Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misraa yeni topigin hayirli olsun..
Pokacım kolay gelsin cnm,bugün Antalya da çok soğuk havada kapalı yağmur yağacak öyle görünüyor.
Begümcük Allah kolaylık versin sana işin çokkkkkkkkk zor,üstüne üstlük 1 de değil 2 ler.Hadi herşeyi bir yana bırakalım yeni evli birinin evinde ne işi var iki erkeğin.Eşinin aileside çok düşüncesizmiş doğrusu gerçi iş eşinde biter onun ben bakamam demesi lazımdı.
Üzülerek söylemeliyim ki;bu konuyu bir şekilde halletmen lazım cnm,yoksa işler daha çok sarpa sarar.
Şuna bakın kızlar bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/URL][/IMG]
misraa yeni topigin hayirli olsun..
Şuna bakın kızlar bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/URL][/IMG]
begümcük hem yeni evlisin hemde kayınlarınlamı yaşıyosun ne kadar düşüncesizler yaalmaz:
bende iki satır konuşabileceğim,dostça karşılanacağım ve öylede devam edecek
biyerler arıyordum.
umarım anlaşırız.
merhaba herkese.
31 yaşındayım 3 kızım var,10 aylık ikizlerim ve 4 yaşında.
evdeyim hep,çocuk kariyeri yaptım.
bende iki satır konuşabileceğim,dostça karşılanacağım ve öylede devam edecek
biyerler arıyordum.
umarım anlaşırız.
merhaba herkese.
31 yaşındayım 3 kızım var,10 aylık ikizlerim ve 4 yaşında.
evdeyim hep,çocuk kariyeri yaptım.
evet canım 2 ay 29 günlük evliyim :sinifsinif:
herkes kendini düşünüo tabi bunlar yeni evli dien yok ki klava:
3 aylık evlisiniz topu topu neyse bişey demeyim şimdi zaten eşinle limoniymişsin galiba boşver diyim ne diyim ki sıkma canını tamammıopuyorumnanaktan
ben yemeğe çıkıp geliyorum kızlar
Tatlı rüya,fmk,heker hoşgeldiniz.
Fmk ve heker biraz kendinizden söz eder misiniz lütfen?
Mecbue,ben değişik aksesuarları çokkkkk seviyorum zaman zamanda kendim yapıyorum yalnış makina dikişi bilmiyorum.Resimdeki makinada dikilmiş,yapımına baktım çokkk kolay .
Benim ilgi alanım 1.sırada pasta,börek yemek yapmak.
İkincisi boyama yapmak cnm.
Klüpte bir başlığım var birazdan linki bulup ekleyeyim.
ben yemeğe çıkıp geliyorum kızlar
adaşım nasılsın? seninle burada karşılaştığıma çok sevindim...opuyorumnanaktan
Hımmm heker çok hızlı çalışmışsın demek 3 çocuğun var :)))))
Allah ömürlerini uzut etsin inşallah.
Yaptığım şeylerden birkaç örnek var aşağıdaki linkte bakmak isterseniz buyrun;
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...isranin-hobilerinden-cesitlemeler-buyrun.html
saol canım bi güzel doydum cokacimcoookafiyet olsuncokacimcoook
saolasin bende sevindim seni tekrar görmekten.. bizim topikte pek hayat yok üc kisiyle topik olmuyor malesef bu yüzden oraya takilmiyorum..
kusura bakma yazdigini gördüm ama cevap veremedim benim KK da halen problem var bir mesaji göndermek dakikalar sürüyor yada hata veriyor..
begümcüm 2 augostosda evlendim.. dügündasim misin? mutlaka konusmusuzdur ama ben nedense hatirlayamadim seni