missha ürünleri hangi siteden alınmalı?

asianalis

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
21
0
6
Eskişehir
ben missha ürünü sipariş etmek istiyorum fakat iki secenek çıktı karşıma.
missha shop ve missha.com.tr hangisinden almalıyım bilemiyorum.acaba ikiside missha nın sitesi mi?

ben yurt dışı siteden Ebay'dan aldım ama hala gelmedi. neredeyse yarıdan fazla daha uyguna geliyor. inşallah elime ulaşırsa ben yardımcı sana olmak isterim :)

ben Ebaydan sipariş vermiştim dün elime ulaştı. Kore'den rinishop adlı bir satıcıdan aldım. ürünlerin araştırmalarım sonucu orijinal olduğunun tespit ettim. aldığım ürünleri yazayım

[Missha] M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream SPF42 50ml Ebaydaki fiyatı: US $11.09 şuan ki Türk parası olarak 22,6 TL. bu kremin türkiyedeki satış fiyatı 60 TL

[MISSHA] M Signature Real Complete BB Cream SPF25 45ml Ebaydaki fiyatı US $15.49 şuan ki türk parası olarak 31.6 TL bu kremin Türkiyedeki satış Fiyatı 95 TL

[MISSHA] M BB BOOMER Blemish Balm PRIMER 40ml Ebaydaki fiyatı US $9.65 şuan ki türk parası olarak 19.7 TL bu kremin Türkiyedeki satış Fiyatı 50 TL
aradaki fiyat farkına bakar mısın? hem de kargo ücreti ödemedim. sana da tavsiye ederim :)

W2beauty diye bir site var, orjinal koreli bir kızın makyaj malzemesi sattığı bir site, 07565312 koduyla üye olduğunda da 5$lık indirim sağlıyor hemen sonrasında kasada altta gözüken facebook sayfasını beğendiğinde kazancın 6$ oluyor, umarım işine yarar :)

W2beauty diye bir site var, orjinal koreli bir kızın makyaj malzemesi sattığı bir site, 07565312 koduyla üye olduğunda da 5$lık indirim sağlıyor hemen sonrasında kasada altta gözüken facebook sayfasını beğendiğinde kazancın 6$ oluyor, umarım işine yarar :)

sizin söylediğiniz siteyi araştırdım. çok güzel bir site ancak W2beauty.com'da MISSHA - M Perfect Cover BB Cream 50 ml $ 21.13

Ebayda rinshop adlı satıcı aynı kremi $10.97 fiyata satıyor. ben ürünü satın aldım orijinal ve çok memnun kaldım. 5$'lık indirim yapsa bile Ebay'daki fiyattan daha pahalıya geliyor. tercih sizin tabi ki.

e-buydaki birçok ürün sahte olduğu için güvenemiyorum, yerinden alıp almak daha mantıklı geliyor bir de indirim zamanları yakalayınca daha uygun fiyata denk geliyor :)

Kızlar ben bu misha bb kremden almayı düşünüyorum ama yağlı ve parlayan bir cildim var aynı zamanda nemsizlikten dolayı pullanabilen bir yapısı, dokunduğun zamansa parşomen kağıdına dokunmuş gibi bir his veren cilt:) (yani kremi yedirme sorunu yaşayabiliyorum bu durumdan dolayı pul pul kaldığı oluyor derimde).Yani bu durumda sizce bana en uygun misha bb krem hangisi olur?Misha perfect cover bb krem nasıl olur sizce benim için?Parlama yapmayacak ve yüzüme sürdüğümde rahatça emilmesi benim için önemli.

Back
X