‘Miss Vajina’ İngiliz Nell seçildi

tabii ki önemli ama şu var koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler

valla ırksal faktörlerden dolayı karşı tarafa laf edecek konumda değiller bence, demezler mi adama sen kendininkine bak

bu arada konu +18 e doğu yol almaya başladı

valla ırksal faktörlerden dolayı karşı tarafa laf edecek konumda değiller bence, demezler mi adama sen kendininkine bak

bu arada konu +18 e doğu yol almaya başladı
herkesin seçme özgürlüğü dolayısıyla beğenmeme özgürlüğü olmalı .

herkesin seçme özgürlüğü dolayısıyla beğenmeme özgürlüğü olmalı .

var zaten, kanuna bağlı değil sonuçta, aşık veyselin dediği gibi, ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca, sevince sahip olduğun güzel, sevmiyorsa bilemicem

yok canım ben genelde eşlerden, ya da uzun süreli ilişkisi olanlardan bahsettim

böyle küçük detayları kadınlar kendi kendine dert ediyor bence
bazen bazı şeyleri çok takıntı edıyoruzz,ben fotolara baktıgımda sanki hepsi aynıymıs gibi geldi,aşagılara dogru ındıkce ıyyyk dedım :)

harbiden güzelmişler ya ilk 5 e baktım en kötüsünü merak ettim bide ama iş yerindeyim millet görüp de neye bakıyo bu demesin ama yaş kriteri de değerlendirilmeliydi neticede 18 le 28 bir olmaz diye düşünüyorum

canım onlar bizim kadınlarınki, hatta kadın demeye bin şahit doğumhanede çalıştım tiksindim ama bu fotodakiler en azından baştakiler güzel iç kaldırmaz yani

hiç güleceğim yoktu. ilginçmiş. bir yaşıma daha girdim. türkiye'de mi yaşıyorsun? eşini penisine göre mi seçtin veya seçeceksin? önüne de dizilmezler ki nasıl olacak o iş? deneye deneye mi?
ne alakası var ?
seçmekten bunu mu anladınız ?
Pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…