Misspera'dan parfüm alan var mı? Yardım bekliyorum!

azzazzil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
16
0
36
İstanbul
Kızlar birşey danışmak istiyorum internetten alışveriş çok yaygın biliyorsunuz, ben de kozmetik alışverişini internetten yapmayı düşünüyorum baya indirimli oluyor ama şüphelerim var geçen arkadaşım misspera.com diye bir alışveriş sitesinden rimel ve ruj almış. söyleyince baktım parfümler dışarıdakine göre uygun göründü ama bir sorun çıkmaz dimi? daha önce misspera dan parfüm alanınız var mı?

Misspera gayet iyi bir site ben parfüm almadım ama ruj ve cilt bakım ürünü almıştım silikona falan sarmışlardı zarar gelmesin diye 2.bir poşete koymuşlardı iade etmek isterseniz o poşeti açmadan etmeniz gerekiyor sadece amam ben beğendim kısacası güzel site :87:

Ben de parfüm almadım ama alışveriş yaptım çok iyi bir site kargosu da çok hızlı ve ücretsiz daha ne yani... Bu arada fyatlar piyasayla hemen hemen aynı bazı ürünler daha ucuz sadece -kampanyasız normal satştan bahsediyorum- kısacası daha önce kullandığınız bir ürünü eğer çıkıp almak istemiyorsanız gönül rahatlığıyla alışveriş yapılacak bir site...

ben dün aldım bugün elimdeydi. paco rabanne black xs gayet memnunum zaten daha önce de alışveriş yapmıştım, güvenilir ayrıca bildiğim kadarıyla markafoni.com a ait bi site

ben de alışveriş yaptım kargosu baya hızlı ve paketi de gayet sağlam.ben banderas parfümleerini almıştım.
ayrıca şimdi avealılara %15 indirim de yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…