ve çürümüş...gittikçe de yok oluyor...adet kanamalarım düzeldi aşırı savcılardan kurtuldum...inanın bence değer...sadece operasyondan sonra yine adet sancısı gibi ağrılarınız olacak ama çekilmicek gibi değil...hiç korkmayın lütfen...ben çok korktum...keşke bana bi anlatan olsaydı...hiç uyumadım stresten ama bu muymus dedim sonrasindaMerhaba aybarsasy ben de saim yilmaza embolizasyon yaptirmak istiyorum 8 cm miyomum var. Bu hafta mr sonucumu gonderecegim. Senin nasil gecti. Miyomun ne buyuklukteydi. Su an ne durumdasin. Ne kadar masrafi oldu sana. Antalya da mi yasiyorsun
Mersinde yaşıyorum...bu aradar ben çok korktuğum için koltuk altimdan girdilerMerhaba... benim 7.5 cm di herşey çok güzeldi rahat ol...ben çok stres yapmıştım...onlar gerekendilerini detayı verecekler doktor çok açık ve net bilgi veriyor...çok ciddi bi bey...2 gece kaldım...şuan iyiyim...miyomum küçüldü ve çürümüş...gittikçe de yok oluyor...adet kanamalarım düzeldi aşırı savcılardan kurtuldum...inanın bence değer...sadece operasyondan sonra yine adet sancısı gibi ağrılarınız olacak ama çekilmicek gibi değil...hiç korkmayın lütfen...ben çok korktum...keşke bana bi anlatan olsaydı...hiç uyumadım stresten ama bu muymus dedim sonrasinda
Bana da bilgi verirseniz çok sevinirimMersinde yaşıyorum...bu aradar ben çok korktuğum için koltuk altimdan girdiler
Merhaba nasıl yardımcı olabilirimmerhaba bana özelden ulaşırmısınız lütfen
Bana aynı hafta vermişti...siz de uygun olursanız hiç beklemeyin bekletmeyin...çünkü ben raporu gönderdiğimde 5 cm di...1 hafta sonra gittiğimde orda tekrar bakılmisti 7.5 cm di...şaşırdım neden 1 haftada bu kadar buyur diye sordu. Belli bi boyuta gelince büyümesi hizlaniyormus....bence hiç korkmayın ve vakit kaybetmeyin...Bilgiler icin cok tesekkur ediyorum. Normalde islem kasiktan mi yapiliyor? Ben de istanbul dan gidecegim. Mr sonucumu uygun bulursa hemen gun verirler mi bana acaba cok bekler miyim?
Değil o yüzden koltuk altı yapıldı. Ben de korkmuştum ama gerek kalmadı...kasiktan olunca mecbur sonda gerekiyormuş...ama koltuk altında gerek yok...hiç korkmayın endişelenmeyin...açık ameliyat olmaktansa bu daha iyi...bi daha başıma gelen umarım ama seçeceğim Yöntem yine bu olurduHadi ya sonda sart mi.. Ameliyat gibi yani.. Iste simdi korkmaya basladim
Üzülmeyin bakın herşey yoluna girecek...öbür türlü emin olun daha çok çekersiniz...ameliyat benim de gözümü korkuttu...ben bu yöntemi çok araştırdım kibarısa gittim üni. Sonunda Saim beyDeğil o yüzden koltuk altı yapıldı. Ben de korkmuştum ama gerek kalmadı...kasiktan olunca mecbur sonda gerekiyormuş...ama koltuk altında gerek yok...hiç korkmayın endişelenmeyin...açık ameliyat olmaktansa bu daha iyi...bi daha başıma gelen umarım ama seçeceğim Yöntem yine bu olurdu
Değil o yüzden koltuk altı yapıldı. Ben de korkmuştum ama gerek kalmadı...kasiktan olunca mecbur sonda gerekiyormuş...ama koltuk altında gerek yok...hiç korkmayın endişelenmeyin...açık ameliyat olmaktansa bu daha iyi...bi daha başıma gelen umarım ama seçeceğim Yöntem yine bu massengerdan yazabilirsiniz eğer isterseniz...benim.için bi sakıncası yok... Asya Döşlü facebook
bende oldum bu operasyonu çok korkuyordum hatta işlem sırasında kalp krizi geçirecektim :)Haklisiniz ameliyati dusununce bu korkulacak birsey degil gercekten. Umarim hersey yolunda gider ve ben de sizin gibi sagligima kavusurum. Icim biraz daha rahat simdi daha netim. Ilginiz ve desteginiz icin cok tesekkur ederim. Operasyondan sonra ben de durumumu buradan paylasacagim
evet kanamalar azaldı ağrılarım azaldı çok şükürPeki 3 ayda duzelme oldu mu sizde?
Benim de aynı şekilde etkisini kısa sürede gördüm fakat bu yapıya göre değişiyor...inşallah sizinde düzelecek hiç korkmayınevet kanamalar azaldı ağrılarım azaldı çok şükür
Harikasın lütfen bilgi verin. .nerde olacak operasyonArkadaslar bu aksam gidiyorum operasyon yarin sabah olacak. Insallah iyi olacak. Islem bitince buradan yazacagim