ALINTIDIR.
KOÇ
Sevgili Koçlar, Ay gezegeninin 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olması dolayısıyla öğrenciler dersleriyle, çalışanlar patronlarıyla, evde oturanlar ailevi konularda, yoğun bir koşuşturma içinde birilerine laf anlatmak, kendilerini ifade etmek durumunda kalabilirler. Bazı işler umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bütün bunlar öyle büyük bir probleme yol açmaz. Sadece güne düşük bir enerjiyle başlamanız anlamındadır. Bu ve buna benzer durumlarda eksikleri gözden geçirmeniz sabahın erken saatlerinde halledilecek işler açısından iyi olabilir. Saat 09:44 itibariyle Ay gezegeni Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında, hassasiyetiniz yükselebilir.
Söylenen bir ufak sözden, hareketten veya tavırdan alınmanız, tepki göstermeniz mümkündür. Duyarlı olduğunuz konularda özellikle birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız insanlar farkında olmadan bam telinize dokunabilirler. Bu saatlerde güven ihtiyacınız yüksektir. Kaybetmek, yenilmek, ayrılmak sizi rahatsız edebilir. Benim tavsiyem eğer kabul ederseniz, böyle durumlarda kesinlikle kendi isteklerinizden vazgeçmeden hoşgörülü düşünmeye çalışmanızdır. Çünkü tam tersi bir durum gün boyu stres yaşamanız anlamına gelir.
BOĞA
Sevgili Boğalar, ıkizler burcunun son derecelerinde ilerleyen Ay, 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacağından eğitim hayatınızla alakalı ihtiyaçlarınız için hızlı bir şekilde maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Hukuksal sorunlarınızı halletmek için acil bir paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Eşinizle alakalı bir boşanma davası veya nafaka sorunu gündeme gelebilir. Onunla ilgili konuşmanız, kendinizi ifade etmeniz gerekebilir. Ticari faaliyetler için ortaklarınızla bir araya gelerek konuşmanız icap edebilir. Seyahatlerinizle ilgili konularda herhangi bir yere para yatırmanız ve bürokratik işlemlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu ve buna benzer durumlarda temkinlilik ve sabır şarttır. Çünkü hızlı bir şekilde işlerinizi halletmeye çalışırken umulmadık terslikler oluşabilir.
Bütün bunlar epeyce erken saatlerde oluşacağından bazı aksilikler karşında ilerlemeniz mümkün olmayabilir. Bütün bu durumlar karşısında önce soğukkanlı düşünmeye çalışınız. Bu kolay değildir bilirim. Ancak bir deneyelim. Belki de faydasını görebiliriz. Saat 09:44 sonrası Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, eğitim hayatında olanların için dersleriyle alakalı pürüzlerini halletmelerini, para sorunları olanların belli bir mühlet kazanmalarını sağlayabilir. Kısaca sabahki terslikler sihirli bir el değmiş gibi düzene girebilir. Ancak bir türlü üstesinden gelemediğimiz işlerde hepimizin bazen söylediği gibi, bunda da hayır var demek, rahatlatıcı olabilir.
ıKıZLER
Sevgili ıkizler bugün saat 05:48-09:44 saatlerinde boşluğa girecek Ay etkisi altında, sevgiliniz, eşinizle olan her türlü paylaşımınızda hoşgörülü olmak, pozitif düşünmek işe yarayabilir. Eğer aranızda geceden kalma minik bir sorun güne keyifsiz başlamanıza sebep oluyorsa, dün yarım bıraktığınız işi sabah erken saatte bitirmeniz gerektiği size bildiriliyorsa, durup dururken bir ufak rahatsızlık söz konusu olup bu yüzden planlarınız değişmek zorundaysa lütfen şaşırmayın. Elinizden geleni yapmaya çalışın ancak kendinizi zorlamayın.
Saat 09:44 itibariyle Ay yengeç burcunun ilk derecelerinde ilerlemeye başladığında, ilişkinizle ilgili konularda üzerinde en fazla durduğunuz olgu güven hissidir.
Böyle bir durumda, sorunların nereden kaynaklandığını her iki tarafın da oturup gerçekçi bir şekilde saptaması gerekir. Bazen kıskançlıklar veya agresif hareketler, bir çocuk gibi sevilme ihtiyacınızın karşılanmıyor oluşundandır. Madem ihtiyacınız budur o zaman neden açık ve net ortaya konulmasın ki. Eğer sevdiğiniz kişiyle aranızda problemler oluştuğunda bunun öfkesini içinizde bastırıp boşver diyorsanız ve sonra bir minicik olayda bunların tümünü ortaya koyuyorsanız biliniz ki yanlış yapıyorsunuz. Her şeyi sıcağı sıcağına halletmek, büyümesine engel olur. Ayrıca sorunun daha kısa zamanda çözülmesini sağlar. Benim tavsiyem hem sevdiğiniz kişiyi dinlemeniz hem de düşüncelerinizi, hissettiklerinizi onunla paylaşmanızdır.
