Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlırüyacım tahminiz ne yazık ki doğru çıkmış cnm.Tedavini aksatma ben çokkkkk aksattığım için tam manasıyla geçmedi.Hangi ilacı verdiler?
cymbalta
metpamid
maxalt
sirdalud
mısraa bu arada hamilelik mi var?alkisalkisalkis
aslında bu hallerinde tam emin olamasamda mavili battaniyeli olan Ahmet Emir diğeri mehmet emin canım. şimdi tamamen ayırt edebiliyorum ama o zamanlar edemiyordum :) Ahmet Emir çok bilmiş vede gecelleri yaramazlık yapan oğlum. mehmet emin güleç oğlumuz :) hep gülümser vede iyimserdir :) annem mehmet eminin bana çektiğini söylüyor sabırlıymış :) işte böyle mısracım şimdilik keşiflerimiz bu kadar.. öptük şekercim..
:umursamaz: Bu sefer de ben didiyom:umursamaz:
Angel küsüom bak:umursamaz:
canlarım merhaba
biz geldik
mısracım canım evet göğüsler felaket hassas oluyor gebeliğin belli olmadan önce hayırlısı olsun canım inşallah snein içinde..
bu arada facebooka ekledik resmimizi bi kaç tane çirkinlerimin burayada ekliycektik ama babamızdan korktuuk orayada gizlice ekledik yaa :1ninca:
aslında bu hallerinde tam emin olamasamda mavili battaniyeli olan Ahmet Emir diğeri mehmet emin canım. şimdi tamamen ayırt edebiliyorum ama o zamanlar edemiyordum :) Ahmet Emir çok bilmiş vede gecelleri yaramazlık yapan oğlum. mehmet emin güleç oğlumuz :) hep gülümser vede iyimserdir :) annem mehmet eminin bana çektiğini söylüyor sabırlıymış :) işte böyle mısracım şimdilik keşiflerimiz bu kadar.. öptük şekercim..
kızlar hadi bakalım topiğin ilk günaydını benden olsun:)
kocişi işe gönderdim. artık ne uyku kaldı ne bişi:)
pamukkkkkk Allah ım nazarlardannnn korusunnnnn yaaa yerim ben onları yerimmmmmm...
Rabbim sanslarını bahtlarını açık eğlesin inşallahhhhhh.. maaşaallahhhh![]()
Ayyy pamuğum nasıl heyecanlandım resimleri görünce bir bilsen.
Dönüp dönüp bakıyorum dün akşamdan bu yana.
İkisinide benim yerime kocamankocaman kokla.
Seni seviyoruz
mısra,angel,heker,ceren günaydın kızlaarrrrr...
mısracım bugün içli köfte yapmak istiyorum. ilk defa yapıcam o şekli vermekte
zorlanırmıyım acaba ?
angel bence o söldeiğin keçici bişeydir bende de zaman oluyodu. ama sonra geçti:)