• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mısraaa'yla Yaşama Dair Bir Avuç Samimiyet,Bir Avuç Sevgi,Bir Avuç Dostluk..

Tabi yarın sana tatil pokacım angel ve banada yine iş başı ,neyse bende size pazartesi nöbet iznimi kullanıyorken hava atarım.zemuszemus

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar olsun herkese..

Mısracım çok geçmiş olsun. ınşallah 2. kutu hapla geçer canım...

ıyisiniz değil mi kızlar? Ben çıkacağım şimdi. Sizlere bir merhaba diyeyim dedim.

butterfly ım nasılsın bugün hoşgeldinnnnnnnn opuyorumnanaktan

nereyeeee canımmm

Pokacım sağol iyiyim hayatım. Canım eşimle bir anlaşma imzaladık. Daha doğrusu ben istedim. Fazla girmeyeceğim buraya son olanlardan dolayı...

ALINTIDIR.
KOÇ
Sevgili Koçlar, Ay gezegeninin 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olması dolayısıyla öğrenciler dersleriyle, çalışanlar patronlarıyla, evde oturanlar ailevi konularda, yoğun bir koşuşturma içinde birilerine laf anlatmak, kendilerini ifade etmek durumunda kalabilirler. Bazı işler umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bütün bunlar öyle büyük bir probleme yol açmaz. Sadece güne düşük bir enerjiyle başlamanız anlamındadır. Bu ve buna benzer durumlarda eksikleri gözden geçirmeniz sabahın erken saatlerinde halledilecek işler açısından iyi olabilir. Saat 09:44 itibariyle Ay gezegeni Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında, hassasiyetiniz yükselebilir.

Söylenen bir ufak sözden, hareketten veya tavırdan alınmanız, tepki göstermeniz mümkündür. Duyarlı olduğunuz konularda özellikle birlikte çalıştığınız veya yaşadığınız insanlar farkında olmadan bam telinize dokunabilirler. Bu saatlerde güven ihtiyacınız yüksektir. Kaybetmek, yenilmek, ayrılmak sizi rahatsız edebilir. Benim tavsiyem eğer kabul ederseniz, böyle durumlarda kesinlikle kendi isteklerinizden vazgeçmeden hoşgörülü düşünmeye çalışmanızdır. Çünkü tam tersi bir durum gün boyu stres yaşamanız anlamına gelir.

BOĞA
Sevgili Boğalar, ıkizler burcunun son derecelerinde ilerleyen Ay, 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacağından eğitim hayatınızla alakalı ihtiyaçlarınız için hızlı bir şekilde maddi ve manevi desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Hukuksal sorunlarınızı halletmek için acil bir paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Eşinizle alakalı bir boşanma davası veya nafaka sorunu gündeme gelebilir. Onunla ilgili konuşmanız, kendinizi ifade etmeniz gerekebilir. Ticari faaliyetler için ortaklarınızla bir araya gelerek konuşmanız icap edebilir. Seyahatlerinizle ilgili konularda herhangi bir yere para yatırmanız ve bürokratik işlemlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu ve buna benzer durumlarda temkinlilik ve sabır şarttır. Çünkü hızlı bir şekilde işlerinizi halletmeye çalışırken umulmadık terslikler oluşabilir.

Bütün bunlar epeyce erken saatlerde oluşacağından bazı aksilikler karşında ilerlemeniz mümkün olmayabilir. Bütün bu durumlar karşısında önce soğukkanlı düşünmeye çalışınız. Bu kolay değildir bilirim. Ancak bir deneyelim. Belki de faydasını görebiliriz. Saat 09:44 sonrası Yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, eğitim hayatında olanların için dersleriyle alakalı pürüzlerini halletmelerini, para sorunları olanların belli bir mühlet kazanmalarını sağlayabilir. Kısaca sabahki terslikler sihirli bir el değmiş gibi düzene girebilir. Ancak bir türlü üstesinden gelemediğimiz işlerde hepimizin bazen söylediği gibi, bunda da hayır var demek, rahatlatıcı olabilir.