Yıldızların yolunuzu aydınlatması dileğimle,
YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, ilişkinizle birebir alakalı konularda kendinizi pek rahat hissetmeyişiniz nedeniyle tepkisel davranmaya açık olabileceğiniz 05:48-09:44 saatleri arasında sakinlik, ılımlılık ve olgun yaklaşımlar son derece önemlidir. Çünkü bu etki altında aslında sizi rahatsız eden en önemli konu, kendi kimliğinizin bu ilişkideki önemi hakkında ikileme düşüyor olmanızdır. Yani ben, kişi olarak onun yaşamında ne ifade ediyorum, önemli miyim yoksa sadece öylesine biri miyim? Bir Yengeç için bunlar çok doğal sorulardır. Yine bu etki altında kendinizi beraberliğiniz adına şöyle bir gözden geçirerek düzeltilmesi gereken yanlarınızı törpüleyerek paylaşımı güçlendirme isteğiniz de yüksektir. Yani ben kendi payıma olanları halledeyim ki aramızda bu sorun oluşturmasın. Yalnız bütün bunları yaparken, karşınızdaki insanda en ufak bir ilerleme veya sizin gibi bir öz eleştiri yoksa boşlukta saatler içinde patlama noktasına gelmeniz mümkündür. Böyle bir durumda benim tavsiyem, önce kendinizi düşünmenizdir. Sizin de sevilme ihtiyacınız var ve siz sürekli olarak alttan almak zorunda değilsiniz. Eğer bazı şeyler umduğunuz gibi gitmiyorsa karşılıklı olarak konuşmaya hakkınız var. Siz bir ilişkide sürekli özveri gösterecekseniz, o zaman buna beraberlik demenin bir anlamı olabilir mi?
Saat 09:44 itibariyle Ay gezegeninin burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla moral duygunuz yerine gelir. Kendinize duyduğunuz güven yükselir. En azından sizi üzen, rahatsız eden konuları açıkça konuşmanız mümkündür. Benim tavsiyem günün bu saati itibariyle problemleri kafanızın içinde büyütmek yerine bunları direkt olarak söyleyerek karşınızdaki kişinin toparlanmasını sağlamaktır. Eğer sizi seviyorsa biliniz ki bu uyarıları dikkate alacaktır.
ASLAN
Sevgili Aslanlar, saat 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında öyle hassas düşünür ve öyle şeyleri kafanıza takmış bir vaziyette güne başlarsınız ki, bu doğaldır ki yorgunluğa, strese açık davetiyedir. Oysaki böyle başlanan bir gün, her şeyin gözünüzde devleşmesi demektir. Söz gelimi, iş yerinizde beraber çalıştığınız biri her zamanki gibi sizi kıskançlıkla süzebilir. Patronunuz ekstradan bir şeyler isteyebilir. Kurallar yüzünden özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Bindiğiniz servis aracı arızalanabilir, hatta her sabah gülümseyen bakkalınız size surat asabilir. Sevdiğiniz kişi sabah sabah tuhaf bir mesaj çekebilir. Saçınızı toplarsınız olmaz, açarsınız güzel durmaz ve giydiğiniz gömlek üzerinize oturmaz. Bunlar her zaman olabilecek şeylerdir. Ancak sabah erken saatlerde hem de bu kadar kısacık süre devam edecek boşluk etkisi yetmiyor gibi, bir de her şeyi kafaya takarak güne başlarsanız olacağı budur.
Aslında hepimizin gülümseyerek güne adım atmamız lazım. Fakat yapamıyoruz, yapmaya da çalışmıyoruz. Hayat zaten zor, biz iyice zorlaştırıyoruz. Boşluk saatleri madem bugün bu denli erkene denk geldi. Bizler de inadına hayatın güzelliklerini önde, sıkıntılarını geride tutarak güzel bir güne merhaba diyelim. Böylece Saat 09:44 itibariyle yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, gezegeninin hassasiyet dolu etkisini güçlü karşılayalım. Neden böyle yapmak durumundayız. Çünkü bu saat itibariyle, eskiyle alakalı bazı konuların kafanızın içini kurcalaması, iş gücü verimliliğinizi düşürücü bir etki yaratabilir. Bitmemiş işlerle uğraşmanız gerekebilir, kendinizi güvende hissetmeniz zorlaşabilir. Bütün bunlarla başedebilmek için yukarıdaki tavsiyem işinize yarayabilir. Ben bunu bireysel olarak deniyorum ve çoğu zaman faydasını görüyorum. Tabi karar sizin.
