Gebeliğe Hazırlık Mixovul kullananlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrfrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
6
5
34
Merhaba kızlar:)
Size bir sorum olacaktı. 9 ay oldu korunmayı bırakalı, hamilelik olmayınca doktora gittim bende haziran 25 de. Neyse baktı doktor, oncelıkle enfeksiyon var dedi, fitil verdi 25 i itibariyle kullanmaya basladım ve 7 gün sonunda bitti. Adetim normalden 2 gün önce geldi 12sinde adet oldum ama ilk gün resmen siyaha yakın bir renkteydi adetim acaba dedim enfeksiyon bu sekilde mi atılıyor. Ve 2 gün sürüp bitti resmen bugun 3. Gün ama bi kaç damla geldi o kadar . Bu arada hormon testlerimi yaptırdım eşim test verdi ve persembe günü de rahim filmim var acaba mixovul adeti bu sekilde etkiliyor mu daha once kullananlar be bu sekılde etkilenenler var mı?

Bende kullandım ama adetimi etkilemedi,kan rengin hormonlarından kaynaklanıyordur.

Ben kullandigimda da etkilememisti. Havalarin etkisi varmidir bilemiyorum cunku bundan 2 ay once 3 adetimi bu sekilde gecirdim bende. Hatta cevremde kime sorduysam onlarin bir kismida yasiyordu ayni durumu. Endiselenme , umuyorum ki bir sıkıntı yoktur

Çok tesekkür ederim kızlae umarım oyledir neyse en kötü perşembe rahim filminden sonr doktora sorayım nedenn diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…