Miss turkey 2009 birincisi Ebru am

şu resimdeki kızı görüp de güzel diyen . . . .

Ben daha güzelim diyenler, bu yıl düzenlenecek Miss Turkey'e kesinlikle katılmalılar. :icecream:

öyle bitiyo o cümle
süper bi okulda okumuyo olsam manken olurdum zaten:1closedeyes:
zaten güzellik görecelidir güzelim diyorsam güzelim kendimcee

öyle bitiyo o cümle
süper bi okulda okumuyo olsam manken olurdum zaten:1closedeyes:

Olsun madem daha güzelsiniz değerlendirmeniz lazım.Süper bir okulda okumanız güzellik kraliçesi seçilmenize engel değil.

Olsun madem daha güzelsiniz değerlendirmeniz lazım.Süper bir okulda okumanız güzellik kraliçesi seçilmenize engel değil.

her güzel olan manken olmak zorunda mı?kıskançlık seziyorum yapmayın arkadaşlar gerek yok bu muhabbetlere.ben daha güzelim diyorsam daha güzelim ne var bunda.bu da kaale alıp yazdığım son mesaj size iyi forumlar

türkitede hiçmi güzel kalmadı yada güzellik derecelerimi değişti
son yarışmalarda kazananların hiç biri güzel değil

her güzel olan manken olmak zorunda mı?kıskançlık seziyorum yapmayın arkadaşlar gerek yok bu muhabbetlere.ben daha güzelim diyorsam daha güzelim ne var bunda.bu da kaale alıp yazdığım son mesaj size iyi forumlar

Kıskançlık mı ? kaydirigubbakcemile3
Neden celalendiniz şimdi ? :sm_confused:
Kötü bir şey demedim ki...Daha güzel olduğunuzu iddia ettiğiniz için siz hakkediyorsunuz madem girin yarışmaya kazanın ,dedim.zemuszemus

lirik canım ya ,bu kız güzel değil. ya venezuellalı güzellik kraliçelerine bak birde buna bak...

bencede simdiye kadar secilenlerin hic biri aman aman degildi o kadar guzel kizlar var bula bula bunlari mi buluyorlar be

Bazılarınız kendileriyle çelişiyo resmen yhaa.. 'ben ondan güzelim, kendimce güzelim, güzellik görecelidir' diyorsunuz. Aynı zamanda 'bu kıza güzel diyen .. ' diye ifade kullanılmış. Ne kadar anlamsız. Bir insan aynı anda 2 şeyi nasıl savunuyor..
Kıza gelince güzel ama çk güzel diyemem. 1. olmasında kültürünün, eğitimin etkisi büyüktür kesin

Son düzenleme:
hiç beğenmedim çok zevksizleryerimseniben

ay inanmiyorum akannehir
türkiyemde sanki güzel kiz kitligi varmis gibi!
güzel görmesek yutardik belki ama hakkaten güzel degil...

aah ahh ben 20 santim daha uzun olcağıdım beni görcektiniz siz -tatlicadiarzu-

bumu güzel Allah aşkına
bu kadar bakım,makyaj,imaj bizede yapılsa valla daha güzel oluruz...
şu kk da ondan güzel ne fıstıklar gördüm ben

ben ondan güzelim beşakkıdı

lirik canım ya ,bu kız güzel değil. ya venezuellalı güzellik kraliçelerine bak birde buna bak...

Okypete'm benim saygım sonsuz herkesin düşüncesine,ne de olsa güzellik göreceli bir kavram.
Ben şuna kızıyorum.Buna benzer diğer topiklerde de ünlü olan kişilerin boy boy fotoğraflarının altında ''Iyy,çok iğrenç,böö,ööö,içim kalktı,midem bulandı ...''cümlelerini görüyorum.Bu hiç hoş değil.
Biri kalkar ben beğenmedim ,benim zevkime hitap etmiyor der,kabulümdür.
Ama kalkıp iğrenç,ben daha güzelim ,bu ne,bunu beğenenin... diye cümle kuranların samimiyetine inanmıyorum.
Kendine güvenen insanları severim,ama başkalarını aşağılayarak kendini övenleri değil.
Sonra da kalkıp kıskanmayalım demezler mi?Kendileri kıskanıyor adı geçen kişileri haberleri yok. :smiley-cool:
Şu da yanlış anlaşılmasıntüm beğenmeyenler kıskanıyor ,demiyorum.Dediklerimi iyice okuyanlar anlarlar ne demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…