ıKıZLER
Sevgili ıkizler bugün saat 05:48-09:44 saatlerinde boşluğa girecek Ay etkisi altında, sevgiliniz, eşinizle olan her türlü paylaşımınızda hoşgörülü olmak, pozitif düşünmek işe yarayabilir. Eğer aranızda geceden kalma minik bir sorun güne keyifsiz başlamanıza sebep oluyorsa, dün yarım bıraktığınız işi sabah erken saatte bitirmeniz gerektiği size bildiriliyorsa, durup dururken bir ufak rahatsızlık söz konusu olup bu yüzden planlarınız değişmek zorundaysa lütfen şaşırmayın. Elinizden geleni yapmaya çalışın ancak kendinizi zorlamayın.
Saat 09:44 itibariyle Ay yengeç burcunun ilk derecelerinde ilerlemeye başladığında, ilişkinizle ilgili konularda üzerinde en fazla durduğunuz olgu güven hissidir.

Böyle bir durumda, sorunların nereden kaynaklandığını her iki tarafın da oturup gerçekçi bir şekilde saptaması gerekir. Bazen kıskançlıklar veya agresif hareketler, bir çocuk gibi sevilme ihtiyacınızın karşılanmıyor oluşundandır. Madem ihtiyacınız budur o zaman neden açık ve net ortaya konulmasın ki. Eğer sevdiğiniz kişiyle aranızda problemler oluştuğunda bunun öfkesini içinizde bastırıp boşver diyorsanız ve sonra bir minicik olayda bunların tümünü ortaya koyuyorsanız biliniz ki yanlış yapıyorsunuz. Her şeyi sıcağı sıcağına halletmek, büyümesine engel olur. Ayrıca sorunun daha kısa zamanda çözülmesini sağlar. Benim tavsiyem hem sevdiğiniz kişiyi dinlemeniz hem de düşüncelerinizi, hissettiklerinizi onunla paylaşmanızdır.

Yıldızların yolunuzu aydınlatması dileğimle,

YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, ilişkinizle birebir alakalı konularda kendinizi pek rahat hissetmeyişiniz nedeniyle tepkisel davranmaya açık olabileceğiniz 05:48-09:44 saatleri arasında sakinlik, ılımlılık ve olgun yaklaşımlar son derece önemlidir. Çünkü bu etki altında aslında sizi rahatsız eden en önemli konu, kendi kimliğinizin bu ilişkideki önemi hakkında ikileme düşüyor olmanızdır. Yani ben, kişi olarak onun yaşamında ne ifade ediyorum, önemli miyim yoksa sadece öylesine biri miyim? Bir Yengeç için bunlar çok doğal sorulardır. Yine bu etki altında kendinizi beraberliğiniz adına şöyle bir gözden geçirerek düzeltilmesi gereken yanlarınızı törpüleyerek paylaşımı güçlendirme isteğiniz de yüksektir. Yani ben kendi payıma olanları halledeyim ki aramızda bu sorun oluşturmasın. Yalnız bütün bunları yaparken, karşınızdaki insanda en ufak bir ilerleme veya sizin gibi bir öz eleştiri yoksa boşlukta saatler içinde patlama noktasına gelmeniz mümkündür. Böyle bir durumda benim tavsiyem, önce kendinizi düşünmenizdir. Sizin de sevilme ihtiyacınız var ve siz sürekli olarak alttan almak zorunda değilsiniz. Eğer bazı şeyler umduğunuz gibi gitmiyorsa karşılıklı olarak konuşmaya hakkınız var. Siz bir ilişkide sürekli özveri gösterecekseniz, o zaman buna beraberlik demenin bir anlamı olabilir mi?

Saat 09:44 itibariyle Ay gezegeninin burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla moral duygunuz yerine gelir. Kendinize duyduğunuz güven yükselir. En azından sizi üzen, rahatsız eden konuları açıkça konuşmanız mümkündür. Benim tavsiyem günün bu saati itibariyle problemleri kafanızın içinde büyütmek yerine bunları direkt olarak söyleyerek karşınızdaki kişinin toparlanmasını sağlamaktır. Eğer sizi seviyorsa biliniz ki bu uyarıları dikkate alacaktır.

