Misvak

Misvak veya tozunu kullanmadım fakat size sigara da içtiğiniz için aloe vera içeren diş macunlarını öneririm bana çok iyi geliyor

misvak tozu misvağın yerini tutmuyo
ben misvak kullanıyorum ama onunda kullanma şekline dikkat edilmeli

İsteyen istediği şeyi kullanabilir. Bu arkadaşımızda misvak konusunda en sağlıklı ve zarar vermeyenini kullanmak istiyor ve bunun için tecrübesi ve bilgisi olanlardan yardım istiyor. Maalesef bu konuda bir bilgim yok ama normal diş macunlarının çoğunlukla zararlı maddeler içerdiğini söylemek isterim bu konu vasıtasıyla. Bu nedenle böyle bir şeyi tercih etmeniz mantıklı olabilir..

* Diş macunu seçerken dikkatli olun! Diş macunu satın alırken dikkatinizi verin. Diş macunu tüpünün altında renkli bir kare bulunur. Bu renklerin anlamlarını biliyor musunuz?
* Yeşil ya da maviyi seçmeye özen gösterin, tüplerde 4 tip renk bulunuyor:

Yeşil: Doğal
Mavi: Doğal ve ilaçlı
Kırmızı: Doğal ve kimyasal karışımlı;
Siyah: Kimyasal karışımlı.
Bu yazdığınız yanlış, o işaretler paketleme sırasında tüpün nereden kesilip kapatılacağını belirtmek için koyulmuştur, internette her okuduğunuz korku hikayesine inanmayın.

Florur zararlı macunlar o yüzden zararlı deniyor
Rocs markasinda florur yok
Oğluma onu alıyoruz
Ama biz sensodyn kullanıyoruz
Misvak tozundan ziyade bence misvagin kendisi daha iyidir

Bu yazdığınız yanlış, o işaretler paketleme sırasında tüpün nereden kesilip kapatılacağını belirtmek için koyulmuştur, internette her okuduğunuz korku hikayesine inanmayın.

Ben çok önceden duyduğum ve bildiğim bir şeyi paylaştım. Yanlışsa da bilen biri düzeltir. Tıpkı sizin yaptığınız gibi. Doğal olarak özrümü de dilerim bu yazıyı okuyan insanlardan yanlış bir bilgi paylaşmış isem. Kimsenin durduk yere vebalini almak istemem yanlış bilgilerle onları donatarak.. Sadece eskiden beri bildiğim bir şeyi paylaştım. Amacım kimsenin yüreğine bu sebeple korku salmak değil..

Şunu da unutmayın vermiş olduğum bilgilerin yanlış olma ihtimali olabilir ama kimse bana diş macununun çokta masum olduğu söyleyemez. Ha zararlarını bile bile diş macunlarını ve daha birçok zararlı hijyen malzemelerini kullanıyor muyuz? Maalesef evet.. Tıpkı duş jellerinin o inanılmaz, insanı kendinden geçiren güzel kokularının ardında vücuda nasılda zarar verecek maddeler içerdiğini bildiğimiz gibi.

İsteyen istediği şeyi kullanabilir. Bu arkadaşımızda misvak konusunda en sağlıklı ve zarar vermeyenini kullanmak istiyor ve bunun için tecrübesi ve bilgisi olanlardan yardım istiyor. Maalesef bu konuda bir bilgim yok ama normal diş macunlarının çoğunlukla zararlı maddeler içerdiğini söylemek isterim bu konu vasıtasıyla. Bu nedenle böyle bir şeyi tercih etmeniz mantıklı olabilir..

* Diş macunu seçerken dikkatli olun! Diş macunu satın alırken dikkatinizi verin. Diş macunu tüpünün altında renkli bir kare bulunur. Bu renklerin anlamlarını biliyor musunuz?
* Yeşil ya da maviyi seçmeye özen gösterin, tüplerde 4 tip renk bulunuyor:

Yeşil: Doğal
Mavi: Doğal ve ilaçlı
Kırmızı: Doğal ve kimyasal karışımlı;
Siyah: Kimyasal karışımlı.
Onlar fabrikadaki aletin tüpün bitiş yerini anlasın diye bir işaret. Macun karisimini bildiren birşey değil.

X