Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

canım neden sevmiyosun bulunduğun ili...bizde çok yakınız biliyorum oralarıda ondan sordum..allah gönlüne göre versin canım..
canım benim bulunduğum ili sevmemek değil olay .
istanbuldan buraya gelin geldim bir ilçesine ve hiç te sorun değildi . ama burda yalnızım ve eşim haricinde hiç kimsem yok ailesiylede 2 aydır görüşmüyorum . küçük bir yerde yaşamanın sıkıntılarını çekiyorum
sorun bu . ve malesef yaşadıklarımdan ötürüde iyice soğudum
Jnazcım hayırdır cnm neden konuşmuyorsunuz?

Hoşgeldin ayaz ,jnaz ın bulunduğu il i sevmediğini nerden çıkardın anlamadım?
Topiğimizin birkaç giriş sorusunu yanıtlarsan seviniriz.
Yaş?
İş?
Evli-bekar?
Yaşadığın yer?..............vs

Aldığım yumurtalıığın resmini çektim sizlerede fikir olur.
yumurtalk.jpg
[/URL][/IMG]

mısracım bugün pazarya dünden beri eşimle planlar yapıyorum çünkü haftaiçi çok çalıştı ve 2-3 saat anca bir arada olabildik malum yorgunluktan hemen uykuya dalıyor. bende evde çok bunaldım ve birlikte bişeyler yapabiliriz diye düşündüm. öğleden sonra arkadaşı aradı eşimde anahtarlar varmış verip geliyorum dedi ama gidiş o gidiş öğle yemeğini hazırladım aradım masayı hazırlıyorum diye biz mantar toplamaya çıktık diyor ve çok sinirlendim bende en azından haber vermesini beklerdim hazır bir halde onu bekliyordum çünkü ha geldi ha gelecek diye. bide gelince niye surat yapıyorsunki diyor alt tarafı 3-4 saattir yokmuş
işte öyle tatlım
yumurtalığında çok güzelmiş tatlım güzel günlerde kullan

Yaş?
İş?
Evli-bekar?

hoşbulduk canım,
jnaz yıllardır eminönüne gidemedim...kurtulayım burdan falan yazmışda yanlış mı anlamışım acaba kafamçokkarıştı,25 yaşındayım,laboratuvar teknisyeniyim,bi yandan çalışıp çeyiz yapıyorum,bi yandanda nişanlımla evlenmeyi bekliyorum..5 senedir bekliyorum..aralıkta askere gidicek kısa dönem olursa yaza düğün..benim için dua eder misiniz,bide kocaelide yaşıyorum..varsa merak ettikleriniz sorun arkadaşlar...sohbete dahil ettiğiniz için çok sağolun...a.s.

Yaş?
İş?
Evli-bekar?

hoşbulduk canım,
jnaz yıllardır eminönüne gidemedim...kurtulayım burdan falan yazmışda yanlış mı anlamışım acaba kafamçokkarıştı,25 yaşındayım,laboratuvar teknisyeniyim,bi yandan çalışıp çeyiz yapıyorum,bi yandanda nişanlımla evlenmeyi bekliyorum..5 senedir bekliyorum..aralıkta askere gidicek kısa dönem olursa yaza düğün..benim için dua eder misiniz,bide kocaelide yaşıyorum..varsa merak ettikleriniz sorun arkadaşlar...sohbete dahil ettiğiniz için çok sağolun...a.s.

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım
rica ederiz hemde yerimseniben

Jnazım anlıyorum cnm bu Pazar günü sorununu ben 5 katıyla yaşıyorum,eşimin işyerini akşam 12 de kapattıktan sonra arkadaşlarıyla buluşup okey veya kağıt oyunları oynadığı gündür gece 2-3 gibi gelir eve.
Hafta içi zaten görüşemiyoruz çok geç geldiği için bir bugünüz var anlayacağın.Normaldede bu kadar saat birlikte vakit geçiremeyiz bugün işyerine erkek kardeşi bakıyor.
Yumurtalığı beğendiğinedee çok sevindim.

Ayaz inşallah herşey gönlünce olur.Ama nişanlılık süreniz çokkkk uzun neden erkenden nişanlandınız?