ASLAN
Sevgili Aslanlar, saat 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında öyle hassas düşünür ve öyle şeyleri kafanıza takmış bir vaziyette güne başlarsınız ki, bu doğaldır ki yorgunluğa, strese açık davetiyedir. Oysaki böyle başlanan bir gün, her şeyin gözünüzde devleşmesi demektir. Söz gelimi, iş yerinizde beraber çalıştığınız biri her zamanki gibi sizi kıskançlıkla süzebilir. Patronunuz ekstradan bir şeyler isteyebilir. Kurallar yüzünden özgürlüğünüz kısıtlanabilir. Bindiğiniz servis aracı arızalanabilir, hatta her sabah gülümseyen bakkalınız size surat asabilir. Sevdiğiniz kişi sabah sabah tuhaf bir mesaj çekebilir. Saçınızı toplarsınız olmaz, açarsınız güzel durmaz ve giydiğiniz gömlek üzerinize oturmaz. Bunlar her zaman olabilecek şeylerdir. Ancak sabah erken saatlerde hem de bu kadar kısacık süre devam edecek boşluk etkisi yetmiyor gibi, bir de her şeyi kafaya takarak güne başlarsanız olacağı budur.

Aslında hepimizin gülümseyerek güne adım atmamız lazım. Fakat yapamıyoruz, yapmaya da çalışmıyoruz. Hayat zaten zor, biz iyice zorlaştırıyoruz. Boşluk saatleri madem bugün bu denli erkene denk geldi. Bizler de inadına hayatın güzelliklerini önde, sıkıntılarını geride tutarak güzel bir güne merhaba diyelim. Böylece Saat 09:44 itibariyle yengeç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, gezegeninin hassasiyet dolu etkisini güçlü karşılayalım. Neden böyle yapmak durumundayız. Çünkü bu saat itibariyle, eskiyle alakalı bazı konuların kafanızın içini kurcalaması, iş gücü verimliliğinizi düşürücü bir etki yaratabilir. Bitmemiş işlerle uğraşmanız gerekebilir, kendinizi güvende hissetmeniz zorlaşabilir. Bütün bunlarla başedebilmek için yukarıdaki tavsiyem işinize yarayabilir. Ben bunu bireysel olarak deniyorum ve çoğu zaman faydasını görüyorum. Tabi karar sizin.

BAŞAK
Sevgili Başaklar, aşk hayatınızı yakından ilgilendiren konularda kendinizi güvende hissetmenin önemli olduğu güne, saat 05:48-09:44 saatleri arasında Ay gezegeninin boşluk etkisi altında başlamaktasınız. Benim bugün için size önerim, olayları her iki boyutuyla ele alırken kendi içinizde çelişkiye düşmeden değerlendirmenizdir. Çünkü sizler oldukça detaylı düşünen, mükemmeli isteyen kişilersiniz. Bunda da haklısınız. Herkese elinden geldiğince hizmet etmeye çalışan Başaklar, iş kendilerine geldiğinde karşıt burcu Balıklar gibi kurban durumuna düşerler. Birileri ekmeğin kaymağını yerken, o ekmeği sağlayan Başakları kimse düşünmez. Çalışma hayatının bir numaralı işçi arıları olan sizler lütfen kendinize dikkat ediniz. Bu kadar çok çalışmanın sağlığınız açısından ne kadar zorlayıcı olduğunu biliniz.

Bugünkü etkiler altında ise, n duygusal ve ruhsal anlamda en başta güvenliğinizi merkez almanız yararlıdır. Ayrıca duygusal konularda huzurlu, mutlu ve ileriye dönük düşündüğünüzde eğer kendinizi rahat hissetmiyorsanız lütfen bundan sonra uygun seçimlerde bulununuz. Alışkanlıkların esiri olmadan hakikatlerden yola çıkarak karar vermek en doğrusudur. Ne fazla mükemmeli aramakla zaman kaybedin ne de sizin sevginize layık olmayan birini düzeltmek için uğraşın. Saat 09:44 itibariyle Ay yengeç burcunda ilerlemeye başladığında yukarıdaki durumları ciddiyet içinde ele aldıysanız yakınızda bulunan herkese karşı kendinizi daha güçlü ve emin bir şekilde ifade edebilirsiniz.

TERAZı
Sevgili Teraziler, 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacak Ay etkisi altında iletişim, haberleşme, çevrenizle alakalı işlerde bazı aksamalar meydana gelebilir. Öğrenim hayatında iseniz derslerinizle ilgili, iş hayatınızda iseniz haberleşme, evde iseniz düzenlemelerde bulunmakta zorlanabilirsiniz. Fakat bunların tümü geçicidir, sakin olmak ve olabilecek aksamalara karşı önlem almak gerekebilir. Bu saat dilimi içinde özellikle ticari konularda, yazılı belgelerle ilgili, kontratlar, nakliye gibi konularda tedbirli olmak gerekebilir. Bilgi toplama ve bilgiyi yayma konusunda gecikmeler oluşabilir. Özellikle çocukları buluğ çağı olanlar aileler için okulla ilgili sorunlar oluşabilir.

