- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
canım benim bulunduğum ili sevmemek değil olay .canım neden sevmiyosun bulunduğun ili...bizde çok yakınız biliyorum oralarıda ondan sordum..allah gönlüne göre versin canım..
Jnazcım hayırdır cnm neden konuşmuyorsunuz?
Hoşgeldin ayaz ,jnaz ın bulunduğu il i sevmediğini nerden çıkardın anlamadım?
Topiğimizin birkaç giriş sorusunu yanıtlarsan seviniriz.
Yaş?
İş?
Evli-bekar?
Yaşadığın yer?..............vs
Aldığım yumurtalıığın resmini çektim sizlerede fikir olur.
[/URL][/IMG]
Yaş?
İş?
Evli-bekar?
hoşbulduk canım,
jnaz yıllardır eminönüne gidemedim...kurtulayım burdan falan yazmışda yanlış mı anlamışım acaba kafamçokkarıştı,25 yaşındayım,laboratuvar teknisyeniyim,bi yandan çalışıp çeyiz yapıyorum,bi yandanda nişanlımla evlenmeyi bekliyorum..5 senedir bekliyorum..aralıkta askere gidicek kısa dönem olursa yaza düğün..benim için dua eder misiniz,bide kocaelide yaşıyorum..varsa merak ettikleriniz sorun arkadaşlar...sohbete dahil ettiğiniz için çok sağolun...a.s.
Yaş?
İş?
Evli-bekar?
hoşbulduk canım,
jnaz yıllardır eminönüne gidemedim...kurtulayım burdan falan yazmışda yanlış mı anlamışım acaba kafamçokkarıştı,25 yaşındayım,laboratuvar teknisyeniyim,bi yandan çalışıp çeyiz yapıyorum,bi yandanda nişanlımla evlenmeyi bekliyorum..5 senedir bekliyorum..aralıkta askere gidicek kısa dönem olursa yaza düğün..benim için dua eder misiniz,bide kocaelide yaşıyorum..varsa merak ettikleriniz sorun arkadaşlar...sohbete dahil ettiğiniz için çok sağolun...a.s.
hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
rica ederiz hemde yerimseniben
Ayaz inşallah herşey gönlünce olur.Ama nişanlılık süreniz çokkkk uzun neden erkenden nişanlandınız?
canım artık ne diyeceğimi şaşırmış durumdayımJnazım anlıyorum cnm bu Pazar günü sorununu ben 5 katıyla yaşıyorum,eşimin işyerini akşam 12 de kapattıktan sonra arkadaşlarıyla buluşup okey veya kağıt oyunları oynadığı gündür gece 2-3 gibi gelir eve.
Hafta içi zaten görüşemiyoruz çok geç geldiği için bir bugünüz var anlayacağın.Normaldede bu kadar saat birlikte vakit geçiremeyiz bugün işyerine erkek kardeşi bakıyor.
Yumurtalığı beğendiğinedee çok sevindim.
Jnaz cım birşey soracağım,hamileliğin henüz kesinleşmemişken iştahın falan açılmış mıydı cnm?
2 gündür herşeye saldırıyorum ben ,sol göbek deşliğimin yanındada ince ince sızlama var birde çok afedersin gaz problemi yaşamaya başladım
Ayaz ok yanlış anlamışım :)
9,5 aylık evliyim.
Kamu kurumunda çalışıyorum.
mısracım kusura bakma canımya aniden çıkmak zorunda kaldımİyi akşamlar jnazcım lütfen dikkat et kendine.
Bu erkek milleti böyle hem suçlu hemde güçlü olurlar.
Ben aylarca konuştum ancak o zaman anladı sende sakin bir şekilde ara ara konuş
Çokkkk öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?