Jnaz cım birşey soracağım,hamileliğin henüz kesinleşmemişken iştahın falan açılmış mıydı cnm?
2 gündür herşeye saldırıyorum ben ,sol göbek deşliğimin yanındada ince ince sızlama var birde çok afedersin gaz problemi yaşamaya başladım :(

Jnazım anlıyorum cnm bu Pazar günü sorununu ben 5 katıyla yaşıyorum,eşimin işyerini akşam 12 de kapattıktan sonra arkadaşlarıyla buluşup okey veya kağıt oyunları oynadığı gündür gece 2-3 gibi gelir eve.
Hafta içi zaten görüşemiyoruz çok geç geldiği için bir bugünüz var anlayacağın.Normaldede bu kadar saat birlikte vakit geçiremeyiz bugün işyerine erkek kardeşi bakıyor.
Yumurtalığı beğendiğinedee çok sevindim.
canım artık ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım
inan burda kendimce oyalanacağım gideceğim bi yerler olsa hiç düşünmem ama yalnız olunca zor geliyor
Jnaz cım birşey soracağım,hamileliğin henüz kesinleşmemişken iştahın falan açılmış mıydı cnm?
2 gündür herşeye saldırıyorum ben ,sol göbek deşliğimin yanındada ince ince sızlama var birde çok afedersin gaz problemi yaşamaya başladım :(

evet tatlım tamamen aynı belirtiler vardı bende de ve inanılmaz bi şişkinlik
inşallah hayırlı haberlerini alırım canımya
bu arada çıkmam lazım tatlım öpüyorum seni iyi akşamlar

ıyi akşamlar jnazcım lütfen dikkat et kendine.
Bu erkek milleti böyle hem suçlu hemde güçlü olurlar.
Ben aylarca konuştum ancak o zaman anladı sende sakin bir şekilde ara ara konuş
Çokkkk öpüyorum

mısraamm yoksaaa:)ayy inş geliodur bu ay oğluma arkadaş inş inş...
gaz problemi oluo cnmm iştah açılması bendede olmuştu hadi bakalım hayırlısı idrara çıkma çok artıo bide göğüslerde hassasiyet oluo hatta regl sancısı gibi sancılarda olmutu ben üzüntüyle beklerken eymenim güldürdü yüzümü darısı sana inş cnnmm
ha bu arada mrblar

Cssa cım hoşgeldin cnm.
Gögüslerimde yaklaşık 1 haftadır acaip bir hassasiyet ve değişiklikler var.
Böyle olunca düşünmeye başladım,aslında biliyorsunuz ki biz Leyleklerin getirmesini bekliyoruz:roflol:
Hayırlısı olsun

Ayaz evet birtakım değişiklikler meraka ve soru işaretlerine yol açtı cnm.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

ayy inş mısracım inşş
cnm bu arada tarifler eklemişsin hepsi çok güseller sıraya denerim inşş

İyi akşamlar jnazcım lütfen dikkat et kendine.
Bu erkek milleti böyle hem suçlu hemde güçlü olurlar.
Ben aylarca konuştum ancak o zaman anladı sende sakin bir şekilde ara ara konuş
Çokkkk öpüyorum
mısracım kusura bakma canımya aniden çıkmak zorunda kaldım
çünkü eşimle tartışmaya başlamıştık:( ben sizinle msj laşırken beni şikayetmi ediyorsun diyerek başladı
o kadar rahatsız oluyorumki bu durumdan sonrasında kendini affettirmek için uğraştı ama kırıldım bir kere şimdide uyuyor yanında yatmak bile istemiyorum
dediğin gibi sakince konuşmaya çalışıyorum ama ona göre normal geliyor canım ve anlamak istemiyor benimde sabrım tükeniyor böylelikle
bazen kendime öyle şaşırıyorumki şimdiye kadar hiç yüksek sesle konuşmayan ben artık tahammül edemiyorum bazı şeylere ve sinirlerim yıpranıyor
ve gün geçtikçe dahada soğuyorum.
neyse tatlımyaa asıl bu saate girmemim nedeni sensin aklım sende kaldı
inşallah bu ay leylekler uğrar sizede canım o kadar çok istiyorumki senin ve angel ın bir bebeği olmasını
hem cssa nın dediği gibi oğullarımıza arkadaş ta olurlar yerimseniben
[

Back