- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktantatlım çok şeker olmuşsun...maşallah:)
ayni gun ayni heyecani yasiycaz kismetse cnm o zaman..Nikahi goren dugun saniyodu zaten bi duvagin eksik demisti arkadaslarim..:dance: sagol guzel dilegin icin..ay düğünü erken bir tarihe aldınız sandım resimleri görünce sonr anladım nikah olduğunu düğünümüz aynı gün olucak :)) tebrik ederim mutluluklar...
tesekkur ederim cnm..alkisalkisalkisçok tatlı maşallah
amiin cnm darisi tum bekarlarin basina..Cook tesekkur ederiz..:lepi:çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
amiiin cnm ya insallah allahim herkese mutlu bi evlilik nasip eder..Boyum 1.69 kilom 54 cnm...yerimseniben topuklu da giyince 1.80 oldum nerdeyse..kaydirigubbakcemile3oyyyy maşallah bayıldım resimlere rabbim tüm bekarlara böle guzel gunleri görmeyi nasip etsin inşallah ... opuyorumnanaktan
boyun ve kilon kaç acaba çok merak ettim abiye çok hoş durmuş zemuszemus
cook sagol tatlim allahim utandirmasin insallah..a.s.Çok güzel olmuşsun canım .
Ömür ßoyu mutluluklar
tesekkur ederim..
insallah cnm hayirlisi ile bi dugunu yapalim da..evttttt sonrada aynı anda düğün resimlerimizi ekliycez sonbahar prensesleri :sm_cool:
amiin cnm insallah..Tesekkur ederim cook..çok tatlı çook gzl olmuşsun çok zarif görünüyosun
mutluluğun daim olsun
insallah cnm sagol guzel dilegin icin..opuyorumnanaktanÇok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın
Tebrik ederim çok mutlu olun inşallah
amin cnm insallah dugunu ben de merak ediyorum cook..:hulya:tam gelin olmuşun eeeeeeeeeee nikahtaki halin böyleyse düğünü çok merak ediyorum
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
tesekkur ederim amin cnm insallah..:1hug:Çok tatlı olmuşsun canım Allah mutluluğunu daim etsin boshayallersmile
tesekkur ederim cnm o senin bakisinin guzelligi..Darisi tum bekar arkadaslarimin basina..Canım gerçekten çok güzelsin ve zarif olmuşsun.Maşallah diyorum.Allah mutluluğunuzu daim etsin hayırlı olsun.
canim benim guzelligim degilde kuaforumun mahareti diyelim..yerimsenibenmutlulugun daım olsun cnaım cok gzuelsın masallah..
tesekkur ederim canim..:1hug:çok sade ve inanılmaz zarif
tebrik ederim
amiiiiin canim hepimizin insallah..coook sagol..olumunekankayizsmilecnm yeni gördümm allahımm ömür boyu nazarlardan saklasın çok güzelsin herşey gönlünce olsun herzaman
tesekkur ederim canim benim...a.s.maşallah çok güzel görünüyorsunuz.
ömür boyu mutluluklar dilerim.
cok tesekkur ederim canim aminnnn insallah..:Saruboceq:kıyafetin ve saçın çok zarif olmuş canım..
mutluluğunuz daim olsun inşAllah..
cook sagol tatlim begenmene sevindim..a.s.valla bende cok begendim allah nazardan saklasın canım cok güzel olmussun ..
canim tesekkur ederim bunun ustune yine cok satafatli olmayan bi gelinlik sectigimi dusunuyorum dilersen modelini gelinlik modelleri bolumune ekledim,bakabilirsin...Bunu sadece nikahta giymek icin aldim canim..Biz beyoglunda PERA TERAS odakulenin hemen karsisinda bi yere gitmstk cnm..canım çok güzel olmuşsun elbisene de bayıldım gelinliğin mi? tam benim beğendiğim gibi sade ve şık sakın bunun üstüne çok şataftlı bi gelinlik giymebiz de nikahtan sonra beyoğluna içmeye gidcez ynı senin yaptığın gibi mekan neresi fotolardaki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?