• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Huuuuuuuuuu hepiniz birden nerelere kayboldunuz bakiyim?:oklava:

arkadaşlar hoşbulduk.a.s.Ben daha önce asker eşleri bölümüne de girmiştim ama orası pek sarmadı.Bi kaç kişi sürekli kendi aralarında konuşuyorlardı,sıkıldım.mirmirmirmirNasıl burada güzel sohbetler oluyor mu?

Tekrar hoşgeldin lale,sohbete katıldıkça kendin karar verirsin güzel mi değil mi?
Bugün şansına kimsecikler yok normalde böyle değildir.
Biraz kendinden söz eder misin ltf?

mısra ve bütün şekerler benim bir derdim var anlatsam yardımcı olurmusunuz

vereliniortak.:1hug:Ben 32 yaşındayım bir kızım var eşim assubay kıbrıstayız çalışmayı çok istiyorum şu anda iş arıyorum. Değişik el işlerine merakım var.Evde boş oturmaktansa bişeylerle uğraşmayı yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum.Şu anda telkırma tekniği ile bişeyler yapıyorum.Arada fırsat buldukça K.Kya takılıyorum.Arkadaşlarımla beraber olmayı seviyorum.:1hug:

mısra ve bütün şekerler benim bir derdim var anlatsam yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin cnm tabikiiii elimizden gelen bişeyse seve seve..

vereliniortak.:1hug:Ben 32 yaşındayım bir kızım var eşim assubay kıbrıstayız çalışmayı çok istiyorum şu anda iş arıyorum. Değişik el işlerine merakım var.Evde boş oturmaktansa bişeylerle uğraşmayı yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum.Şu anda telkırma tekniği ile bişeyler yapıyorum.Arada fırsat buldukça K.Kya takılıyorum.Arkadaşlarımla beraber olmayı seviyorum.:1hug:

hoşgeldin cnm.. inşallah birlikte güsel vakit geçiririz...

lalezar ve anuva hoşgeldiniz kızlar sohbetler çok güzel oluyo gerçekten ama ben pek katılamıyorum kızım yüzünden ayy tel kırmayı çok seviyorum ben ya fırsat bulunca foto eklermisin arada zahmet olmazsa lale

Mecbuecim ben tepsi yapıyorum tel kırmadan,fotoğraf eklemeyide çok isterim ama nasıl yapıcamı bilmiyorum malesef.Ama azimliyim öğrenicem inş.kaydirigubbakcemile4Ölmek var dönmek yokkaydirigubbakcemile3

Pul boncuk işine de merak sardım.Onuda öğreneyim fotolarını çekip gösteririm inşallah

bende çok seviyorum o tarz şeyleri boyamayıda ama o konularda pek bilgim yok malesef bu sene kursa gitmeyi çok istedim ama kızım daha 6 aylık bide prematüre doğdu o yüzden kısmet olursa ilerde düşünüyorum bende sana bi sır vereyim bende resim eklemeyi bilmiyorum:kedi:

Lalezar ve anuva hoşgeldiniz kızlar a.s.

bugün çok sessiz topiğimiz :uhm:

Lalezar telkırma işini bilrim yapımı çok zahmetlidir ama ortaya çıkan şey muhteşemdir.
Anuva yardımcı olabileceğimiz birşey varsa tabiki...

2 saattir doğru dürüst msj yazamıyorum topiğe,sayfa açık ama donuk :(((((((((

yemek yaptımda kızlar çorba ne yapayım fikirrrrr

Tarhana çorbası
Yanında Pilav yoksa şehriye çorbası
Domates çorbası

Back