• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

hastayım ben konya ya.orda okudum.unutamadığım bir şehir.yaralarımı saran şehir

kızlar butter artık gelmicek mi kk'ya :uhm:

Butterfly arada sırada gelecekmiş begüm.

Geldi mi kayınvalidenler?

Butterfly arada sırada gelecekmiş begüm.

Geldi mi kayınvalidenler?

pazartesi geleceklermiş vazgeçmişler canım. gelmediler ama gelecekler yani -tatlicadiarzu-

üzüldüm butterflyın durumuna yaa :sinifsinif:

alaaddin keykubat kampüsünde kaldım, cumhuriyet kız öğrenci yurdun da sen neresindesin

merhaba kızlarr
kaç gündür yoktum merak ettiniz mi beni:)
malesef grip iyice etkiledi beni kolumu kıpırdatacak halim yoktu . bugünde daha iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız
hava çok güzel görünüyor birazdan çarşıya çıkmaya düşünüyorum çıkmadan size bi bakayım dedim keyifler yerindedir inşallahh
mısracım pastan çok güzel görünüyor tatlım ellerine sağlık yarın misafirim var kedi dili pasta yapmayı düşünüyordum ama bunumu yapsam acabaCADIARZU

Jnazcım hoşgeldin tatlım.
Şu grip illeti düşsün artık yakandan düşmezse ben gelip düşüreceğim vallahi:oklava:

Tatlım her ikisinide yapma bence tadları benzer çünkü.
Kedidilini mozaik pastadaki bisküvi yerine mi kullanıyorsun nasıl yapıyorsun cnm?
Dün bende BıM den aldım fiyatı çok uygun aklında olsun.
Ekler gibi uydurmasyon bişey yapacaktım sonuç rulo pasta oldu :)))))))

Son düzenleme:
alaaddin keykubat kampüsünde kaldım, cumhuriyet kız öğrenci yurdun da sen neresindesin

Ben selçuklu fatih ışıklardaım canım.

merhaba kızlarr
kaç gündür yoktum merak ettiniz mi beni:)
malesef grip iyice etkiledi beni kolumu kıpırdatacak halim yoktu . bugünde daha iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız
hava çok güzel görünüyor birazdan çarşıya çıkmaya düşünüyorum çıkmadan size bi bakayım dedim keyifler yerindedir inşallahh
mısracım pastan çok güzel görünüyor tatlım ellerine sağlık yarın misafirim var kedi dili pasta yapmayı düşünüyordum ama bunumu yapsam acabaCADIARZU

oyy oyy hamişimiz gelmiş Şeniz
iyi olmana sevindim canım. dikkat et bundan sonrada rahat atlat hamişliğini. normal doğummu düşünüyorsun canım sen bu arada

Jnazcım hoşgeldin tatlım.
Şu grip illeti düşsün artık yakandan düşmezse ben gelip düşüreceğim vallahi:oklava:

Tatlım her ikisinide yapma bence tadları benzer çünkü.
Kedidilini mozaik pastadaki bisküvi yerine mi kullanıyorsun nasıl yapıyorsun cnm?
Dün bende BİM den aldım fiyatı çok uygun aklında olsun.
Ekler gibi uydurmasyon bişey yapacaktım sonuç rulo pasta oldu :)))))))
hoşbuldum bitanemm
valla gelde düşür mısramyaa mahvetti beni:(
bende bimden almıştım kedi dilini canım ekler gibi yapayım diyorum yarın misafirim varda
ama kararsız kaldım şimdi
Jnazcım bak kapı süsünü deniz simidinden (sosis diyorlar) yapıyorlarmış.
Bu çok güzel olmamış sen daha güzelini yaparsın eminim :))))

Yelda: BEBEK KAPI SÜSÜ

Mama kavanozlarınıda yapışkanlı folyoyla çok cici hale getirmişler.
Gündelik Denemeler: Fındıkkurdu yesin,annesi kavanozları değerlendirsin..
hemen bakıyorum şekercim
teşekkür ederim ayrıca
bak bende yoğurt kovasını kirpi iple süsleyip banyoma malzemeleri koyacağım bi sepet yaptım çekeyim resmini beğenecekmisin acaba:)
Ben selçuklu fatih ışıklardaım canım.

oyy oyy hamişimiz gelmiş Şeniz
iyi olmana sevindim canım. dikkat et bundan sonrada rahat atlat hamişliğini. normal doğummu düşünüyorsun canım sen bu arada
hoşbuldumm begümcümmm
çok sağoll tatlım inşallah dediğin gibi olur
bi aksilik olmazsa normal istiyorum tatlım ama daha doktorumla konuşmadık haftaya randevum var sorarım artık:)

mısracım inceledim tatlım çok hoş şeyler cidden bende deneyeyim tabikii:)

Ayyy nasıl uykum geldi,yemekte gelen yoğurt çok güzeldi evde mayalanmış gibiydi iki büyük kase yedim şimdide uyuştum :(

Cssa ve speedy hoşgeldiniz.

hoşbulduk jnazımm nasılsınız cnm oğluşun nasıl isim buldunuz muu:)hamişlik nasıl geçio

Nasılsınız hanımlaaarrr
hoşgeldin canımm
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
Ayyy nasıl uykum geldi,yemekte gelen yoğurt çok güzeldi evde mayalanmış gibiydi iki büyük kase yedim şimdide uyuştum :(

Cssa ve speedy hoşgeldiniz.
afiyet olsun mısracımm
ay daha ben yoğurt mayalayacağım:)

hoşbulduk jnazımm nasılsınız cnm oğluşun nasıl isim buldunuz muu:)hamişlik nasıl geçio

çok şükür iyiyim tatlımm kısmetse ismi ahmet yusuf olacak yavrumun. kayınpederim illa ahmet olacak diyormuş eşime hatta yusuf olmasını istemiyor ama ben kusura bakmasın dedim:)
hamilelikte sıkıntılarım var ama bunada şükür diyorum canım
ya sen nasılsın güzelim kocaman olmuştur eymen imiz

Krem Karamel tadını seviyor musunuz canlarım?
Yeni bir kek tarifi buldum görüntüsü muhteşem

ALINTIDIR
KREM KARAMELLı KEK

MALZEMELER
Yarıdan fazla su bardağı şeker (yakmak için)
krem karamel için;
1/2 lt. süt
3 yemek kaşığı şeker
4 yumurta
1 paket vanilya
limon kabuğu rendesi
kek için;
3 yumurta
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı kakao
1/2 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
limon kabuğu rendesi

YAPILIŞI
Yarım su bardağı şeker teflon tavada susuz olarak yakılıp bir kek kalıbının tabanına yayılır. Kalıp yağlanmamalı ve kelepçeli kalıp olmamalı.
Krem karamel için olan malzemeler süte katılıp çırpılır. Bu karışım pişirilmeden kek kalıbına, yaktığımız şekerin üzerine dökülür.
Kek için olan malzemelerden; yumurta ve şeker iyice çırpılır. Önce vanilya ve limon kabuğu rendesi ilave edilir, sonra da süt ve sıvı yağ ilave edilerek çırpmaya devam edilir. Son olarak birlikte elenmiş un-kabartma tozu-kakao da eklenip çırpılır. Bu karışım da kalıba dökülür.
Kek kalıbı içi sıcak su dolu başka bir kabın içine oturtularak önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında pişirilir.
Kek pişip dışarda soğuduktan sonra bir gece buzdolabında bekletilir. Ertesi gün kenarlı bir tabağa ters çevirlip dilimlenerek servis edilir.

kekt.jpg
[/URL][/IMG]

Back