- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
- Konu Sahibi DadsDaughter
Listeler gitmiş canım dairelere.bazıları öğrenmiş sanırımNasıl öğrenmişler ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeler gitmiş canım dairelere.bazıları öğrenmiş sanırımNasıl öğrenmişler ki
Henüz ses yok gruptan.biz de bekliyoruz eşime de haber gelmedi daireden.Biri elbet gruba atar listeyi o zaman
Evet öğrenenler varmış. Hayırlısı diyelim. Biz de en kısa sürede öğreniriz inşallah.Öğrenenler olmuş diyorlar var mı öğrenen
Siz önceki sayfalarda da vardınız hatırladığım kadarıyla.size sıra gelmemiş miydiEvet öğrenenler varmış. Hayırlısı diyelim. Biz de en kısa sürede öğreniriz inşallah.
adamı olanlar degil. Gruba numara attılar orayı arayıp öğreniyorlarmış. Tarih belli değilmiş.Evet adamı olanlar öğrenmiş bizim gibi adamı olmayanlar yarına kaldık
Yok canım öğrenenler olmuş neresi olduğunu.adamı olanlar degil. Gruba numara attılar orayı arayıp öğreniyorlarmış. Tarih belli değilmiş.
Evet öğrenenler zaten daire numarasını arayıp öğreniyorlarmış yerlerini.Yok canım öğrenenler olmuş neresi olduğunu.
Evet senin dediğini şimdi anladım evet bi numara var ama o numaradan önce öğrenenler oldu.bizde aradık hep meşguladamı olanlar degil. Gruba numara attılar orayı arayıp öğreniyorlarmış. Tarih belli değilmiş.
Evet canım siz öğrenebildiniz mi meşgulEvet öğrenenler zaten daire numarasını arayıp öğreniyorlarmış yerlerini.
Benim eşim sabırlı aramak istemiyor ben duramıyorum yerimde :)Evet canım siz öğrenebildiniz mi meşgul
Zaten meşgul canım bizde arıyoruz.mesai 10 dk ya bitecek yarın öğreniriz inşallahBenim eşim sabırlı aramak istemiyor ben duramıyorum yerimde :)
İnşallah çok gerildim artıkZaten meşgul canım bizde arıyoruz.mesai 10 dk ya bitecek yarın öğreniriz inşallah
Neresi geldi canımBiz ögrendik yerimizi cogu kisiye tercih disi gelmiş onlardan biri de biziz malesef
Hayırlı olur umarım sizeBiz ögrendik yerimizi cogu kisiye tercih disi gelmiş onlardan biri de biziz malesef
Hayırlı olsun.Almanya