Missed abortus yaşamış olanlar lütfen buraya!

esraderman

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
87
2
18
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,
2 kez ardarda "missed abortus" yaşadım. Yani hemen hemen aynı haftalarda, bebeğimin anne karnında kalbi durdu ve vakumlu kürtajla gebelik sonlandırıldı. 5 ay sonra yani şimdi tekrar hamileyim. Korkularım hala devam ediyor, aynı durumu tekrar yaşama ihtimali çok acı İstanbul'da önerebileceğiniz bu konuda uzman bir doktor var mıdır? Bir arkadaşım Yeşilköy International'da Prof. Dr. İsmail Çepni'yi önerdi, bilgisi olan var mı? Lütfen yardım 🙏

Pihtilasma bozuklugu varmiydi canim sen de baktirmadiysan muhakkak baktir .cunku tekrarlayan dusukler ondan da olabiliyor

Pihtilasma bozuklugu varmiydi canim sen de baktirmadiysan muhakkak baktir .cunku tekrarlayan dusukler ondan da olabiliyor

Yapılan testte pıhtılaşma çıkmadı bende canım. Ama doktorum kan pıhtılaşması hakkında testlerin %100 doğru sonuç vermediğini söyledi. O yüzden olması ihtimaline karşılık bebe asprini veya coraspin, ilaveten düşük iğnesi ile kan sulandırıcı iğne verdi. Düşük iğnesini haftada 1 yaptırıyorum. Kan sulandırıcı iğneyi ise hergün. Umarım bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirir Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…