Miss_curious'un nikah resimleri...

canım çok şık,sade ve çok zarif olmuşsun maşallah çok güzelsin mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
cook tesekkur ederim cnm...allahim hepimize icimize sinen bi dugun nasip etsin insallah..
çok güsel görünüyosunuz allah tamamına erdiirsin düğünde süper geçer inşalla:kedi:
insallah tatlim bazen diyorum nikahim istedigim gibi oldu dugun nasil gecerse gecsin..kaydirigubbakcemile3

Valla canımcım bir içim su gibisin
Saçın, makyajın, kıyafetin ve en önemlisi de sen çok güzelsiniz. Doğal, sevimli ama daha mühimi şık ve güzel olmuşsun. Darısı başıma inşallah. Allah hiçbir zaman utandırmasın inşallah. Mutluluğunuz daim olsun.
Bu arada Göksel'e benzettim seni fotolarda. Benzten oldu mu hiç bilmem ama. ( Tabi Göksel'den çok daha güzelsin.)

bende şimdi gördüm çok güzel olmuşsun. allah mutluluğunuzu daim etsin :)
amiiin canim insallah...alkisalkisalkis

süpper olmuşsunuz maaşallah artık o muhteşem çeyizleri kullanma günü geldi desene kaydirigubbakcemile3
canim benim cok sagol ama daha ceyizciklerimi kullanamiycam dugun eylulde oldugu icin ancak o zaman evimizi kurucaz allah nasip ederse..:Saruboceq:

mutluluklar canim cok guzel olmussun
canim tesekkur ederim cookk...a.s.

hannecimmm cok sagol canim benim begenmene sevindim insallah allahim sana da guzel bi gun nasip eder..Sira geldi dugune, adim adim ilerliyoruz bakalim...
Goksel'e benzeten cikmadi cnm sac modeli falan onun tarzi ondan olabilir..:1hug:

hannecimmm cok sagol canim benim begenmene sevindim insallah allahim sana da guzel bi gun nasip eder..Sira geldi dugune, adim adim ilerliyoruz bakalim...
Goksel'e benzeten cikmadi cnm sac modeli falan onun tarzi ondan olabilir..:1hug:[/QUOTE]

Rica ederim canım benim. İnşallah canım inşallah, temennin için ben de sana teşekkür ederim.:1hug:

sade ama herşeyiyle uyumlu
saçıyla,aksesuarıyla zerafet örneği olmuşsunher bulduğunu üstüne takmadan da nasıl güzel ve kuğu gibi olunur ,işte böyle cnm mutluluklarr

çok güzel çıkmışsınız
mutluluklar dilerim
tesekkur ederim:kedi:

Goksel'e benzeten cikmadi cnm sac modeli falan onun tarzi ondan olabilir..:1hug:

Rica ederim canım benim. İnşallah canım inşallah, temennin için ben de sana teşekkür ederim.:1hug:[/QUOTE]
insallah canim..:1hug:
çok güzel olmuşsun canım tebrikler
saçındaki çiçek te çok yakışmış
cook sagolun begenmenize sevindim..opuyorumnanaktan

sade ama herşeyiyle uyumlu
saçıyla,aksesuarıyla zerafet örneği olmuşsunher bulduğunu üstüne takmadan da nasıl güzel ve kuğu gibi olunur ,işte böyle cnm mutluluklarr
utandim valla ne guzel seyler yazmissin canim oyle..:kedi:

çoook tatlı olmuşsun sen yaaaaaa.... :asigim:
cook sagol canim...a.s.
canım çok güzel olmuşsun... nikah buysa düğünü şimdiden merak ettim... umarım herşey gönlünce olur:))
aminnnn cnm dugunu ben de merak ediyorum insallah onu da icime sindirir allahim..
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…