Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reklamcılığın atasözü: Seks satarnee 8100 gösterim mi, vah arkadaş, açtığım ve kk facebookta yayınlanmadığı halde bu kadar gösterim alan ilk konu sanırım emin değilim
sen bu kukuları nerde gördün be bacımmLinke kendi cabalarimla ulastim:) 1 numara gercekten kukusunun hakkiyla kazanmis,allah sahibine bagislasin:) 7 numara bence 2.lige oturmaliydi zira sunumu da gayet iyi.
89 numaradaki ablanin kukusuna anlam veremedim.o nasi bisidir kabak cicegi gibi acilmis.
vayy anammm kaynak açılmadı bu bizim iş yerinde .. MERAKTAYIMMYalnız Nell diskalifiye edilmiş, Alman Jenny'nin vajina modeli yapılacakmış. İlk üçe giren iki kişi diskalifiye olmuş çünkü fotoğrafları ön cepheden çekmeleri gerekirken bunlar arkadan çekmiş. Nell'le birlikte Macar Anita da diskalifiye olmuş.
191 ülkeden yaklaşık 135.000 kişi oy kullanmış. Oy kullananların %81'i erkekmiş, çoğunluk Kuzey Amerika ve Avrupa'dan gelmiş ama Güney Kore, Güney Afrika, Hindistan, Kenya ve Brezilya'dan da fazla sayıda oy veren olmuş.
Libyalılar oy vermeden önce her bir vajinayı ortalama 12 dakika incelemiş.
Vajinaların sınıflandırılması ve genelde hangi tip vajinaya oy verildiğini falan görmek isteyen olursa kaynak:
http://www.thedailybeast.com/articles/2015/07/25/this-v-is-for-victory.html
dolasa dolasa buldum valla.kimse link atmayincasen bu kukuları nerde gördün be bacımm
dolasa dolasa buldum valla.kimse link atmayinca
Cok sey kaybediyosun tatlimkonuyu açan benim bi ben bakmadım sanırım linke
şayet ben de merak ettim .Dudakları çıkık mı beyaz mı pembe mi?hayır insan merak ediyor 185 vajina arasından 1. olanı
nefes alsın yeter diye düşündükleri için pek ilgilenmiyor erkek milletibence erkeklerin bu kadar umrunda değil, partnerininkinin nasıl olduğu
nefes alsın yeter diye düşündükleri için pek ilgilenmiyor erkek milleti
tabii ki önemli ama şu var koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlerbence erkeklerin bu kadar umrunda değil, partnerininkinin nasıl olduğu