- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissGamzeli
-
Gamzeli dantellerine bayıldııımmmmm.. Özelliklede masa örtüsü gibi olanlar varya onlar harikaaa
Anam benim ki bunun yaninda %1'i yahu...
benim artık bitti sayılır yaaaa, benimkine bakıp gözünü korkutmaaa
ben 2009dan beri alıyorummm
güle güle kullan ama çoğu eski model gibi duruyo gamzelim biran önce evlenirsin inş. yoksa iyice eskiyecek modeller
öyle tabi gözünün nuru var hepsinde ama yıllardır biriktirmişsin ana parçalar bile 4 yıl öncesinin o nevresim takımın falan çiçekli canlı renklerde model kalmadı artıkeski model derken?
ben her bir parçasını aşkla seviyorum...
Artik cok gec korktu gözüm valla... Ama cok guzeller yaaaa...
öyle tabi gözünün nuru var hepsinde ama yıllardır biriktirmişsin ana parçalar bile 4 yıl öncesinin o nevresim takımın falan çiçekli canlı renklerde model kalmadı artık
yorum yapmamız için resim koymuşsunuz bende yorumumu yaptım. kullanıcak olan sizsiniz tabiki. bende çeyizlerimi serdim foruma ve yoruma açtım onlarda bana göre memnun omadığım yorumlar yaprı ama asla onlara size ne demedim öyle diyecek olsaydım fotosunu koymazdımher şey 4 yıl öncesinden değil hanımefendi.. kaldı ki öyle olsa da size ne?
benim beğenim benim zevkim..
ben çiçekli şeyleri seviyorum demek ki...
yorum yapmamız için resim koymuşsunuz bende yorumumu yaptım. kullanıcak olan sizsiniz tabiki. bende çeyizlerimi serdim foruma ve yoruma açtım onlarda bana göre memnun omadığım yorumlar yaprı ama asla onlara size ne demedim öyle diyecek olsaydım fotosunu koymazdım
peki biran önce evlenme o zaman ne diyim.. ne dicemide şaşırdım artık. daha da çok çeyiz biriktir bir sürü birsürü çeyizin olsun..iyi güzel hoş da siz kendi zevkinize göre benim eşyalarımı eleştiriyorsunuz ama...
sonuçta zevkler ve renkler tartışılmazsiz çiçekli şeylerden hoşlanmazsınız ama ben çiçekli olmayan sade şeylerden hoşlanmam mesela...
yorumunuzu yaparken, sadece güle güle kullanın ama benim tarzım değil deseydiniz, cevap verme gereği duymaz saygı duyardım görüşünüze.
ama siz direk "eski model" diye bi giriş yaptınız ve bir de "evlen bi an önce, yoksa iyice demode olacaksın" gibi de kırıcı bi yorum eklediniz.
tepkim bu yüzdendi.
peki biran önce evlenme o zaman ne diyim.. ne dicemide şaşırdım artık. daha da çok çeyiz biriktir bir sürü birsürü çeyizin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?