- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 37
- Konu Sahibi MissGamzeli
resimler ilk mesaja eklenmiştir.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepsi çok güzel canm güle güle kullan inşallah =)
Kahvaltı takımının uyumuna renklerine bayıldım kalpli tabaksız kahvaltı takımının çok çok çok uyumla ve güzel. Mutlu günlerde kullan canım...
oy oy oy canim sen ne kadar cici ne kadar seker seyler almisin öyle. Yemek takimina, bardak takimina ve özelikle catal bicak takimina bayildim resmen cok tatlilar renk olsun desen ve model olsun...güzel günlerde kullan insallah..
Yine uyum hariikaa
Gerçekten beğendim hayran kaldım...
Su bardağına kadar herşey uyum içinde...
Mutlu günlerinizde kullanın ...
canım güle güle kullan. kalpli servis tabagın çokkkkk şirin markası nedir acaba???. birde günlük çetal kaşık takımımı bende böle almak istiyorum ama kullanışlı olurmu? yoksa sapları düşermi diye tereddüt ediyorum. seninki hangi marka? 7. sayfadaki pembe olanda çok güzel. gerçi diğer tarafta da yazdım ama tabaklarla takımmı aldın yoksa ayrı alabiliyor musun? benim kahvaltı takımıma uyuyorda pembee
tabak takımların çok güzelmiş güle güle kullan
Merahaba canım, çeyizlerin çok güzel, Allah ağız tadıyla kullandırsın,son aldığın bernardo yemek takımını kaça aldın? çatal bıçak ve bardak ile beraber aldığını
kalpli kahvaltı takımn süperr yaa nerden aldın
slm cnm aldığım bütün eşyalarını evlenince severek kullanmanı dilerim..bernardodan aldığın tuzluklara özellikle bayıldım benim günlük yemek takımım bernardo siyah kırmızı renkte tuzluklarda benimkilere çok yakışıcak hemen almak istiyorum..ne kadara aldın yazarsan sevinirim...