Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Miyom embolizasyonu yaptirmak istiyorum. istanbul'da bu isi ucretsiz yaptirabilecegim, sgk nin karsiladigi devlet hastanesi ve doktor onerebilecek olan var mi?
Merhaba çok geçmiş olsun canım Samatya’da Özgür Bey var kendisini şahsen tanırım ve konunun en iyilerinden, yurtdışında bunun eğitimini aldığını biliyorum. İstersen senin için doktora sorarım?
Merhaba çok geçmiş olsun canım Samatya’da Özgür Bey var kendisini şahsen tanırım ve konunun en iyilerinden, yurtdışında bunun eğitimini aldığını biliyorum. İstersen senin için doktora sorarım?