misyon koruma sınavını kazananlar ;)

Mrb arkadaslar gıdenlere hayirli olsun. 2.grup ta olan arkadaşlar biz ne zaman gideriz. Bi duyumu olan var mı. Birde yurtdışına giden arkadaşlar oradaki halen bulunup donus yapacak olan arkadaşlar varmı ne zaman Tr donus yapcak lar bilgisi olan varmi.

ne zaman gideceğiz hiç bir bilgim yok canım en azından seçimler geçsin sonra belli olur yani benim düşüncem böyle giden arkadaşlar unuttu bizi hiç uğramıyorlar

İnşallah seçim sonrası belli olur. bu bekleyiş kötü herkez ne zaman gideceniz diye soruyor daha belli değil bilmiyoruz demekten yorulduk artık bir aciklansaydi hayirlisiyla Allahım hayırlısı ni versin herkese

aynen sorular beklemektende yorucu olmaya başladı seçimi de atlattık hayırlısıyla bir haber alırız inşallah

Merhabalar siteyi görünce çok sevindim. Benim eşim de kazandı şu an Finlandiyadayız. Darısı gidecekelrin başına. Tercih yaparkende burdan isteyene bu ülke hakkında bilgi verebilirim.herkesin gönlünce olmasındileği ile

Bu konuda yazanlari okuyunca hayallerim depresti, su icer gibi okudum konudaki mesajlarin hepsini. Konuya yazanlar yurtdisina birer birer gidince yazmayi birakmislarbaetik. Donunce buraya tekrar bakarlar ve mesajimi da gorurler umarim oralarda neler yasadiklarini cok merak ettim cunku. Onlar dondugu yilda bizde kazaniriz insaallah misyon koruma sinavini onlarin yerinr biz geceriz insaallah. Zira kinudakilerin hepsi muhtesem, herkesin hayali olan yerlere gitmis.

Merhaba hayatafarklıbak hala gidemedik malesef yazımız geldi tercih yakında gelecekmiş ilk günler çok heyecanlıydık yazıyorduk şimdi bazen unutuyorum bile giden arkadaşlar bir yılı tamamlamak üzere inşallah ikinci yıllarınıda tamamlarlar hemen çağrılmazlar biz beklemeye alıştık ilk sınavda kazanırsınız inşallah beklemesi zor olsada güzel bir süreç

Aaa cok sasirdim. Bir yil gibi uzun bir bekleme suresi oldugunu bilmiyordum. İnsan tuhaf hisseder ama bir yarisi burda diger yarisi gidecek gibi. Ama yinede gidecegini bilmek guzel. İnsaallah her giden en az iki yil kalir.

Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın.. Bir sorum olucam eşine sorasilir misin misyon koruma mülakatında ingilizce çok önem arzediyor mu? ne soruyorlar?

Kazanan herkese hayırlı olsun.. Bir sorum olucam kazanan arkadaşlar eşilerne sorasilir mi acaba misyon koruma mülakatında ingilizce çok önem arzediyor mu? ne soruyorlar?

eşim bir kere girdi sınava ama ne sorduklarını bilmiyorum. basit ingilizce 10 soruluk zannediyorum. biraz ingilizceyel bilinecek sorluarmış yani

merhabalar misyon koruma sınavını araştırırken buldum bu forumu yarın sınav var ve nişanlım sıkı hazırlandı süreç hakkında bilgi verirmıısnz tamda düğün zamanı kafamda bir sürü sorular

merhabalar bu konu hakkında bilgi sahibisniz yardımcı olur musunz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…