tabii ki önemli ama şu var koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler
herkesin seçme özgürlüğü dolayısıyla beğenmeme özgürlüğü olmalı .valla ırksal faktörlerden dolayı karşı tarafa laf edecek konumda değiller bence, demezler mi adama sen kendininkine bak
bu arada konu +18 e doğu yol almaya başladı
herkesin seçme özgürlüğü dolayısıyla beğenmeme özgürlüğü olmalı .
bazen bazı şeyleri çok takıntı edıyoruzz,ben fotolara baktıgımda sanki hepsi aynıymıs gibi geldi,aşagılara dogru ındıkce ıyyyk dedım :)yok canım ben genelde eşlerden, ya da uzun süreli ilişkisi olanlardan bahsettim
böyle küçük detayları kadınlar kendi kendine dert ediyor bence
seçme özgürlüğü derken nasıl yaniherkesin seçme özgürlüğü dolayısıyla beğenmeme özgürlüğü olmalı .
fotolar var mı ?hangi linktebazen bazı şeyleri çok takıntı edıyoruzz,ben fotolara baktıgımda sanki hepsi aynıymıs gibi geldi,aşagılara dogru ındıkce ıyyyk dedım :)
basbayağıseçme özgürlüğü derken nasıl yani
çok fena merak ettim yaİsteyenlere fotoğrafların bulunduğu yarışma linkini atabilirim.
Ben bir ara hastanede çalışıyordum. Jinekoloji bölümü de vardı ama ben o bölümde değildim. Neyse bir gün kısa bir süre bakmamı istediler. Ay midem kalktı hiç sevmedim. Buruşuk muşamba gibi bile hiç bana göre değil. Ben erkek şeysi neyse detaya girmiyim
burayı her okuyan merak etti senınde etmen normal canımo değilde neye göre puan verdiler acaba hangisinin dudağı hangisinin bilmem nesi güzel ona mı baktılaray bende merak etmedim değil kazananı
vajinaya göre eş seçmek diyorsun?tabii ki önemli ama şu var koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler
tabii ki seçilecek .vajinaya göre eş seçmek diyorsun?
hayal mahsülü dusunceler bunlar hele hele bu ülkedetabii ki seçilecek .
sürprizle karşılaşmak istemez kimse .
hiç güleceğim yoktu. ilginçmiş. bir yaşıma daha girdim. türkiye'de mi yaşıyorsun? eşini penisine göre mi seçtin veya seçeceksin? önüne de dizilmezler ki nasıl olacak o iş? deneye deneye mi?tabii ki seçilecek .
sürpriz derken penisle falan mı karşılaşacaklar vajina vajinadır hepsinin doğal ve cinsel işlevi aynıdır beğenmedim yok olmaz diyip boşanacaklar mı aynı şey penis içinde geçerlitabii ki seçilecek .
ben birde nasıl fotosunu çekip gönderdiklerini merak ettim birinin karşısına geçip poz verdiler galibaburayı her okuyan merak etti senınde etmen normal canım
arkadasları çekmiştirben birde nasıl fotosunu çekip gönderdiklerini merak ettim birinin karşısına geçip poz verdiler galiba
ne alakası var ?hiç güleceğim yoktu. ilginçmiş. bir yaşıma daha girdim. türkiye'de mi yaşıyorsun? eşini penisine göre mi seçtin veya seçeceksin? önüne de dizilmezler ki nasıl olacak o iş? deneye deneye mi?