Miss_curious'un nikah resimleri...

tatlım çok şeker olmuşsun...maşallah:)
tesekkur ederim cnm..opuyorumnanaktan

ay düğünü erken bir tarihe aldınız sandım resimleri görünce sonr anladım nikah olduğunu düğünümüz aynı gün olucak :)) tebrik ederim mutluluklar...
ayni gun ayni heyecani yasiycaz kismetse cnm o zaman..Nikahi goren dugun saniyodu zaten bi duvagin eksik demisti arkadaslarim..:dance: sagol guzel dilegin icin..

çok tatlı maşallah
tesekkur ederim cnm..alkisalkisalkis

çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
amiin cnm darisi tum bekarlarin basina..Cook tesekkur ederiz..:lepi:

oyyyy maşallah bayıldım resimlere rabbim tüm bekarlara böle guzel gunleri görmeyi nasip etsin inşallah ... opuyorumnanaktan
boyun ve kilon kaç acaba çok merak ettim abiye çok hoş durmuş zemuszemus
amiiin cnm ya insallah allahim herkese mutlu bi evlilik nasip eder..Boyum 1.69 kilom 54 cnm...yerimseniben topuklu da giyince 1.80 oldum nerdeyse..kaydirigubbakcemile3

Çok güzel olmuşsun canım .
Ömür ßoyu mutluluklar
cook sagol tatlim allahim utandirmasin insallah..a.s.

ayni gun ayni heyecani yasiycaz kismetse cnm o zaman..Nikahi goren dugun saniyodu zaten bi duvagin eksik demisti arkadaslarim..:dance: sagol guzel dilegin icin..

evttttt sonrada aynı anda düğün resimlerimizi ekliycez sonbahar prensesleri :sm_cool:

tam gelin olmuşun eeeeeeeeeee nikahtaki halin böyleyse düğünü çok merak ediyorum
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım

Canım gerçekten çok güzelsin ve zarif olmuşsun.Maşallah diyorum.Allah mutluluğunuzu daim etsin hayırlı olsun.

Çok güzel olmuşsunuz Allah nazarlardan saklasın
Tebrik ederim çok mutlu olun inşallah
insallah cnm sagol guzel dilegin icin..opuyorumnanaktan

tam gelin olmuşun eeeeeeeeeee nikahtaki halin böyleyse düğünü çok merak ediyorum
Allah mutluluğunuzu bozmasın canım
amin cnm insallah dugunu ben de merak ediyorum cook..:hulya:

Çok tatlı olmuşsun canım Allah mutluluğunu daim etsin boshayallersmile
tesekkur ederim amin cnm insallah..:1hug:

Canım gerçekten çok güzelsin ve zarif olmuşsun.Maşallah diyorum.Allah mutluluğunuzu daim etsin hayırlı olsun.
tesekkur ederim cnm o senin bakisinin guzelligi..Darisi tum bekar arkadaslarimin basina..

canım çok güzel olmuşsun elbisene de bayıldım gelinliğin mi? tam benim beğendiğim gibi sade ve şık sakın bunun üstüne çok şataftlı bi gelinlik giyme biz de nikahtan sonra beyoğluna içmeye gidcez ynı senin yaptığın gibi mekan neresi fotolardaki?

mutlulugun daım olsun cnaım cok gzuelsın masallah..
canim benim guzelligim degilde kuaforumun mahareti diyelim..yerimseniben

çok sade ve inanılmaz zarif
tebrik ederim
tesekkur ederim canim..:1hug:
cnm yeni gördümm allahımm ömür boyu nazarlardan saklasın çok güzelsin herşey gönlünce olsun herzaman
amiiiiin canim hepimizin insallah..coook sagol..olumunekankayizsmile
maşallah çok güzel görünüyorsunuz.
ömür boyu mutluluklar dilerim.
tesekkur ederim canim benim...a.s.

kıyafetin ve saçın çok zarif olmuş canım..
mutluluğunuz daim olsun inşAllah..
cok tesekkur ederim canim aminnnn insallah..:Saruboceq:

valla bende cok begendim allah nazardan saklasın canım cok güzel olmussun ..
cook sagol tatlim begenmene sevindim..a.s.

canim tesekkur ederim bunun ustune yine cok satafatli olmayan bi gelinlik sectigimi dusunuyorum dilersen modelini gelinlik modelleri bolumune ekledim,bakabilirsin...Bunu sadece nikahta giymek icin aldim canim..Biz beyoglunda PERA TERAS odakulenin hemen karsisinda bi yere gitmstk cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…