- 12 Ağustos 2022
- 27
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Gvenilir mi ben bilemem. Sadece söyleneni yazıyorum umarım güvenilirdir. Bu tarz duyumlar hep oluyor en son bir tanesi tutuyor ama umarım gerçekten böyledir bu ay sonuna kadar açıklanmış olursa bu tarihlerde gidiş olurGüvenilir bir dyum mu arkadaşım burda herkez bi tarih veriyoda
İnanın bende sizin yazınızdan ne söylemek istediğiniz bir türlü anlamıyorumBunu hele hiç anlayamadm ne dnşmk istnmiş tarih ne ne zaman gidlcek vallaa
Büyük olasılıkla yakın tarihte imzalanır zaten pasaport cıkartma vize , gidiş vs derken o sürecte 1ay ile 45 günü bulabılıyormus sabırla beklemeye devam güzel sonuc ve güzel ülkeler görmek dileğiyleSon duyurma göre de 15 Aralık 15 ocak arası gidilmiş olacak
Önüne gelen tarih yazmıyor kesin demiyor bizler duyduklarımızı yazıyoruz herkes bekliyor merak ediyor bir şey duyan var mı diye kimse sizi tarihe zorla inandırmıyor eğer inanıp çok geriliyorsanız bence bu gruptan Çıkabilirsiniz yazılanları da görmemiş olursunuz boşa stres olamazsınız. Ne de olsa resmi açıklanınca işlemlerinizi yaparsınız buraya ihtiyaç olmaz sanırım.Bana göre bunlar duyum değil arkadaşım buraya gelen tarih yazıyor sayısal loto gibi oldu herkez bir şey söylüyo
1 bizim kocalarımz kazandı bu ay olmazsa öbürkü ay zaten giderz önümüzdeki ay olmadı bahara giderz kazandğmz belirli gdceğz aama herkez geliyo burda tarh veriyor ne olduğunda bilmedn yazıp gidiyor bukadr hrslanmya gerek yok insanlarda gerliyo ben daha yazmam zaten çıktğnda duyarm ağatostan berdr her ay gdlyor göya
Sizin eşiniz telegram grubunda mı ya da geleceklerin oluşturduğu whatsapp grubunda mı? Bu bilgiler oradan alınıyor. Devamlı birileri yazıyor kesin bilgi diye. Ama bir türlü açıklanmıyor ve insanlar artık beklemekten yoruldu.Arkdaşm ben beklemiyorm da bu bilgiyi hangi mevkidn alyrsunz meselam güvnlr mi bi arkdş dış ilişkler bakanlğnın duyurusnu yazmış geçenki konşmalrda var onlara memurlarının gideceğni misyon diye söylemiş biz kimsyi bilmuiz buraya yazdım arkdşlar kzıyo bu şekil beklmkte ne olrsa olsn stres ediyo insanı