- 19 Ekim 2010
- 94
- 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dewey bende öyle bir şey yapmıyor, baz geçiyor musun altına? veya üstüden pudra geçiyor musun?
baz bazen kullanıyorum, bazen kullanmıyorum, ama bazla daha doğal duruyor, fırçayla sürüyorum ben mac 187 kullanıyorum.
pudra da çizgilenmeyi çok artırıyor, pudrasız dene, en fazla yarım saate kendi pudralaşıyor zaten.
fondöten fırçası için yapısı biraz fazla ince, çizgi bırakır diye düşünüyorum.ve evet bence de parmakla yedirmek fondöten fırçasından daha doğla durur.
duo fibreler süngerden daha doğal uygulama sağlıyor ama, sünger bir tık daha az doğal duruyor. gerçi beauty blender kullanmadım ben hiç
ebaydan ben atiyorum pzt aldiysam bi soraki sali muhakkak elimde oluo gun icinde, koreden gelen mallar adina konusuorum. öle milletin dedigi gibi 2hafta 3 haftaa olayina raslamadim hic. en fazla 12güne ulasir.
yurt dışı kozmetik alışveriş yasağından haberiniz var mı?
gümrüğe takıldıysa gelmeyebilir. çünkü son 2 yıldır yanlış hatırlamıyorsam yurt dışından kozmetik alışverişi yasak, gümrükte takılırsa geçirmiyorlar. satıcınızdan paketin üzerine 'gift' yazmasını isteseydiniz biraz daha garantilemiş olurdunuz işi.
artık sırf bu yüzden strawberry den bile alışveriş yapılamıyor malesef
benim bildiğim kadarıyla limit diye bir şey yok, kozmetik komple yasak ama inş. gelir siparişleriniz