Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşleri yarıladım geldim.
Begümcük yap cnm çok kolay bu pasta inan.
begümcükk konyadamı yaşıyosunnnnn
Butterfly arada sırada gelecekmiş begüm.
Geldi mi kayınvalidenler?
alaaddin keykubat kampüsünde kaldım, cumhuriyet kız öğrenci yurdun da sen neresindesin
merhaba kızlarr
kaç gündür yoktum merak ettiniz mi beni:)
malesef grip iyice etkiledi beni kolumu kıpırdatacak halim yoktu . bugünde daha iyiyim çok şükür
sizler nasılsınız
hava çok güzel görünüyor birazdan çarşıya çıkmaya düşünüyorum çıkmadan size bi bakayım dedim keyifler yerindedir inşallahh
mısracım pastan çok güzel görünüyor tatlım ellerine sağlık yarın misafirim var kedi dili pasta yapmayı düşünüyordum ama bunumu yapsam acabaCADIARZU
hoşbuldum bitanemmJnazcım hoşgeldin tatlım.
Şu grip illeti düşsün artık yakandan düşmezse ben gelip düşüreceğim vallahiklava:
Tatlım her ikisinide yapma bence tadları benzer çünkü.
Kedidilini mozaik pastadaki bisküvi yerine mi kullanıyorsun nasıl yapıyorsun cnm?
Dün bende BİM den aldım fiyatı çok uygun aklında olsun.
Ekler gibi uydurmasyon bişey yapacaktım sonuç rulo pasta oldu :)))))))
hemen bakıyorum şekercimJnazcım bak kapı süsünü deniz simidinden (sosis diyorlar) yapıyorlarmış.
Bu çok güzel olmamış sen daha güzelini yaparsın eminim :))))
Yelda: BEBEK KAPI SÜSÜ
Mama kavanozlarınıda yapışkanlı folyoyla çok cici hale getirmişler.
Gündelik Denemeler: Fındıkkurdu yesin,annesi kavanozları değerlendirsin..
hoşbuldumm begümcümmmBen selçuklu fatih ışıklardaım canım.
oyy oyy hamişimiz gelmiş Şeniz
iyi olmana sevindim canım. dikkat et bundan sonrada rahat atlat hamişliğini. normal doğummu düşünüyorsun canım sen bu arada
hoşgeldin canımmNasılsınız hanımlaaarrr
afiyet olsun mısracımmAyyy nasıl uykum geldi,yemekte gelen yoğurt çok güzeldi evde mayalanmış gibiydi iki büyük kase yedim şimdide uyuştum
Cssa ve speedy hoşgeldiniz.
hoşbulduk jnazımm nasılsınız cnm oğluşun nasıl isim buldunuz muu:)hamişlik nasıl geçio