- 16 Ekim 2015
- 4
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Eşi polis olanlara tanıdık gelir "misyon koruma sınavı". Polislerin meslekteki en kıymetli sınavlarından ve görevlerinden biridir. Bu yıl sınav yapıldı, yazılı-sözlü derken zorlu bir süreçten geçtiler, çok şükür biz kazanarak noktaladık. Şimdi bizi yeni belirsizlikler bekliyor: Nereleri yazacağız? Hangi ülkeye (şehirlere) gitmek istesek..? Gidip ne yapacağız:) Bu heyecanı paylaşan var mı aramızda? Hem sevinelim hem dertleşeli j+Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın.. Bir sorum olucam eşine sorasilir misin misyon koruma mülakatında ingilizce çok önem arzediyor mu? ne soruyorlar?
Hayırlı olsun canım Allah utandırmasın.. Bir sorum olucam eşine sorasilir misin misyon koruma mülakatında ingilizce çok önem arzediyor mu? ne soruyorlar?Yaşasın! Sonunda mutluluğumu paylaşabilecek, beni anlayabilecek birini buldum!:)) Vallahi çok sevindim. Bizi ancak biz anlarız. Benim puanı öğrendiğim günden beri içim içime sığmıyor, hatta git gide daha çok mutlu oluyorum düşündükçe, gerçekten harika bir fırsat yakaladık Allah'ın izniyle. Aynı sorular bende de. Ama başı, nereleri tercih etmeli sorusu çekiyor. Benim hayalim Amerika bu işin başından beri. Ama çok radikal bir fikir. Bir sürü çekincelerimiz var. Avrupa'ya da sıcak bakıyoruz. Belli bir karar yok yani. İkinci soru da ne zaman gideceğiz? Benim 3 yaşını dolduracak bir oğlum var. Kreşe başlayacaktı normalde Eylül'de. Eşim Eylül'de gideceğimiz söylüyor kayıt yaptıramıyorum, bir karar alamıyorum. Belirsizlik zor... Birlikte atlatırız inşallahSizin kafanızda bir yer var mı? Çocuk var mı?
eşine ne sormuşlar ingilizce konusunda?sınavda değil (az soru var ing. den sınavda) ama mülakatta önemli diye biliyorum ben.
merhabalar bu konu hakkında bilgi sahibisniz yardımcı olur musunz lütfenEşi polis olanlara tanıdık gelir "misyon koruma sınavı". Polislerin meslekteki en kıymetli sınavlarından ve görevlerinden biridir. Bu yıl sınav yapıldı, yazılı-sözlü derken zorlu bir süreçten geçtiler, çok şükür biz kazanarak noktaladık. Şimdi bizi yeni belirsizlikler bekliyor: Nereleri yazacağız? Hangi ülkeye (şehirlere) gitmek istesek..? Gidip ne yapacağız:) Bu heyecanı paylaşan var mı aramızda? Hem sevinelim hem dertleşelim.