-
- Konu Sahibi DadsDaughter
nereden öğrendinizSonuçlar belli oldu canım bekleme bitti! Öğrendiniz mi bilmiyorum öğrenenler yazsın buradan haberleşelim. Bu süreçte neler yapacağız tartışalım. Biz Londra'ya gideceğimizi öğrendik :) 2. Tercihimizdi. Allah hayırlısıyla gitmeyi ve yaşamayı nasip etsin hepimize. Hadi siz de yazın dört gözle bekliyorum!
nereden öğrendiniz
Valla elimde telefon tebrik trafiği o saatten berietkisinden çıkamadım olayın çok sevinçliyim sabrın sonu selamet... Yedekte olan arkadaşlar 2006da bizim kararname çıkacak diyor.[/QU
biz nereden öğrenebiliriz acaba siz nereden öğrendiniz
Eşim aradı söyledi dış ilişkilere gelmiş heralde. Tam da bilmiyorum.nereden öğrendiniz
Beraberiz o zaman:) Büyükelçilik mi başkonsolosluk mu?Bizde Londraya gidiyoruz inşaallah
Hayırlı olsun. Bizim görev tarihimiz 15 eylül. Biz görev yapacağımız ayın maaşını önceden aldığımız için 1 Eylül'de mi ayrılmak gerekiyor ücretsiz izne? Ben şu andan itibaren ne zaman alırsam alayım bir fark olur mu?Merhaba bize washington geldi...Kasım da gideceğiz inş. Izne ekim in 14 ünde ayrilacagim daha önce de ücretsiz ızne ayrıldım. .Aksi takdirde maaşını yarısını geri iade etmen gerekir. 15 gün mehir muddeti 1 Kasım da orda olmuş olacağız inş.
Çok güzell bizim ilk tercihimizdi orası. Hayırlısı olsun ya kötü yer öğrenen yok ne ballı konuymuş:))Cok sükür 2. tercihimiz Los Angeles-Amerika geldi.Ne yerde ne gokteyiz :) Gidis 15 eylul bizim.Hepimize hayirli ugurlu olsuuuunn
Büyükelçilik canım ben de öğretmenim iletişim kuralım inşallah orda görüşürüzBeraberiz o zaman:) Büyükelçilik mi başkonsolosluk mu?
ne için canım yurt dışı için miAlışveriş zamanı; )
1 eylül de ayrilacaginizi söyleyin tahakkuk muhasebe ye maaş hesaplanmasin. 14 ünden itibaren ızne ayrilacaksinizHayırlı olsun. Bizim görev tarihimiz 15 eylül. Biz görev yapacağımız ayın maaşını önceden aldığımız için 1 Eylül'de mi ayrılmak gerekiyor ücretsiz izne? Ben şu andan itibaren ne zaman alırsam alayım bir fark olur mu?
Evetne için canım yurt dışı için mi
Ay bizimde londra acaba soğuk mudurEvetwashington bizimki ve kasımda gidicez inş. Baya sogukmus orası eksilerde oluyomus kışın. ..sezon açılsın alicam bikaç mont vs...çocuklara da yapacam daha...çok isim var çok; )
Canım sana özelden msj attım gördün mü?Büyükelçilik canım ben de öğretmenim iletişim kuralım inşallah orda görüşürüz
Evetwashington bizimki ve kasımda gidicez inş. Baya sogukmus orası eksilerde oluyomus kışın. ..sezon açılsın alicam bikaç mont vs...çocuklara da yapacam daha...çok isim var çok; )