- 12 Ağustos 2022
- 27
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
İnşallah imzalandığı kesin bence ama açıklama bugün ya da yarın olur diye tahmin ediyorumSınava hazırlanıyorum bu grup giderse eğer sınav başvuruları hızlanacak ve gidecek arkadaşlarım var bu grupta biz de heyecan ile bekliyoruz
Galiba bugün de öğrenemeyeceğizBugün de ses yok sanırım
Siz neredesiniz şuanBiz de bekliyoruz. Geri döneceğiz.Amin
listede yerimizi öğrenmek bu kadar zor olmamalı ya resmi yazı bi hafta sonra da geleblir de eski yıllarda bu kadar beklendiğini görmedimYazı dediğiniz şey imzalandığında hemen 1 günde pat diye gidecek birşey değil arkadaslar evet imzalandıgı kesin ama daha evrak daireye gidecek daireden sonra illere gidecek ve şuan bütce düzenlemesi var 4 yıl doldugu için yurt dısında alınacak maasla alakalı , bu hafta için cumaya kadar belki bir ihtımal belli olabılır ,siz genede bu hafta için umut baglamayın önümüzdeki haftayı bekleyin
Daha önce gıdenlerde bızden sonra gideceklerde bu karamsarlık sürecini yaşadı ve yaşayacaklar malesef en kritik grup bizim grup oldu hem secım öncesi hem butce düzenlemesi hem pandemi derken bizi etkiledi , bunca senedir beklıyoruz yüzdük kuyruguna geldik bıraz daha sabırlı olmak lazım evet bir sekılde torpılı olupta yerını ogrenen var buraya yazılacak bırsey degıl bu , ama liste henuz birimlere gelmedi evrak daha dairede bile degıl persembeye kadar bir ihtımal var söylentisi var ama ben onada ınanmak istemıyorum önümüzdeki hafta kesinlesir resmi gazetede yayınlanan birseyde yok cunkı henuzlistede yerimizi öğrenmek bu kadar zor olmamalı ya resmi yazı bi hafta sonra da geleblir de eski yıllarda bu kadar beklendiğini görmedim
Çok haklısınız keşke öğrenilse insanlar nereye gideceğini bilse biz de yazı şubeye gelince öğrenmiştik