-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Özelden yazdım sizeEvet arkadaslar whatsaptan grup kurduk oradan iletişime geçiyoruz bana özelden numara ve isimlerinizi atarsanız ekleyeyim
Lizbonİyi. Akşamlar yerleriniz belli olmuş nerelere gidiyorsunuz hanımlar
Hayırlı olsun tercihinizde var mıydıLizbon
Merhaba biz hâlâ beklemedeyiz ne yazıkki2020 yılından kazanıp bekleyenler var mı aranızda
Maalesef hâlâ beklemedeyiz henüz son grup kurs tarihi bile belli değil bizde durum böyle olunca sizinki de çok aksayacak sanırım biz resmen üç senedir bekliyoruzMerhaba kazanan arkadaşların tamamı gitti mi bekleyen varmı bilgi alabilirmiyim bizde 2023 misyon yazılıyı kazandık kesin listenin açıklanmasını ve mülakatı bekliyoruz süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı
Merhaba tercihleriniz nereler acabaMaalesef hâlâ beklemedeyiz henüz son grup kurs tarihi bile belli değil bizde durum böyle olunca sizinki de çok aksayacak sanırım biz resmen üç senedir bekliyoruz
Özelden bana numaralarınızı atın whats app grubu kuralım ordan anlık bilgi paylaşırızMerhaba tercihleriniz nereler acaba
Biz şuan misyon görevindeyiz geçen seneki gruptanız bizden önce gelmiş Eylülde değismesi gereken 2 yılı dolmuş bir grup var onlardan bir kişi var şuanda burda ama uzatıldı ve herhangi bir yazı falan gelmemiş nezaman gideceği belli değil yani. Kazanan son ekiptende tanıdığimiz var ama gitmesi gereken ekip gidemediği için haliyle onlarda gelemiyor.
Evet Eylül’de süresi dolanlarla biz değişeceğiz tercihleri çok oldu vereli ne bir haber ne bir duyum çocuklar da okula başladı sanki gitmeyecekmişiz gibi hissetmeye başladım artık hevesimde kalmadı. Siz hangi ülkedesinizBiz şuan misyon görevindeyiz geçen seneki gruptanız bizden önce gelmiş Eylülde değismesi gereken 2 yılı dolmuş bir grup var onlardan bir kişi var şuanda burda ama uzatıldı ve herhangi bir yazı falan gelmemiş nezaman gideceği belli değil yani. Kazanan son ekiptende tanıdığimiz var ama gitmesi gereken ekip gidemediği için haliyle onlarda gelemiyor.