- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
-
- Konu Sahibi DadsDaughter
Anlaşılan para yok bütçe olmadığı için değişim olmuyor ben böyle düşünüyorum. Çünkü başka sebep aklıma gelmiyorYok be arkadaşım biz onlardan değiliz herkeze söylensn öğrenirz
Bütçeyi bekleyimce olcak bişey mi neyini bekliyrz acaba
Nasıl gelişmelerYeni glişmeler varmış arkdşlar duydunuz iyi mi kötü mü
Ne duydunuz acabaYeni glişmeler varmış arkdşlar duydunuz iyi mi kötü mü
Siz neyden bahsediyorsunuz pekiYokk dediğim o değildi arkadaşım olsa onuda biliyom söylrm
çatlatma yahu nedir bildiğinYokk dediğim o değildi arkadaşım olsa onuda biliyom söylrm
o bahsettiğiniz grup dış ilişkilerde görev alıcak memurlar deniyor insallah biz yanılıyoruzdur ama bu bir iki hafta içinde yazı gelmesse ocaktada gidemeyiz şubat marta kalır işimiz inş dediğinz çıkarProsedürler cok farklı işliyor guvenlık sorusturması geldiğinde kimsenin bırseyı yoktur ama kurstan sonra bı kavgaya karısmıstır örnek verıyorum mecbur sorusturma acılır haklıda olsan lehinede olsa olay hakkın yanıyor iş uzuyor , 30 35 kısılık grup egıtım almıs bızlemi gıdecekler yoksa gecıcı gorevmi bılmıyorum ay sonuna kadar imzalanacak yönünde söylenti çok kış olmadan hepimiz yerlerımıze yerleşseydık iyi olacaktı
İyi düşünelim iyi olsun , bu ay sonu kararname cıksa bıle hepımızın gidişi 1.5 ayı bulur iki olasılık var ya bu sene cıkmadan gidecegız , yada maks subata kadar herkes gıtmıs olacak benım düşüncem ve isteğim en kısa sürede kar kış olmadan gitmek 25 i için imzalanması yönünde bir söylenti var ama bakalım bekleyip görücezo bahsettiğiniz grup dış ilişkilerde görev alıcak memurlar deniyor insallah biz yanılıyoruzdur ama bu bir iki hafta içinde yazı gelmesse ocaktada gidemeyiz şubat marta kalır işimiz inş dediğinz çıkar
İyi düşünelim iyi olsun , bu ay sonu kararname cıksa bıle hepımızın gidişi 1.5 ayı bulur iki olasılık var ya bu sene cıkmadan gidecegız , yada maks subata kadar herkes gıtmıs olacak benım düşüncem ve isteğim en kısa sürede kar kış olmadan gitmek 25 i için imzalanması yönünde bir söylenti var ama bakalım bekleyip görücezBun