Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Mecbue ben bunların hepsini kursa gitmeden yaptım cnm:))))))))
Çocuk olunca işimiz zor tabi,şimdi hazır vakit varken yapayım

kizaca kendimi tanitayim:
28 yasindayim kavimiden görebildiginiz üzere üc ay olacak evleneli.
Dogma büyüme almanyadadiym calisiyorum.. esim dogma büyüme türkiye.
Dügünden sonra birlikte almanyada yasamaya devam ediyoruz.

Selam kızlar ben geldim tekrardan
Maşallah baya ilerlemişsiniz ama işlerden size bakamıyorum bile
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz

merhaba arkadaslar bende geldim :D

hoşgeldin canım. anlat kendini biraz tanıyalım seni de kaydirigubbakcemile5

Mecbue ben bunların hepsini kursa gitmeden yaptım cnm:))))))))
Çocuk olunca işimiz zor tabi,şimdi hazır vakit varken yapayım

sen ne zaman düşünüosun canım çocuk :CüvCüv:
kizaca kendimi tanitayim:
28 yasindayim kavimiden görebildiginiz üzere üc ay olacak evleneli.
Dogma büyüme almanyadadiym calisiyorum.. esim dogma büyüme türkiye.
Dügünden sonra birlikte almanyada yasamaya devam ediyoruz.

nasıl gidiyor canım evliliğin alıştınmı. cicim ayların devam edio mu senin de zemuszemus

allah bağışlasın,öylemi dersin.baktım iş hayatında kariyer yapacağım yok,
çocuk işine el atiim dedim.aman aman bayılam ikizlere,çok zor,ikisi birden başlayınca
ağlamaya.birini annem bakıyo zaten,yürümeye başlayınca alıcam.büyük kızla zor oluyo aslında
oda bebek resmen.h.içi kreşte ama 6 da bi gelince yatana kadar deli ediyo beni.

evet şekerim evlenince hızlıca aldım.30 bitmeden 3 çocuğum olsa diyordum,27 de evlendim nasıl
olcaksa,allahım duydu sesimi al sana ikiz dedi.ee ama ben çok zorlandım,
30 aralıkta doğdular 1 ocakta benim d.günümdü.
30um bitmeden 3 çocuğum vardııı..

çok istemişşin bak Allahta gönlüne göre vermiş :CüvCüv::emir_bebek:

Hekercim beğenilerin için teşekkür ederim, netten azcık araştırma yaptım,çalıştığım yerde öğretmenler var onların derslerine katılamıyorum ama soruyorum........vs

kızlar bu arada albümüme düğün ve kınamdan bikaç bişe ekledim bakarsınız :utangac: zemuszemus

Bugünlerde tüm dostlarımın favori keki oldu.Cuma gün 1 tepsi yaptım bitti,dün tekrar yaptım annemler geldi o da bitti,3.tepsiyi eşim için yaptım.Çokkk çok hafif ve güzel oluyor.
Hani şu pastanelerde kağıtlara sarılı üzümlü kekler var ya onun tarifi işte :))))))
Paylaşmak istedim.

ÜZÜMLÜ PASTANE KEKı
4 yumurta ( mutlaka oda ısısında bekletin ısınsınlar)
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1/2 su bardağı kuru üzüm(izmir üzümü)
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya(2 paket koyuyorum ben)
1 paket kabartma tozu

Yapılışı:
Yumurta aklarını ve sarısını dikkatli bir şekilde ayırıyoruz.
Yumurta aklarını bir çimdik tuz ile karlaştırıyoruz.yumurta aklarının içine diğer tüm malzemeleri yani yumurta sarılarını, şekeri,unu,kabartma tozunu,vanilyayı ve önceden 15 dk haşlanmış suyu iyice sıkılmış ve una bulanıp silkelenmiş üzümleri ve sıvıyağı ekleyip karışrırıyoruz.
Yağlı kalıba döküp önceden ısıtılmış 180'ısıda fırına verip pişiriyoruz

Bugünlerde tüm dostlarımın favori keki oldu.Cuma gün 1 tepsi yaptım bitti,dün tekrar yaptım annemler geldi o da bitti,3.tepsiyi eşim için yaptım.Çokkk çok hafif ve güzel oluyor.
Hani şu pastanelerde kağıtlara sarılı üzümlü kekler var ya onun tarifi işte :))))))
Paylaşmak istedim.

ÜZÜMLÜ PASTANE KEKİ
4 yumurta ( mutlaka oda ısısında bekletin ısınsınlar)
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1/2 su bardağı kuru üzüm(izmir üzümü)
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya(2 paket koyuyorum ben)
1 paket kabartma tozu

Yapılışı:
Yumurta aklarını ve sarısını dikkatli bir şekilde ayırıyoruz.
Yumurta aklarını bir çimdik tuz ile karlaştırıyoruz.yumurta aklarının içine diğer tüm malzemeleri yani yumurta sarılarını, şekeri,unu,kabartma tozunu,vanilyayı ve önceden 15 dk haşlanmış suyu iyice sıkılmış ve una bulanıp silkelenmiş üzümleri ve sıvıyağı ekleyip karışrırıyoruz.
Yağlı kalıba döküp önceden ısıtılmış 180'ısıda fırına verip pişiriyoruz

canım yaa nasıl makbule geçti bu tarif. yarın pazar tatil iş yok. bişeler yapayım diodum.çok saol yaa alkisalkisalkis bakalım ben becerebilcem mi :utangac:

himmm.. nasil gidiyor evliligim.. iyi gidiyor hamd olsun! cicim aylari devam ediyormu buna cevap veremiyorum cünki umuyorumki bu günlerim cicim aylari gececi durumlar degildir, hep böyle ve daha da güzel olsun diliyorum allahtan..

himmm.. nasil gidiyor evliligim.. iyi gidiyor hamd olsun! cicim aylari devam ediyormu buna cevap veremiyorum cünki umuyorumki bu günlerim cicim aylari gececi durumlar degildir, hep böyle ve daha da güzel olsun diliyorum allahtan..

AMİNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah canım. umarım tüm ömrümüz cicim ayı gibi geçer

mısracım hakikaten maharetlisin şu duvar stickarlarına bayılıyorum ama bursada nerde bulurum bilmiyorum mobilyalarım siyah koltuklarım siyahlı bej duvarlrım kum beji siyah stickarlardan istiyorum yaaa

ben bakıp yazıyorum bi dahakine topic alıp başını gidiyo yeni gelenler hoşgeldilr

mısracım hakikaten maharetlisin şu duvar stickarlarına bayılıyorum ama bursada nerde bulurum bilmiyorum mobilyalarım siyah koltuklarım siyahlı bej duvarlrım kum beji siyah stickarlardan istiyorum yaaa

SENDE BENİM GİBİ KENDİN YAPABİLİRSİN CNM ÇOKKKKKK KOLAY.
Tabela işi yapan bir yerden yapışkanlı kağıt al,istediğin deseni çiz,kes yapıştır bu kadar.
Çokta ekonomik oluyor böyle

Back