biraz karışık yazdim die resimleyim ortalik karismadan sahte olanlar siyah 50ml için gecerli
beyaz orjinal olan. orjinalinde 30ml siyah oluyor yabanci blogerlarin aldiklarina istinaden söylürum hic 30ml almadim. almışken daha fazlası olsun die.
blogunu takip ettiğim iyi güvenilir bi yazarin sitesinden, onun afıına sığınarak ekliyorum bu resmi şimdi ayni durumu yaşamiş üstelik güzelcede resim cekilmiş ekleyim dedim resmi yakinlaştiriyim dedim olmadi artik bukadarını bulabildim. umarim görüpde bana kizmaz. tekrar affına sığınıyorum. yanlız bizdeki sahte daha kirmizimsi tondaydi. çekenin ellerine sağlık, yanlış anlamaya meyil vermeyelim.devrik cümlelerim için kusura kalmayin. noktasiz virgulsuz yazinca okudum ben bile kafam karisti bidaha baktim olcak gibi diil resimle netlestiriyim dedim aradim buldum. şansima ayni durum. kaş yapalim derken göz cikartmayalim
Malum doğruyu anlatmak isterken nelerden ne sorunlar çıkariyor millet, neler anliyorlar vs. kapak olayini da es geçmeyin yinede. umarim simdi tam oldu:)