BAŞAK
Sevgili Başaklar, aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda kendinizi güvende hissetmenin önemli olduğu güne, saat 05:48-09:44 saatleri arasında Ay gezegeninin boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Benim bugün için size önerim, olayları her iki boyutuyla ele alırken kendi içinizde çelişkiye düşmeden değerlendirmenizdir. Çünkü sizler oldukça detaylı düşünen, mükemmeli isteyen kişilersiniz. Bunda da haklısınız. Herkese elinden geldiğince hizmet etmeye çalışan Başaklar, iş kendilerine geldiğinde karşıt burcu Balıklar gibi kurban durumuna düşerler. Birileri ekmeğin kaymağını yerken, o ekmeği sağlayan Başakları kimse düşünmez. Çalışma hayatının bir numaralı işçi arıları olan sizler lütfen kendinize dikkat ediniz. Bu kadar çok çalışmanın sağlığınız açısından ne kadar zorlayıcı olduğunu biliniz.
Bugünkü etkiler altında ise, n duygusal ve ruhsal anlamda en başta güvenliğinizi merkez almanız yararlıdır. Ayrıca duygusal konularda huzurlu, mutlu ve ileriye dönük düşündüğünüzde eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız lütfen bundan sonra uygun seçimlerde bulununuz. Alışkanlıkların esiri olmadan hakikatlerden yola çıkarak karar vermek en doğrusudur. Ne fazla mükemmeli aramakla zaman kaybedin ne de sizin sevginize layık olmayan birini düzeltmek için uğraşın. Saat 09:44 itibariyle Ay yengeç burcunda ilerlemeye başladığında yukarıdaki durumları ciddiyet içinde ele aldıysanız yakınızda bulunan herkese karşı kendinizi daha güçlü ve emin bir şekilde ifade edebilirsiniz.
TERAZı
Sevgili Teraziler, 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında iletişim, haberleşme, çevrenizle alakalı işlerde bazı aksamalar meydana gelebilir. Öğrenim hayatında iseniz derslerinizle ilgili, iş hayatınızda iseniz haberleşme, evde iseniz düzenlemelerde bulunmakta zorlanabilirsiniz. Fakat bunların tümü geçicidir, sakin olmak ve olabilecek aksamalara karşı önlem almak gerekebilir. Bu saat dilimi içinde özellikle ticari konularda, yazılı belgelerle ilgili, kontratlar, nakliye gibi konularda tedbirli olmak gerekebilir. Bilgi toplama ve bilgiyi yayma konusunda gecikmeler oluşabilir. Özellikle çocukları buluğ çağı olanlar aileler için okulla ilgili sorunlar oluşabilir.
Mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışmak en doğrusudur. Trafikte yaşanabilecek zorluklara karşı tedbirli olmak faydalıdır.Saat 09:44 itibariyle, psikolojik açıdan hassas veya kimi zaman gerilimli tavırlar göstermenizin nedeni, duygusal yoğunluğunuzdur. Endişeleriniz eğer aileniz veya eviniz sınırları içinde giderilmiyorsa, aranızda görünmez duvarlar varsa doğal olarak işiniz zor demektir. Bu durumda olanlar için tavsiyem, sorunlarınıza rağmen inadına gülümsemektir. Sizi rahat ettiren, pozitif enerji sunan kişilerle kısa bile olsa telefonlaşmak, okulda iseniz rehber öğretmenlerinizle görüşmek, akşam saatlerinde ise, dinlendirici aktivitelerde bulunmak faydalıdır. Madem bugün hassasız ona göre günümüzü düzenlememiz en doğrusudur.
AKREP
Sevgili Akrepler bugün duygularımızla birebir alakalı Ay gezegeni saat 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacağından sabah saatleri mali konularda özellikle dikkatli olmak gerekebilir. Güvenlik ihtiyacınız yoğundur ve maddi manevi kendinizi güçlü hissetmek isteğiniz yükselebilir. Bazı harcamalar yapmak durumunda kalsanız bile benim önerim dikkatli olmanızdır. Tabii boşluktaki Ay etkisi altında risk korkusu veya değişim mevzularında tam olarak kendinizi güvende hissetmeniz zordur. Lakin bütün bunlar bu günlük enerjiler altında, ön planda olabilir. Nitekim saat 09:44 civarında Ay Yengeç burcuna girdiğinde hem yakınlarınızla, hem de gündelik işlerinizle alakalı mevzularda hassasiyet biraz daha artabilir.
Duyarlılığınız yüksektir. Olaylara duygusal yaklaşabilirsiniz. Her konuda en güzeli en doğruyu ve düzgünü yapmaktan yanasınızdır. Ancak bu stres yaratabilir. Benim tavsiyem, zamanınızı iyi bir şekilde planlayarak ilerlemenizdir. Böylece huzurlu bir şekilde her işin altından kalkabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şey için hemen karar vermek uygulamak zorunda değilsiniz. Önce şöyle bir dinlenin, yapabileceklerinizi planlayın, akşam saatlerinde ise size kendinizi huzurlu hissettiren kim varsa bu anneniz, arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz, dostunuz veya neşeli bir komşunuz olabilir, onlarla bir araya gelmeye çalışın.