• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom Embolizasyonu hakkinda yardim

hexe1973

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
1
0
6
51
Merhaba
Miyom embolizasyonu yaptirmak istiyorum. istanbul'da bu isi ucretsiz yaptirabilecegim, sgk nin karsiladigi devlet hastanesi ve doktor onerebilecek olan var mi?

Tesekkurler simdiden.

Merhaba çok geçmiş olsun canım Samatya’da Özgür Bey var kendisini şahsen tanırım ve konunun en iyilerinden, yurtdışında bunun eğitimini aldığını biliyorum. İstersen senin için doktora sorarım?

Merhaba çok geçmiş olsun canım Samatya’da Özgür Bey var kendisini şahsen tanırım ve konunun en iyilerinden, yurtdışında bunun eğitimini aldığını biliyorum. İstersen senin için doktora sorarım?
merhaba konu ile ilgileniyorum. Özgür Bey kapali ameliyat ta yapiyor mu ve hangi hastane?

Canım embolizasyon sonrası hamilelik oldumu.lütfen cevabını bekliyorum

bende izmirde embolizasyon yaptırmak istiyorum yaptıranlar doktor konusunda yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Back