Missha perfect cover bb cream ile ilgili 6aylik bi arastirma sonucunda 2. kutumu bitirdim uygun fiyata teğmin ettim cok sansliyim galiba yada sansimi yaratmayi basardim arkadaşlar. anlatilan gibi mi? evet kesinlikle öle fondöten mi tam olarak evet bi maybline affiniton kadar kapatici belki biraz daha yoğun, ben hassas ciltliyim hic bi abarti durum ile karsilasmadim kalici mi kesinlikle evet ama pudrayla daha ii sonuç alinabilir. isteğine bağli eğer sorunu olan veya herturlu bilgi almak isteyen arkadaslarima onca korea sitesini gezdikden onca blog sayfasini çevirdikten sora yardimci olabilirim ben çektim siz çekmeyin
korelilerin tenleri daha küllü oldugu için o numara kac numarayi denedin bilmiyoum ama oyle olmustur. ha cok yoğun surmussun belli aksi halde o küllü durus doğru durus belli olmaz yada cilt numarana uygun kullanmamissin öle tonlarini cikarmislar ki sasirirsin tabi hepsini bulmak zor ama biz turk kadinlarina uygun olanlara ulasmak zor diil. he bu arada pudra ve allikla hafif kullu durusu bile kaybolup gider. okadar küllü olsa onca amerikalisi cini ingilizi vs herkes bukdr cok pesinde kosmazdi die dusunuorum. yinede kendine uygun bb creami bulursun madem:)bana çok gri geliyor ya bu missha kül sürmüş gibi oluyorum
çok açık tenli olamayanlarda güzel oluyor öneririm.
buğday ve esmerler sevecektir.
ben de bir süredir kullanıyorum hatta 1. kutu bitmek üzere.kapatıcılığından memnunum,küllü renk beni etkilemedi hatta cildimle bütünleşti.sadece tek eksisi bende hafif sivilcelenme yaptı o da benim cildim yüzündendir belki bilemiyorum.sonuç olarak memnun olduğum bir ürün
korelilerin tenleri daha küllü oldugu için o numara kac numarayi denedin bilmiyoum ama oyle olmustur. ha cok yoğun surmussun belli aksi halde o küllü durus doğru durus belli olmaz yada cilt numarana uygun kullanmamissin öle tonlarini cikarmislar ki sasirirsin tabi hepsini bulmak zor ama biz turk kadinlarina uygun olanlara ulasmak zor diil. he bu arada pudra ve allikla hafif kullu durusu bile kaybolup gider. okadar küllü olsa onca amerikalisi cini ingilizi vs herkes bukdr cok pesinde kosmazdi die dusunuorum. yinede kendine uygun bb creami bulursun madem:)he bu arada benim cilt rengim beyaz tenliyim ivory falan kullanirim genelde nc 15 onuda söleyim
21 cok koyu gelmişti çikolata gibi oldum onu arkadasıma verdim 13 var suan bende :) nc15 nası ivory kullaniyosun genelde baya koyu olur ivory diğer markalardada :)
Cildimin alt tonundan kaynaklanabilir bu kadar belli olması ilk sürdüğümde sorun olmuyor zaten gun icinde soluk grimsi görünüyorum sevmedim o yuzden :) arkadasımda 21 cok güzel oldu görünmüyor grilik onda :)
suratimin her yerine pudra allik surmedigim icin belli oluyor grilik :) herseyi sürecek olduktan sonra misshaninda önemi kalmadı :)
dedigim gibi buğday tenli ve esmerlere öneririm belli olmuyor onlarda :)
selam
ben missha bb kremle ilgili bişey sormak istiyorum. ebay den gayet uygun bir fiyata aldım dün elime ulaştı no21.
rengi tam benim tenime uydu hiç gri durmadı yüzümde fakat şöyle bi sorun var. benim cildim karma. T bölgem oldukça yağlıdır. dün nemlendirici sürmeden denedim ve yüzüm pul pul oldu. daha sonra güzelce temizledim nemlendirici sürdüm denedim ama yine biraz pul pul oldu
oysaki çok ümitliydim nasıl kullanıcam ben
öncelikle hemen cevap verdiğin için teşekkür ederim :)güle güle kullan arkadasim sana bi önerim var aslinda ayni seyi bazen heleki mevsim değişimi bende kullaniyorum. su ara cildimiz deri döküo onu atmadiğin için üstüne sürünce pul pul durur. öncelikle cilt tipine uygun bi temizleme jeliyle yika içinde su hafif peeling yapan topçuklar olanlardan dene su ara o fazla deri sıkıntı yapmadan atmasi lazim. her gun yüzüne sürmeden böle bi jelle yika tonikle üstüne nemlendirici sur ama bb yi sürmekte acele etme cilt nemi tamamen emmesi lazim ki üstüne sürceğin bbde tam emilsin. ve tavsiyem bu ara nemlendiricini su bazli hafif olanlardan sur yağli bölgene az yoğun sur. sora bir süre o nem hissi tamamen kaybolana kadar bekle bb creami sur ki tam emilsin. bbyi sürdükten sora asadan yukari masajla uygula ve yine iyice emilmesini bekle hafif sürmeye calis. bu arada en önemlisi aldiğin bb orjinaldir umarim başka blog sayfalarinda okudum kadariyla kacak olanlarda bu sorun cok ca yasanior mus umuarim orginali almisindir. umarim faydali olmuşumdur ii günlerde kullan.
