Bende pure beauty kullanıyordum ama sivilcelenme yaptı çok onu bırakmaya karar verdim. Herkes misshadan çok memnun onu denemek istiyorum birde. Buğday tenliyim sarı alt tonum. Acaba 23 numarasını alsam olur mu?
selam arkadaşlar.ben güney korede bir üniversitede öğrenciyim. bb cream burada çok meşhur olmakla birlikte fiyatıda uygun.. ben ve çevremdeki arkadaşlarım missha 23 kullanıyoruz.. bu ürün 25 faktör koruyuculu ve su bazlı. türkiyede bu ürünün olmadığını biliyoruz. eğer temin etmek isteyen arkadaşlar olursa bana bu siteden mesaj yollasınlar.. bu ürün kesinlikle fondöten değildir. benim kullanma nedenim de zaten doğal bir görünümü olduğu içindir.. bb cream sürdükten sonra hafif bir bronz allık çok güzel bir görünüm ortaya çıkartıyor. eğer açık tonlarda makyaj tercihiniz ise 21 numarasıda mevcuttur.. sipariş verme gibi bir düşünceniz olursa ben size resimlerle birlikte yardımcıda olmaya çalışacağım....
kızlar missha 23 soluk gösteriyor diyenler olmuş bu doğrumu. ben sarı alt tonlu olmasını istiyorum bu nasıl kullananlar acil cevap yazabilirlermi sipariş vercem .27 nosunu kullananlardan da yorum beklıyorum 27 mi 23 mü sarı alt tonlu?
bende araştırıyorum şu aralar videolara falan bakıyorum missha baya öneriliyor ama dediğin gibi tonları biraz grimsiymiş. 23 den bi çok kişi memnun fakat ben daha cok sarı alt tonulu olanları begenıyorum oda 27 numara honey beige . kararsız kaldım tester şansım olsa keşke yada magazalarda satılıyor olsa bu kadar sıkıntı çekmezdikcanım misshalar gri gibi biraz, asyalılar malum :) ben 21 no kullandım grimsiydi küllü bi renk
bende araştırıyorum şu aralar videolara falan bakıyorum missha baya öneriliyor ama dediğin gibi tonları biraz grimsiymiş. 23 den bi çok kişi memnun fakat ben daha cok sarı alt tonulu olanları begenıyorum oda 27 numara honey beige . kararsız kaldım tester şansım olsa keşke yada magazalarda satılıyor olsa bu kadar sıkıntı çekmezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?