- Konu Sahibi DadsDaughter
Teşekkür ederim sizinkiler de hayırlı olsun şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şimdi öğrendik bizde almanya berline gidiyoruzAlmanya
Evet canım eşim aralıksız aradıSiz o numarayı mı arıyorsunuz
Canım katar çok iyi bence zengin bi ülke turistik diye biliyorum.hemen üzülme umduğundan iyi çıkar belkiBizde öğrendik. Maalesef tercih dışı. Katar doha
Bu saatte olur mu acaba. Çatlıyacam.Evet canım eşim aralıksız aradı
Canım benim eşimde 45 50 dk önce öğrendi siz aramaya devam edinBu saatte olur mu acaba. Çatlıyacam.
Yarın 9 açılıyormuş. O zaman arayacağız tabi o zamana kadar liste yayınlanmazsa. Ben ülke belli olmadan sıkıntıya girdim :). Herkese hayırlısı olsun. Can sıkmaya da gerek yok. Elimizde olmaya birşey.Canım benim eşimde 45 50 dk önce öğrendi siz aramaya devam edin
Hayırlı olsun çok güzel yer çıkmış. Terciniz mi çıktı. Siz ne zaman aradınız?Biziimde Miami çıktı kızlar Katar iyi bir terch lütfen üzülmeyin herkese hayırlı olsun
Bizim ilk tercihimizde Miami. Hayırlı olsun arkadaşım güle güle gidin inşallahBiziimde Miami çıktı kızlar Katar iyi bir terch lütfen üzülmeyin herkese hayırlı olsun
Evet canımm ilk tercihHayırlı olsun çok güzel yer çıkmış. Terciniz mi çıktı. Siz ne zaman aradınız?
Canım benim çok sağoll sizin neresi olduBizim ilk tercihimizde Miami. Hayırlı olsun arkadaşım güle güle gidin inşallah
Anaaam Alamancı mi oldun sen hayırlı olsun canım almanca öğren sen danke shön mönAlmanya güzel canım biz de yazdık oraya mı ama her an bize afrika vs çıkabilir
Aynen canım sana çikolata yollarım oradan inşallah gidiyorum sanırımAnaaam Alamancı mi oldun sen hayırlı olsun canım almanca öğren sen danke shön mön
Sizin almanyanın neresi canım.Yaaa bizimilk tercihimizdi katar.. hayirli olsun size