Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

hoşbulduk mısra ablam moral olarak 000000000000 eşimle kavga ettik akşam biraz öncede personel müdürü ile kavga ettik hiç ama hiç iyi değilim gerçekten

tabi ben bursada oturuyorum evliyim bir oğlum var 3 aylık.çalışmıyorum evde canım sıkılıyo çok muhabbet edecek arkadaşlar arıyorum

Hoşgeldin canım a.s.

Allah analı babalı büyütsün canım.
:emir_bebek:

hoşbulduk mısra ablam moral olarak 000000000000 eşimle kavga ettik akşam biraz öncede personel müdürü ile kavga ettik hiç ama hiç iyi değilim gerçekten

Aaaaa.. Neden Mutlucum?:gitme:

16 aylık evliyim bursada yaşıyorum ama bursalı deyilim burada kimsem yok çok yalnızlık çekiyorum oturup adam akıllı konaşacağım bi arkadaşım yok bende 28 haftalık doğum yaptım prematüre bebek annesiyim erken doğum beni çok yıprattı ölümle burun buruna geldim ben ve bebyimde öyle ne bileyim işte şimdi bütün dünyam önce kızım sonrada eşim aklıma geldikçe yazarım daha sizler pekikaydirigubbakcemile5

çok üzüldüm canım ama sonunda allah sana bağışlamış bebeğini allah uzun ömür versin

:çok üzgünüm:

:olmaz:

ben geldim merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar dilerim hepinize

merhaba mutlucum nasılsın cnm

Afiyet olsun şekercim.cokacimcoook

İyiyim canımcım. Ne olsun işteyim ve yarın tatil:sm_cool:

Sen nasılsın?opuyorumnanaktan

ohh süper
bende iyiyim canımcım
bugün arkadaşıma yemeğe gidicez
yarın evdeyim iş çıkışı azcık temizlik
pazar sabahı geri kalan temizlik
öğleden sonra annişe buluşup gezicez
bayram alışverişi kaydirigubbakcemile2
birde hediye çekimi bozdurcam:)))

hoşbulduk kelebeğim sende hoşgeldin ben hiç iyi değilim bu hafta çok kötü geçti benim için:delphin:

canım benim
kıyamam sana
ne oldu nazara mı değdi

eşimle ailesi yüzünden kavga ettik kayınvalidem ve görümcem dün akşam üstü 17:15 gibi falan arkalı önlü çaldırdılar bende onları çaldırdım görümcemin kayınvalidem de olduğunu tahmin ettim ki tahmin doğru çıktı.eşim beni almaya geldi ben servisten indim eşime dedimki annemle ablam çaldırıyorlar çaldıracakları yerde arayıpta ne söyleyeceklerse söyleseler dedim hep benim aramamı bekliyorlar dedim.eşimde dediki ne var çaldırdılarsa yani dedi akşam yemeğine davet ediyorlardır dedi.bende arayıpta söyleyebilirler kontörleri yoktur dedi. bende dedimki dün birbirleri ile telefonda görüşmüşler dedim kontör yokta nasıl görüşüyorlar dedim.eşimde dediki kıskandınmı dedi. bende hyr kıskanmadım neden kıskanayım dedim.sonra görümcemi aradım eşim abla ne oldu diye yemeğe gelin hadi dediler eşimde mutlu hasta gelemeyiz dedi.neyse akşam yemeğini yedik bu arada dün 4.ayımızdı evleneli eşimle hoş vakit geçirmek istemiştim.eşime dedimki her gün hergün bizi bekliyorlar ben zaten işten yorgun geliyorum birde orda dönüştürüp duruyorum dedim dinlenemiyorum hiç dedim eşimde dediki hep ailem hakkında laf yapıyorsun dedi iyiki dün akşam ordaydık dedi her gittiğimizde gidelim gidelim deyip duruyorsun dedi senin anneannen geldi 15 gün bizde kaldı annenler 15 gün boyunca bize geldi gitti ben bişey söyledimmi sana dedi ve çok kırıldım eşime hemde çok

Hımmmmmmmmmm eşin sana haksızlık yapmış gerçekten.Bu erkek milleti böyle aileleri söz konusu olduğunda gözleri hiçbirşeyi görmez ne yazık ki,eşlerini bile :((((((

Back