• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ameliyati olanlar yardiminiza ihtiyacim varr

Ben de ameliyat olduğum gün değil ertesi gün akşama doğru çıkardım. Çıkarmadan katı yemek yok demişlerdi. Annem 2 kaşık yoğurt yedirdi bir süre sonra çıktı ama bence yürüdüğüm için çıktı diye düşünüyorum. Sen ayaklandın dimi? Bir de bağırsak hareketlerini dinlediler mi?
Eve geldim canım şuan evdeyim. Hastanede çıkartamadım yazdıktan sonra lağman yaptılar tekrardan o şekilde çıkarttım sonra hep çıkarabildim. Benim acımdan çok midem çok bulandı yürürken falan o yüzden aşırı yürümedim hatta ilk gün yürüyüş çok önemli diyorlar ama ilk gün beni çok az yürüttüler oda içinde bi ileri bi geri sadece o yüzden çıkartamadım galiba

Eve geldim canım şuan evdeyim. Hastanede çıkartamadım yazdıktan sonra lağman yaptılar tekrardan o şekilde çıkarttım sonra hep çıkarabildim. Benim acımdan çok midem çok bulandı yürürken falan o yüzden aşırı yürümedim hatta ilk gün yürüyüş çok önemli diyorlar ama ilk gün beni çok az yürüttüler oda içinde bi ileri bi geri sadece o yüzden çıkartamadım galiba
Sonuçta sağlıklı bir şekilde çıktın ya hastaneden önemli olan bu. Tekrar geçmiş olsun canım, evde çok daha iyi hissedeceksin🥰

Sonuçta sağlıklı bir şekilde çıktın ya hastaneden önemli olan bu. Tekrar geçmiş olsun canım, evde çok daha iyi hissedeceksin🥰
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun gerçekten sayenizde atlattım 🥰 Çok şükür şuan gayet iyiyim 🤗 Allah hepimize sağlık versin 🥰😘😘😘

Back
X