Nerden satın alabilirim ?Misvak veya tozunu kullanmadım fakat size sigara da içtiğiniz için aloe vera içeren diş macunlarını öneririm bana çok iyi geliyor
hıh bana göre degil. tavsiye için saolSuda bekletip yaparsan çizmez dişlerini bende ilk bekletmeden yaptım diş etim çok acıdı ama suda bekletip yaptım gayet iyi
Ben Farmasi'nin diş macununu kullanıyorum.Direk kendi sitesinden de bakabilirsin diğer sitelerde de satılıyor n11 ve benzeri yerlerdeNerden satın alabilirim ?
Tamam çok teşekkurler denicemBen Farmasi'nin diş macununu kullanıyorum.Direk kendi sitesinden de bakabilirsin diğer sitelerde de satılıyor n11 ve benzeri yerlerde
Bu yazdığınız yanlış, o işaretler paketleme sırasında tüpün nereden kesilip kapatılacağını belirtmek için koyulmuştur, internette her okuduğunuz korku hikayesine inanmayın.İsteyen istediği şeyi kullanabilir. Bu arkadaşımızda misvak konusunda en sağlıklı ve zarar vermeyenini kullanmak istiyor ve bunun için tecrübesi ve bilgisi olanlardan yardım istiyor. Maalesef bu konuda bir bilgim yok ama normal diş macunlarının çoğunlukla zararlı maddeler içerdiğini söylemek isterim bu konu vasıtasıyla. Bu nedenle böyle bir şeyi tercih etmeniz mantıklı olabilir..
* Diş macunu seçerken dikkatli olun! Diş macunu satın alırken dikkatinizi verin. Diş macunu tüpünün altında renkli bir kare bulunur. Bu renklerin anlamlarını biliyor musunuz?
* Yeşil ya da maviyi seçmeye özen gösterin, tüplerde 4 tip renk bulunuyor:
Yeşil: Doğal
Mavi: Doğal ve ilaçlı
Kırmızı: Doğal ve kimyasal karışımlı;
Siyah: Kimyasal karışımlı.
Bu yazdığınız yanlış, o işaretler paketleme sırasında tüpün nereden kesilip kapatılacağını belirtmek için koyulmuştur, internette her okuduğunuz korku hikayesine inanmayın.
Onlar fabrikadaki aletin tüpün bitiş yerini anlasın diye bir işaret. Macun karisimini bildiren birşey değil.İsteyen istediği şeyi kullanabilir. Bu arkadaşımızda misvak konusunda en sağlıklı ve zarar vermeyenini kullanmak istiyor ve bunun için tecrübesi ve bilgisi olanlardan yardım istiyor. Maalesef bu konuda bir bilgim yok ama normal diş macunlarının çoğunlukla zararlı maddeler içerdiğini söylemek isterim bu konu vasıtasıyla. Bu nedenle böyle bir şeyi tercih etmeniz mantıklı olabilir..
* Diş macunu seçerken dikkatli olun! Diş macunu satın alırken dikkatinizi verin. Diş macunu tüpünün altında renkli bir kare bulunur. Bu renklerin anlamlarını biliyor musunuz?
* Yeşil ya da maviyi seçmeye özen gösterin, tüplerde 4 tip renk bulunuyor:
Yeşil: Doğal
Mavi: Doğal ve ilaçlı
Kırmızı: Doğal ve kimyasal karışımlı;
Siyah: Kimyasal karışımlı.