- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
- Konu Sahibi DadsDaughter
Merhaba arkadaşlar.Aranızda öğretmen olan var mı?Bu süreçte ücretsiz izin alırken birbirimizi bilgilendirelim lütfen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz de ayarladık inşallah.sağ olsun oradaki arkadaşlar yardımcı olduBiz evimizi bile ayarladık :)
Bu hafta olur canım biz de bir yere gidemiyoruz kaldık öyle.evi toplasam bi türlü toplamasam bi türlüBen de hemşireyim. Gidiş tarihleri belli olsa ücretsiz izne ayrılmadan yıllık izinlerimi alırdım. Bu belirsizlikten gerçekten sıkıldık artık
Bende aynı durumdayım canım 52 gün izinim var bu hafta içine belli olur diye umuyoruzBen de hemşireyim. Gidiş tarihleri belli olsa ücretsiz izne ayrılmadan yıllık izinlerimi alırdım. Bu belirsizlikten gerçekten sıkıldık artık
Boşver kuzum ya biz bekledikçe olmuyor ben tüm gün ekmek yapıp temizlikle cebelleşiyorum kendimi iki yıl işsizlikle nasıl oyalarım onları düşünüyorum.yarın açıklanır belki.Ben hep diyorum cumaları severler.geçenki de cuma açıklandıYok mu hiç azıcıkda olsa tarihlerle ilgili duyum
Doğru diyorsun kuzucum Cumayı bekleyelim o haldeBoşver kuzum ya biz bekledikçe olmuyor ben tüm gün ekmek yapıp temizlikle cebelleşiyorum kendimi iki yıl işsizlikle nasıl oyalarım onları düşünüyorum.yarın açıklanır belki.Ben hep diyorum cumaları severler.geçenki de cuma açıklandı
Siz ne zaman dönüyorsunuz canımListeler açıklanmış hayırlı olsun gidişler
Bizimki 15 temmuz başlama görülüyor buna inanmak istemiyorum.15 Ağustos cnm ilişik kesme bizim de
Aynen . Daha ayarlanması gereken çok şey var. Aceleye bak. Hiç olmazsa 1 ağustos başlama olsaydı.Bizimki 15 temmuz başlama görülüyor buna inanmak istemiyorum.
Ev sahibi bile bilmiyor bizim gideceğimizi.o kadar acele ettirdiler ki ben de bir sürü ilişik kesme dilekçe uğraşıp duracağım çok sıkıntılı.hiç hevesimiz kalmadıAynen . Daha ayarlanması gereken çok şey var. Aceleye bak. Hiç olmazsa 1 ağustos başlama olsaydı.
Çok komik ya. Yerler belli oldu tarihler belli değil üzülürüz. Şimdi tarihler belli oldu yine üzüldük. :)