• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

aayy çok sevindim cnmm inş minik mısrada en yakında gelcek ve bizleri sevindircek
amiin inş cnm yemekteyiz oraya gelio ne dersin ben katılmanı çookk isterimm

yemekteyiz. bence katılmasın...çünkü hakeden kazanmıyor...ben adil olduklarını hiç düşünmüyorum....ve katılanları bilerek birbirlerine düşürüyorlarmış....yani bizim izlediklerimiz hep reyting için yapılan şeyler...yemek ne yazık ki ikinci planda kalıyor...

bence mısram yıkar bu düşüncelerin hepsini vee alır 20 bini ohhh

herkes gittiii bizde ışıkları kapatalım gidelim artık

canlarım hepinize günaydınnnnnn..

ya eşim gitti. ona kahvaltı filan hazırladım. uykum kaçtı offf..

14b5b2t1.gif
[/URL][/IMG]

dünden beri anlatmak istiyorum, birtürlü kısmet olmuyor.fikrinize ihtiyacım var kızlar

bundan 2 sene önce birine ilk görüşte ve aşık oldum ve oda bana.beni çok seviyor ama bizim bir geleceğimiz olamayacağını söylüyor bunun sebebi ise 16 yaşındayken bir evlilik geçirmiş olmam.kabullenemem diyor.8 ay görüştük ayrıldık 1,5 yıl ayrı kaldık ama kızkardeşimin düğününde karşılaşınca yeniden görüşmeye başladık.dünde bana seni çok seviyorum nasıl ayrılıcaz biz seni nasıl unutucam dedi.çok kötü oldum.bana bir akıl verin ne yapmalıyım.zamanla kabullenir mi acaba

anuvacım anlamadığım konu seni bu kadar sevdiğini söleyen biri neden daha
en başta kabullenemem diye ön yargılı oluyor..

bende anlayamıyorum ama beni sevdiğine inanıyorum ortak arkadaş çevremden beni hiç unutamadığını imseyle olmadığını hatta dönem dönem ağladığı zamanlar bile olduğunu duydum.kabullensin istiyorum bende onu çok seviyorum.zaman bu sorunu aşarmı acaba

Günaydın anuva ve pokacım.

Anuva dün akşam sana cvp yazmıştım;evlilik geçirmiş olman sevginin bir kriteri değil.Kaldı ki ilişki başlıyorkende sevgilin senin bu durumunu biliyordu öyle değil mi?
O halde hiç başlamasaydı,yada madem kararlı seninle evlenmemeye neden sürdürüyor?
Daha doğrusu sen neden devam ettiriyorsun?

Zaman bu sorunu aşmaz birlikteliklerde esas olan sevgi bağıdır sende ısrarla onun sevdiğini söylüyorsun başka ne kaldı?
Karar vermesi için zamana falan gerek yok.
Sen net bir dille beklentini söyle olmayacaksada derhal ayrıl

bilmiyorum, mantığımı bir kenara fırlatmış gibiyim sadece mutlu olmak istiyorum

günaydın lale cim :)

anuva peki sen erkek arkadaşına.. '' ben de seni çok seviyorum ve sevdim ama sonu olmayan bi ilişkiyi sürdürmem '' gibi bi cümle kurdunmu ? seni çok seven birinin senden ayrı kalmaya dayanamaması gerekir. yalnız gayet ciddi ve kesin bi tavırla söylemen gerekir. çünü senin ona zaafın olduğunu biliyor.
ciddiyetini anlasın..

Geçmişi biraz okudum anuva durum üzücü ama bir o kadarda açık bence,alıcaksın karşına açık açık konuşacaksın gülüm.Seninle durumumuz ne olacak diye.Belli bir düşünme süresi ver,sonrada herşey olucağına varsın ikiniz içinde.Yoksa belirsizlik çok kötü canım

Back