Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

iyi akşamlar arkadaşlarr
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi ama ters durduğu için sıkıntım var biraz doktorum normal hamilelerden 2 kat sıkıntı çekeceksin diyor ayakta durmaki ağır kaldırmak ve uzun yürüyüşler yasak bunada şükür ne diyelim.
dün kontrole bi arkadaşım ve eşlerimizle gittik oda hamileydi ve kalp atışlarını duyacaklardı ama boş gebelikmiş akşama kadar hastanedeydik bu sabahta kürtajla aldılar onunla ilgileniyorum 2 gündür kızcağız yıkıldı resmen :(
benimde keyfim yok dolayısıyla

iyi akşamlar arkadaşlarr
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi ama ters durduğu için sıkıntım var biraz doktorum normal hamilelerden 2 kat sıkıntı çekeceksin diyor ayakta durmaki ağır kaldırmak ve uzun yürüyüşler yasak bunada şükür ne diyelim.
dün kontrole bi arkadaşım ve eşlerimizle gittik oda hamileydi ve kalp atışlarını duyacaklardı ama boş gebelikmiş akşama kadar hastanedeydik bu sabahta kürtajla aldılar onunla ilgileniyorum 2 gündür kızcağız yıkıldı resmen :(
Allah yardımcın olsun canım!:teselli:
inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebeğini!:emir_bebek:
anne olmak zor hep derim!

Canlarım bugün (gerçi saat itibariyle dün oluyor) aksilikler yakamı bırakmadı birkaç saatlik işim neredeyse 6 saat sonra bitti bende bittim acaip migrenim tuttu,saatlerdir yatıyorum henüz gözümüzü açabildim :(

günaydın kızlarrr
uzunca bir süreden sonra bir ilk i gerçekleştiriyorum
topiğe günün ilk msj ını yazmak gibi:)
ama uykusuz geçen bir geceden sonra normal sanırım:)
güzel bir gün geçirmeniz dileğiylede huzurlarınızdan ayrılıyorum:)

iyi akşamlar arkadaşlarr

selam canımın içi
hayırlısı olsun hakkında sağlıklıymış ya buna şükür
arkadaşın içinde çok üzüldüm Allah sabır versin ona da çok zordur eminim
sen üzme kendini dua et arkadaşına üzülürsen bebeğinde üzülür :(((

Canlarım bugün (gerçi saat itibariyle dün oluyor) aksilikler yakamı bırakmadı birkaç saatlik işim neredeyse 6 saat sonra bitti bende bittim acaip migrenim tuttu,saatlerdir yatıyorum henüz gözümüzü açabildim :(

ay canım kıyamam sana
çok geçmiş olsun

günaydın kızlarrr
uzunca bir süreden sonra bir ilk i gerçekleştiriyorum
topiğe günün ilk msj ını yazmak gibi:)
ama uykusuz geçen bir geceden sonra normal sanırım:)
güzel bir gün geçirmeniz dileğiylede huzurlarınızdan ayrılıyorum:)

günaydın canımcım
tabi sıktın ya kendini uyuyamadın
güzelce dinlen gel hemen yanımıza

günaydın angelim mısram jnazcım..
mısracım geçmiş olsun canım benim ya :(

Günaydın herkese a.s.
kızlar sizden fikir almam gerek kaydirigubbakcemile2

pazar günü ablamın doğum günü.eniştemle plan yaptık. eniştem ablamı pazar evde tutmucak. bende hazırlık yapıcam. pastanın yanına neler yapsam. napsam. yardımcı olurmusunuz :uhm:

Speedy ve begümcük hoşgeldiniz.
Begümcük nasıl birşey düşünüyorsun cnm söylersen yardımcı olabilirim.

Tuzlu,tatlı,salata....vs

Back