- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mısracım kusura bakma canımya aniden çıkmak zorunda kaldım
çünkü eşimle tartışmaya başlamıştıkben sizinle msj laşırken beni şikayetmi ediyorsun diyerek başladı
o kadar rahatsız oluyorumki bu durumdan sonrasında kendini affettirmek için uğraştı ama kırıldım bir kere şimdide uyuyor yanında yatmak bile istemiyorum
dediğin gibi sakince konuşmaya çalışıyorum ama ona göre normal geliyor canım ve anlamak istemiyor benimde sabrım tükeniyor böylelikle
bazen kendime öyle şaşırıyorumki şimdiye kadar hiç yüksek sesle konuşmayan ben artık tahammül edemiyorum bazı şeylere ve sinirlerim yıpranıyor
ve gün geçtikçe dahada soğuyorum.
neyse tatlımyaa asıl bu saate girmemim nedeni sensin aklım sende kaldı
inşallah bu ay leylekler uğrar sizede canım o kadar çok istiyorumki senin ve angel ın bir bebeği olmasını
hem cssa nın dediği gibi oğullarımıza arkadaş ta olurlar yerimseniben
[
Günaydın. Hepinize hayırlı haftalar..
Cumartesi çok sevdiğim en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Bugün doktora gidecek ve kesinleşek.. İnşallah Allah herkese nasip eder.
2012'ye gittik ve benim acaip sinirlerim bozuldu. 2012'ye daha çok inanır oldum maalesef...
Dün de tüm gün evdeydik eşimle. Bol bol DVD izledik... Yemek yaptım falan...
Sizler de iyisinizdir umarım.
Jnazcım şuan sadece bebişine odaklan canım. Maalesef erkekler böyle...:umursamaz:
Mısra inşallah hayırlı haberler verirsin bu ay.:Saruboceq:
günaydın cicim
arkadaşın adına sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inş.
ben sinemeaya gitmedim ama çok kişi gitmiş
çok yerde de frahmanları dönüyor
ama ben inanmıyorum 2012 ye canım...
Günaydın şekercim. Sağol canım. İlk denemelerinde tuttu. :hulya:
Canım ben de inanmıyordum; ama filmin etkisinde çok kaldım.. Açıkcası ürktüm:sinifsinif:
ay ne güzel ya darısı başımıza hayırlısıyla inş.
ama benim umudum arttı bu aralar neden bilmem:))
ürkebilirsin tabi ama boşver film işte:))
ama hazır değiliz bunu biliyorum hiç bir hazırlıkta yapmıyoruz
ben esas bundan ürküyorum(
İnşallah canım ya. Allah tüm isteyenlere tez zamanda versin. Erken kan testi yapmıştı ve çıkmamıştı kanda hamile olduğu; ama belirtileri sonucu ısrar ettim idrar testi için ve çıktıopuyorumnanaktan
Evet çok haklısın angelim.. O konuda kesinlikle katılıyorum sanakaydirigubbakcemile5
amin canım amin
kimse yok bugün
nerde dostlar yaaa:umursamaz:
bende didiyom
öpüyorum seni canımcım
görüşürüz sonra:sinifsinif:
kızlarr ne kadar sessiz bi gün. zaten akşam bayağı moralim
bozuldu kayınpederim midesinden rahatsızlanmış acile kaldırmışlar..
neseki şimdi daha iyimi evdeymiş. akşam gideriz artık...
kimsecikler yokmuuuu