- Konu Sahibi miss_curious
prensesler gibi olmussun sade ve asil ömür boyu mutluluklar iliyorum canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok hos cok tatli olmussun canim.yakismissiniz esinle birbirinize.
bir omur mutluluklar dilerim......
prensesler gibi olmussun sade ve asil ömür boyu mutluluklar iliyorum canım..
Fevkalade...düğüne gerek bile kalmamış desem yeridir.
allah mutlu etsin çok beğendim bendeee![]()
elbisen çok güzelmiş çok tatlı olmussun...
çok hoş ve güzel olmuşsun..mutluluğun daim olsun canım...
amiin kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin..Umarim dugunumuz de diledigimiz gibi gecer...Darisi tum bekar arkdaslarimin basina..a.s.bayilirim nikah nisan dugun fotolarina bakmaya hele hele icinde senin gibi guler yuzlu bi gelin varsa .. cok sansli esin cunku cok guler yuzlusun .. bi insanin yuzune bakinca seninde yuzunde bi gulumseme birakiyorsa o insan pozitif bir insandir bence .. mutlulugunuz daim olsun ... gulimsemeniz eksik olmasin)
Elbisen coooooooooooooooooooookk hos, ne kadarda yakismis cuk diye oturmus manken gibisin cok güzel olmussun canim, Allah tamamina erdirsin.
mutluluklar
çok güzel olmuşsun bayıldım ya heleki elbisen çok güzel melekler gibi olmuşsun tatlım allah nazarlardan saklasın ve alah mesut etsin tatlım
mutluluğunuz daim olsun canım gerçekten çok güzel olmuşun elbisende çook hoşşş![]()
çok hoş Allah mutluluğunuzu daim etsin
çok güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerim.
Mutluluklar dilerimma.s.
Çok beğendim..
Duru bir güzellik..ve sadelik
Mutluluklar dilerim.
amin tesekkur ederim kizlar...dugunum de insallah icime siner...opuyorumnanaktançok güzel olmuşsun mutluluklar dilerim