Miss_curious'un nikah resimleri...

ben de bu icten cumlelerin icin tesekkur ederim canim cok mutlu oldum gercekten..a.s.
dugunumuz onumuzdeki ay nasipse gelinlikli resmimi de gorursunuz insallah..
mutluluklar canım çok yakışmışsınız.
sagol cnm cok tesekkurler..a.s.
çoookk şık çokkk güzel olmuşşun harika görunuosun. bayıldım cidden..
tesekkur ederim cnm cook sagol...opuyorumnanaktan

Su gibisin gerçekten, hem sade hem şık hem asil... Çok yakışmışsınız ayrıca tebrik ederim, mutluluklar dilerim.

Çok yakışmışsınız.Mutluluklar diliyorum...
saçına taktığın çok güzelmiş harika durmuş.
tesekkur ederim cnm,darisi bekarlarin basina insallah..opuyorumnanaktan
bir peri kızı gördüm sankiii ! evet evet bir peri kızıa.s. mutlulugun daim olsun darısı başımızaa:2:
ayyy cnm benim cok sagol,o senin bakisinin guzelligi..Darisi basiniza insallah...
Su gibisin gerçekten, hem sade hem şık hem asil... Çok yakışmışsınız ayrıca tebrik ederim, mutluluklar dilerim.
cok sagol cnm benim dugunumuze de az kaldi bu ayin sonunda,insallah o resimlerimizi de paylasmak nasip olur..

maşallah ne güzel olmuşsun miss!
buraya neden daha önce bakmadım diyee çok kızdım kendime.. çeyiz hazırlıklarından tanırken seni nikah fotolarını hep merak etmiştim. hatta avatarındaki resmini yakından görmeyi çok istemiştim. şimdi burayı geç farkedince kızdım kendime..

geçte olsa tebrik ederim.. çok güzel bir gelin olmuşsun Allah mutluluğunuzu daim etsin.. kına, düğün ve ev resimlerinide sabırsızlıkla bekliyorum...

aa ne guzel kız dedim valla resimlere bakarken

aynı zamandada sade ve asil... dugun resimlerindede oyleydin oraya yorum yazdım mı hatırlamıyorum

ama gercekten cok guzel bir kızsın ve dogal olarak cok da guzel bir gelin olmussun

mutlulugunuz hiç bozulmasın :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…