Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun canım!:teselli:iyi akşamlar arkadaşlarr
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi ama ters durduğu için sıkıntım var biraz doktorum normal hamilelerden 2 kat sıkıntı çekeceksin diyor ayakta durmaki ağır kaldırmak ve uzun yürüyüşler yasak bunada şükür ne diyelim.
dün kontrole bi arkadaşım ve eşlerimizle gittik oda hamileydi ve kalp atışlarını duyacaklardı ama boş gebelikmiş akşama kadar hastanedeydik bu sabahta kürtajla aldılar onunla ilgileniyorum 2 gündür kızcağız yıkıldı resmen
benimde keyfim yok dolayısıyla
Allah yardımcın olsun canım!:teselli:
inşallah sorunsuz kucağına alırsın bebeğini!
anne olmak zor hep derim!
iyi akşamlar arkadaşlarr
dün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi ama ters durduğu için sıkıntım var biraz doktorum normal hamilelerden 2 kat sıkıntı çekeceksin diyor ayakta durmaki ağır kaldırmak ve uzun yürüyüşler yasak bunada şükür ne diyelim.
dün kontrole bi arkadaşım ve eşlerimizle gittik oda hamileydi ve kalp atışlarını duyacaklardı ama boş gebelikmiş akşama kadar hastanedeydik bu sabahta kürtajla aldılar onunla ilgileniyorum 2 gündür kızcağız yıkıldı resmen
benimde keyfim yok dolayısıyla
Canlarım bugün (gerçi saat itibariyle dün oluyor) aksilikler yakamı bırakmadı birkaç saatlik işim neredeyse 6 saat sonra bitti bende bittim acaip migrenim tuttu,saatlerdir yatıyorum henüz gözümüzü açabildim![]()
günaydın kızlarrr
uzunca bir süreden sonra bir ilk i gerçekleştiriyorum
topiğe günün ilk msj ını yazmak gibi:)
ama uykusuz geçen bir geceden sonra normal sanırım:)
güzel bir gün geçirmeniz dileğiylede huzurlarınızdan ayrılıyorum:)
günaydın angelim mısram jnazcım..
mısracım geçmiş olsun canım benim ya![]()