Yeni katılan arkadaşlar... Ameliyattan korkmayın.Bu konuda deneyim kazanmış doktorları Araştırabilirsiniz. Kendınızi hazırlayabilirsiniz psikolojik olarak bu süreçte... Özelde fiyatlar malum,moralinizi bozmayın .Eğitim hastanelerinde de gayet donanımlı hocalar mümkün. Kapalı teknik de yapılıyor bazılarında. Bana da ilk söylenen rahmin alınması ihtimaliydi. Bunu zaten söylecekler size ameliyata tüm şartları kabul ederek giriyorsunuz. Hoş ben de buraları okudukça öğrendim. Ne kadar rahım bizde kalsa da, ileride sıkıntılar olabiliyormuş. Ameliyat sonrası doktorumun bana söylediği rahmimin baya hasar gördüğüydü, nasıl görmesin 3 kiloydu kendısı... Bunu ilerleyen süreçlerde öğrenıcem artık. Şuan ameliyattan korkmak en son düşüneceğiniz şey olsun. Her aşamada bır sıkıntıyı atlatıp bır sonraki ile yüzleşiyoruz. Ben amelıyat olduğum zaman annem çok üzüldü bunları yaşadığım için, göğsünde ağrı hissetti. Daha hasta yatağımda annemı ikna etmeye çalıştım doktora gitmesi için, 3 ay gecikmeli gıttı ve sonuç meme kanseri... Yanı sinir, stres, üzüntü yakamızı bırakmadı ,atlatıcaz inşallah ne diyelim her şey bizim için...
Yanı ertelemeyin arkadaşlar miyomunuzdan haberdarsanız kurtulmaya bakın. Sonuçta büyüdükçe verdiği hasar da büyüyordur diye düşünüyorum. Ben son zamanlarımda öğrenmiştim ama tüm belirtiler varmış.
Mesanenize, bağırsağınıza baskı yapacaktır. Benım son halim öyleydi, minnacık idrar bıle baskı yapıyordu,kesılmeyen adet kanamam vardı, karnım 6 aylık gebe gibiydi,çok kuvvetli sırt ağrım vardı ki benı doktora gitmeye ikna eden sırt ağrımdı. Neyse Çok uzun oldu içimi döktüm galiba birazda
Bu arada benım 5 ay geçti ama halen karnımda gerilme hissediyorum. Her türlü işimi yapıyorum ama bazen amelıyat yerim kendını gösteriyor sızısı ile
kontroller normal geçtiği için dert etmiyorum şimdilik bunu.