tabi ben bursada oturuyorum evliyim bir oğlum var 3 aylık.çalışmıyorum evde canım sıkılıyo çok muhabbet edecek arkadaşlar arıyorum
hoşbulduk mısra ablam moral olarak 000000000000 eşimle kavga ettik akşam biraz öncede personel müdürü ile kavga ettik hiç ama hiç iyi değilim gerçekten
hoşbulduk mısra ablam moral olarak 000000000000 eşimle kavga ettik akşam biraz öncede personel müdürü ile kavga ettik hiç ama hiç iyi değilim gerçekten
16 aylık evliyim bursada yaşıyorum ama bursalı deyilim burada kimsem yok çok yalnızlık çekiyorum oturup adam akıllı konaşacağım bi arkadaşım yok bende 28 haftalık doğum yaptım prematüre bebek annesiyim erken doğum beni çok yıprattı ölümle burun buruna geldim ben ve bebyimde öyle ne bileyim işte şimdi bütün dünyam önce kızım sonrada eşim aklıma geldikçe yazarım daha sizler pekikaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin canım a.s.
Allah analı babalı büyütsün canım.
saol canım...
:çok üzgünüm:
ben geldim merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar dilerim hepinize
Afiyet olsun şekercim.cokacimcoook
İyiyim canımcım. Ne olsun işteyim ve yarın tatil:sm_cool:
Sen nasılsın?opuyorumnanaktan
hoşbulduk kelebeğim sende hoşgeldin ben hiç iyi değilim bu hafta çok kötü geçti benim için
amin cümlemizin evladına inş bende 3 gün önce 27 yaşına girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?