Diş macununun en zararsızını kullanmaya çalışıyorum ama misvak çok etkiliymiş doğal beyazlığı vs vs ama tozu hakkında bilgim yokNeden diş macunu değide misvalk tozu
Oda mı zararlı
sensodyne üstüne tanımam, son aldığım lr nin de vardı doğal macunu o da iyi
misvak ise arayışınız bence misvak kullanmalısınız. haftada bir iki de olsa...
ancak diş macunu önerisi isterseniz sensodyne ve paradontax. her ikisinin tadı da kötü ama en faydalı onları gördüm bugüne kadar...
Beyazlatmakta çok iyi değil ama gidiyorum zaten 6 ayda bir ama artık gitmeyı düşünmüyorum sigara içtiğim için malesef gitmek zorunda kalıyorumYa misvak dahil hiçbir diş macunu komple beyazlatmak konusunda işe yaramıyor. 6 ayda bir diş kontrolüne gidip orada hekiminize beyazlatabilirsiniz, cüzi de bir işlemi var.
Çok şükür biri derdimi anladı aynen macun zararlı zararsız bise istiyorum dişlerim çürük yada sarı değil misvak için bilgi almak istiyorum çünkü dişlerim bana önür boyu lazımİsteyen istediği şeyi kullanabilir. Bu arkadaşımızda misvak konusunda en sağlıklı ve zarar vermeyenini kullanmak istiyor ve bunun için tecrübesi ve bilgisi olanlardan yardım istiyor. Maalesef bu konuda bir bilgim yok ama normal diş macunlarının çoğunlukla zararlı maddeler içerdiğini söylemek isterim bu konu vasıtasıyla. Bu nedenle böyle bir şeyi tercih etmeniz mantıklı olabilir..
* Diş macunu seçerken dikkatli olun! Diş macunu satın alırken dikkatinizi verin. Diş macunu tüpünün altında renkli bir kare bulunur. Bu renklerin anlamlarını biliyor musunuz?
* Yeşil ya da maviyi seçmeye özen gösterin, tüplerde 4 tip renk bulunuyor:
Yeşil: Doğal
Mavi: Doğal ve ilaçlı
Kırmızı: Doğal ve kimyasal karışımlı;
Siyah: Kimyasal karışımlı.
Misvak yoruyor bıraz beni açıkçası tozuda varmış daha pratik geldi bana ama bilmeden kullanmak istemedimMisvak diş için faydalı bir bitki, zaten bu sebeple pek çok diş macunu firmasının misvaklı ürünleri mevcut. Misvak tozunu ilk kez duyuyorum. Diş beyazlatmak için çilek de çok kullanılan bir meyve. Denediniz mi hiç? Mevsimi de geliyor.
Beyazlatmakta çok iyi değil ama gidiyorum zaten 6 ayda bir ama artık gitmeyı düşünmüyorum sigara içtiğim için malesef gitmek zorunda kalıyorum
Misvak yoruyor bıraz beni açıkçası tozuda varmış daha pratik geldi bana ama bilmeden kullanmak istemedim
ben bu agac dalı dişlerimi temizleye calışmıştım. meraktan. hç bir işe yaramıyor. aksine diş etimi kanattım bol bol.Arkadaşlar aranızda misvak tozu kullanan var mı ? Misvakla uğraşamıyorum çok zamanımı alıyor tozu etkili mi dişi çizer mi bir bilginiz var mı yardım lütfen
En son ki araştırmalar kanser bulgusu buldu malesef size tavsiyem bitkisel ürün denemeniz Zaten misvak değilde fırçalamaya temizlemeyi sünnet olarak almalısınızDiş macununun en zararsızını kullanmaya çalışıyorum ama misvak çok etkiliymiş doğal beyazlığı vs vs ama tozu hakkında bilgim yok
Suda bekletip yaparsan çizmez dişlerini bende ilk bekletmeden yaptım diş etim çok acıdı ama suda bekletip yaptım gayet iyiben bu agac dalı dişlerimi temizleye calışmıştım. meraktan. hç bir işe yaramıyor. aksine diş etimi kanattım bol bol.
tozu daha etkili ve kolay olabilir.
ama her halukarda ben diş macunu (senso...n olanından )kullanıyorum cok da memnunum.