- 23 Mart 2017
- 272
- 70
- 29
Simdi size soyle anlatayim. Ben çıkmazdaydım ne yapacagimi bilemiyordum ama ama ameliyat olacağım kesindi. Önder Koç var bilirsiniz ona gitmek için bütün gidenlere vs. yazdım bana 20.000 TL dediler. Çok fazla geldi bana daha sonra Hacettepe'ye gitmeye karar verdim randevu aldim. Aksamina bir arkabam aradi arkadasi Ali Ayhan da iki kere ameliyat olmuş. Aradim hemen dedi ki ondan randevu al cok iyi inanin o demeden adini bile duymadim. Ilk kere tededdutsuz dusumeden aldim randevu ertesi gun gittigimde agridan mustan yurdun 4 bir yanindan gelenler vardi. Sok oldum sok. 3'te olan randevuma 9 bucukta girdim. Görünce direk ameliyat dedi ertesi güne gün vermişti fakat ben 1 hafta sonrası için gün aldım. Her neyse ameliyat günü olduktan sonra hoca çok yoğun gelip sana bir açıklama yapmıyor içim içimi yedi. Anneme git konuş dedim muayenehanesine. Her gelen doktora sordum tabi bir şey oldumu diye. Hepsi Ali hoca ameliyattan önce Ne dediyse onu yapar. Fazlasını ya da eksiğini yapmaz dedi. Annem gittiğinde de anneme dedim ben ne dediysem onu yaptım merke etmesin ameliyati çok iyi geçti ama fazla büyükmüş diye. Gelelim Ali hocaya inanin ben tavsiye uzerine gittim ve Allah'a sigindim girmeden once cok dua ettim. Bana da suan cok yasli bilgi vermiyor gibi gelse de Allah'ın izniyle halletti sorumunu. Asistanlari olsun kendisi olsun cok iyiler milyon tane hasta var bekleyen miyom ameliyati cok kolaymis demekki dedim onlari gorunce. Rabbim dermani olan hastalik versin. Ameliyat olmak cok zor evet insan korkuyor ama Allah yanimda deyip ona sığınırsan bir sey olmaz Allah'ın izniyle ben oyle yaptim. Ameliyati Ali hoca yapti benim ama bak illaki asistanlari oluyor ameliyathanede bence olmali da ondan yana gozunu korkutma sonucta mudahale eden birisi var ve bu adam icin bu ameliyat cerez bak gercekten çerez korkma sakin ben ciktiktan sonra gobegimi dumduz gorunce buna bile sukur dedim yaa kurtuldum dedim.Öncelikle çok geçmiş olsun.Ben de Ali Ayhan’ı araştırıyordum fakat inanılmaz yaşlı ve ameliyatı asistanlara yaptırıyor kendisi başında duruyor gibi duyumlar aldım.Şimdi en doğru cevabı verecek olan sizsiniz.Ameliyatınız nasıl geçti,memnun kaldınız mı?