bu arada kaça aldin cook cok ucuzsa dikkat etmek lazim. malum cinliler herseye el atti.?
satişinda mi güldürme beniCanım benim kimin bilgili kimin bilgisiz oldugunu iki cümleden anlayamazsin.Misshanin yetkilileriyle maillestim ve bu sorunun oldugunu soylediler :) Cok bilgili olabilirsin ama fark ettiysen ben 'bana uymadı digerleri kullanabilir' dedim. Herkes memnun kalacak diye bir kaide mı var :) aa yoksa sen satışında falan mı calisiyosun
öncelikle hemen cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
yaklaşık 27 liraya geldi. misshashop da 59 liraydı sanırım.
aynen dediğin gibi yapıyorum içinde topçuklar olan jel ile yıkıyorum sonra da jel nemlendirici kullanıyorum. sivilceler için kullandığım tonik ve ilaç var o sebep oluyor olabilir mi acaba?
yoksa benim bb kremim çakma mı :26::26:
blogun mu var senin nerde yazıcan bende okumak istiyorum yazını :)aksama orijinal nası anlariz yazarim arkadasim ama o fiyata sanmam tabi belli de olmaz cildini kurutan bisiy var pul pul olduğuna göre mevsim zaten cilt yenileme zamani sorunsuz olanlarda bile döküntü olabilior. oyüzden üzülmek için acele etme geçici bi süreçtir. nemlendiricini değiştir varsa evde başka bisiy kullan iyce kurutan bisiy var eğer bi dönem geçtikten sora ayni sorun yasarsan sana uymamis diebiliriz. aaa ama dur ille taaaaa ebaydan mal satcem sana heh hehehe saka
internette bb sattiğimdan ay Allahim sinir oldum kusura bakma çalıştığım ve ayni zamanda okumaya dvm ettiğimden tatlim blog açmaya vakit bulamadım. ilgine teşekkürr ederim ama burdan sana her türlü yardimci olurum . uzun zamandir kendimce bunlarla taaa bizimkiler bu işlerin m sini bilmezken kendimce ince eleyip sık dokuduğum için bilgi sahibi oldum ciltt tipim hassas ve karma bunu dengede tutmak zor kendi deneyimlerimi benim gibi çekmiş kişiler de boşuna zaman kaybetmesin die yazmak istedim. sen sor elimizden bişiy gelirse yapariz olmadi araştırır buluruzblogun mu var senin nerde yazıcan bende okumak istiyorum yazını :)
hatta cilt konusunda senden öneri almak isterim bilgili gözüküyorsun bu konularda
biraz karışık yazdim die resimleyim ortalik karismadan sahte olanlar siyah 50ml için gecerli beyaz orjinal olan. orjinalinde 30ml siyah oluyor yabanci blogerlarin aldiklarina istinaden söylürum hic 30ml almadim. almışken daha fazlası olsun die.
blogunu takip ettiğim iyi güvenilir bi yazarin sitesinden, onun afıına sığınarak ekliyorum bu resmi şimdi ayni durumu yaşamiş üstelik güzelcede resim cekilmiş ekleyim dedim resmi yakinlaştiriyim dedim olmadi artik bukadarını bulabildim. umarim görüpde bana kizmaz. tekrar affına sığınıyorum. yanlız bizdeki sahte daha kirmizimsi tondaydi. çekenin ellerine sağlık, yanlış anlamaya meyil vermeyelim.devrik cümlelerim için kusura kalmayin. noktasiz virgulsuz yazinca okudum ben bile kafam karisti bidaha baktim olcak gibi diil resimle netlestiriyim dedim aradim buldum. şansima ayni durum. kaş yapalim derken göz cikartmayalimMalum doğruyu anlatmak isterken nelerden ne sorunlar çıkariyor millet, neler anliyorlar vs. kapak olayini da es geçmeyin yinede. umarim simdi tam oldu:)
helal olsun ya nerdeyse alacaktımm ama arkadaşın aldıgı site hangisiydi
Missha Türkiye Online Satış tek site bu var