Miss_curious'un nikah resimleri...

bayilirim nikah nisan dugun fotolarina bakmaya hele hele icinde senin gibi guler yuzlu bi gelin varsa .. cok sansli esin cunku cok guler yuzlusun .. bi insanin yuzune bakinca seninde yuzunde bi gulumseme birakiyorsa o insan pozitif bir insandir bence .. mutlulugunuz daim olsun ... gulimsemeniz eksik olmasin )

cok hos cok tatli olmussun canim.yakismissiniz esinle birbirinize.

bir omur mutluluklar dilerim......

prensesler gibi olmussun sade ve asil ömür boyu mutluluklar iliyorum canım..

Fevkalade...düğüne gerek bile kalmamış desem yeridir.

allah mutlu etsin çok beğendim bendeee

tesekkur ederim kizlar allahim herkese mutlu bi evlilik nasip eder insallah...:1hug:

elbisen çok güzelmiş çok tatlı olmussun...

çok hoş ve güzel olmuşsun..mutluluğun daim olsun canım...

amiin kizlar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin..Umarim dugunumuz de diledigimiz gibi gecer...Darisi tum bekar arkdaslarimin basina..a.s.

Elbisen coooooooooooooooooooookk hos, ne kadarda yakismis cuk diye oturmus manken gibisin cok güzel olmussun canim, Allah tamamina erdirsin.

çok güzel olmuşsun bayıldım ya heleki elbisen çok güzel melekler gibi olmuşsun tatlım allah nazarlardan saklasın ve alah mesut etsin tatlım

Elbisen coooooooooooooooooooookk hos, ne kadarda yakismis cuk diye oturmus manken gibisin cok güzel olmussun canim, Allah tamamina erdirsin.

çok güzel olmuşsun bayıldım ya heleki elbisen çok güzel melekler gibi olmuşsun tatlım allah nazarlardan saklasın ve alah mesut etsin tatlım

tesekkurler kizlar,darisi bekar arkadaslarimin basina insallah...opuyorumnanaktan

mutluluğunuz daim olsun canım gerçekten çok güzel olmuşun elbisende çook hoşşş

çok hoş Allah mutluluğunuzu daim etsin

çok güzel olmuşsunuz mutluluklar dilerim.

Mutluluklar dilerimma.s.

Çok beğendim..
Duru bir güzellik..ve sadelik
Mutluluklar dilerim.

çok güzel olmuşsun mutluluklar dilerim
amin tesekkur ederim kizlar...dugunum de insallah icime siner...opuyorumnanaktan

fotoğraflarınıza bakarken çok duygulandım,niyeyse...
mutluluğunuz daim olsun
çok güzel görünüyordunuz ikinizde
ayrıca gelinlik çok asil duruyordu; saçınızdaki aparatla birlikte...eski zaman kadınlarının havası vardı...
tekrar tekrar tebrik ederim,mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…