Hediye çekini bana gönder angel itinayla harcarım :))))))))
göndermek isterdim ama adıma canemmm:))))
eşimle ailesi yüzünden kavga ettik kayınvalidem ve görümcem dün akşam üstü 17:15 gibi falan arkalı önlü çaldırdılar bende onları çaldırdım görümcemin kayınvalidem de olduğunu tahmin ettim ki tahmin doğru çıktı.eşim beni almaya geldi ben servisten indim eşime dedimki annemle ablam çaldırıyorlar çaldıracakları yerde arayıpta ne söyleyeceklerse söyleseler dedim hep benim aramamı bekliyorlar dedim.eşimde dediki ne var çaldırdılarsa yani dedi akşam yemeğine davet ediyorlardır dedi.bende arayıpta söyleyebilirler kontörleri yoktur dedi. bende dedimki dün birbirleri ile telefonda görüşmüşler dedim kontör yokta nasıl görüşüyorlar dedim.eşimde dediki kıskandınmı dedi. bende hyr kıskanmadım neden kıskanayım dedim.sonra görümcemi aradım eşim abla ne oldu diye yemeğe gelin hadi dediler eşimde mutlu hasta gelemeyiz dedi.neyse akşam yemeğini yedik bu arada dün 4.ayımızdı evleneli eşimle hoş vakit geçirmek istemiştim.eşime dedimki her gün hergün bizi bekliyorlar ben zaten işten yorgun geliyorum birde orda dönüştürüp duruyorum dedim dinlenemiyorum hiç dedim eşimde dediki hep ailem hakkında laf yapıyorsun dedi iyiki dün akşam ordaydık dedi her gittiğimizde gidelim gidelim deyip duruyorsun dedi senin anneannen geldi 15 gün bizde kaldı annenler 15 gün boyunca bize geldi gitti ben bişey söyledimmi sana dedi ve çok kırıldım eşime hemde çok
çok kötüyüm angel hemde çok
canım benim kıyamam sana
işte mısranın dediği gibi erkek milleti böle ailelerine laf etmede ne yaparsan yap
asla kabullenezler gerçeği sıkma kendini canım
Hımmmmmmmmmm eşin sana haksızlık yapmış gerçekten.Bu erkek milleti böyle aileleri söz konusu olduğunda gözleri hiçbirşeyi görmez ne yazık ki,eşlerini bile(((((
:gitme: