• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

ANGEL IMMMMMMMMMMMM GÜL DÖKTÜM YOLLARINA YıNE GELMEDıN:çok üzgünüm:

gldktm.jpg
[/URL][/IMG]

mrb lalezar.
söyledim pokahontas ayrıldık, 2 gün sonra dayanamadı aradı.bu olay defalarca tekrarlandı.sonra ayrılıp hattımı değiştirdim 1,5 yıl ayrı kaldık. düğünde karşılaşınca numaramı kuzeninden bulup yine aradı ve yeniden başladık.bugün 6 gün oldu

kocişi gönderdim uykum kaçtı bi bakim dedim.Aslında kimseyi bulamam zannediyordum ama iyi oldu

Anuva ben işyerindeyim pasta evde kaldı canem :)

Bu arada sen kaç yaşındasın,sevgilin kaç yaşında?

Tatlırüya cım ve pokacım dün pasta yaptığımı biliyordunuz bir dilim ikram etmek istedim.
Lalezar ve anuva sizlerle konuşmadığımız için size pasta ayıramadım :(

Pastamı dedin hani nirdeee ooyyy bak çatalı bıçağı aldım geliyoommmmkaydirigubbakcemile4iyi bak sen gorememişindir gulüm belki kıyıda köşede hecokacimcoook:1hug:

Mısracım sen kaç yaşındasın kaç çocuk var v.s v.s biraz kendinizden bahsetseniz aslında diğer arkadaşlarda bahsederse ltf.sevinirim

hoşbuldum lalecim:) bu arada gerçek adın lale mi acaba :)
ben 29 yaşındayım.. ist yaşıyorum. evlilikte henüz 5. ayın içindeyim :) bankacıyım cnm

anuva ama şöyele bişey var. sen ayrılıyosun ama arayınca hemen barışıyorsun.. tavrın net ve ciddi olsun.
bu şartlarda beraber olamaycağınızı anlasın.. sürdür yani bayağı ...

mısracım ellerine sağlıkkk canemmm yaine harikalar yaratmışsınnnnnn:) süpper olmuşşş..

Adım lale lalezarı da kociş buldu güzel uydurdu sağolsunkaydirigubbakcemile3

peki ozaman memnun oldum adaşım :)

Pokacım bende ıstanbulluyum ailem oradalar çok özlüyorum onları canlarım benim yaaa,sen nerdesin canım

bende istanbuldayım canım..ailen ist. neresinde ?
bilmezmiyim özlem ne demek benim de kız kardeşim almanyada yaşıyor..

aaaaaa senin adında mı lale kızzz he he,aramızda kalan dilek tutsun o zaman anuva çabuk dilekte bulun

anuva canım seni emin ol çok iyi anlıyorum.
benim şahsi fikrim; erkek arkadaşın senin ona karşı olan zaafını biliyor.. ayrılamayacağını düşünüyor..
kesin kararlı davranırsan ve içinde bulunduğun durumu bi sonuca bağlamadan onunla olmayacağını iyice anlarsa bakalım tavrı ne olucak. bu aşamada kabullenip sana dönerse zaten problem yok. ama yok peki ozaman der çeker giderse zaten ondan sna fayda gelmez..

kabullenmeme nedeni ailesi yada çevresi olabilir mi peki ?

istanbulu bende çok severimmmm:)

kızlar benim az biraz işim var. gelicem yine..

Back