Mantıklı bir şekilde konuşmaya çalışmak en doğrusudur. Trafikte yaşanabilecek zorluklara karşı tedbirli olmak faydalıdır.Saat 09:44 itibariyle, psikolojik açıdan hassas veya kimi zaman gerilimli tavırlar göstermenizin nedeni, duygusal yoğunluğunuzdur. Endişeleriniz eğer aileniz veya eviniz sınırları içinde giderilmiyorsa, aranızda görünmez duvarlar varsa doğal olarak işiniz zor demektir. Bu durumda olanlar için tavsiyem, sorunlarınıza rağmen inadına gülümsemektir. Sizi rahat ettiren, pozitif enerji sunan kişilerle kısa bile olsa telefonlaşmak, okulda iseniz rehber öğretmenlerinizle görüşmek, akşam saatlerinde ise, dinlendirici aktivitelerde bulunmak faydalıdır. Madem bugün hassasız ona göre günümüzü düzenlememiz en doğrusudur.

AKREP
Sevgili Akrepler bugün duygularımızla birebir alakalı Ay gezegeni saat 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacağından sabah saatleri mali konularda özellikle dikkatli olmak gerekebilir. Güvenlik ihtiyacınız yoğundur ve maddi manevi kendinizi güçlü hissetmek isteğiniz yükselebilir. Bazı harcamalar yapmak durumunda kalsanız bile benim önerim dikkatli olmanızdır. Tabii boşluktaki Ay etkisi altında risk korkusu veya değişim mevzularında tam olarak kendinizi güvende hissetmeniz zordur. Lakin bütün bunlar bu günlük enerjiler altında, ön planda olabilir. Nitekim saat 09:44 civarında Ay Yengeç burcuna girdiğinde hem yakınlarınızla, hem de gündelik işlerinizle alakalı mevzularda hassasiyet biraz daha artabilir.

Duyarlılığınız yüksektir. Olaylara duygusal yaklaşabilirsiniz. Her konuda en güzeli en doğruyu ve düzgünü yapmaktan yanasınızdır. Ancak bu stres yaratabilir. Benim tavsiyem, zamanınızı iyi bir şekilde planlayarak ilerlemenizdir. Böylece huzurlu bir şekilde her işin altından kalkabilirsiniz. Ayrıca hiçbir şey için hemen karar vermek uygulamak zorunda değilsiniz. Önce şöyle bir dinlenin, yapabileceklerinizi planlayın, akşam saatlerinde ise size kendinizi huzurlu hissettiren kim varsa bu anneniz, arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz, dostunuz veya neşeli bir komşunuz olabilir, onlarla bir araya gelmeye çalışın.

jasmincim nasıl bir anlaşma bu ? eşin biliyormuki olayları ?

ya biz seni özleriz amaaa :(((

YAY
Sevgili Yaylar, Ay gezegeni saat 05:48-09:44 saatleri arasında boşlukta olacağından, parasal konular nedeniyle, güne rahat ve özgüvenli bir şekilde adım atmakta zorlanabilirsiniz. Bilinçli olarak kontrolünüz dışı gelişmeler karşısında sakin ve mantıklı bir şekilde hareket etmeniz gerekebilir. Çevrenizde bulunan insanlarla iletişimsel olarak ayrılıklar meydana gelebilir. Özellikle maddi konularda tam olarak kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz. Bütün bunlar boşluktaki Ay etkisi altında gayet doğaldır. Burada yapmanız gereken her zamanki gibi akıllı stratejiler uygulamak, sinirliyseniz bunu dışarıya aksettirmemek, karşınızdaki insan sizi rahatsız ediyorsa ona gülümseyebilmek, keyifsizseniz inadına sanki çok rahatmışsınız gibi tavırlar içine girerek bir tür oyun oynamak. Parasal işleri de öğleden sonra halledecek şekilde program yapmak.

Saat 09:44 itibariyle Ay gezegeni Yengeç burcuna girdiği saatlerde sizin için maddi konularda duyarlılık biraz daha fazlalaşabilir. Endişeler taşıyor olabilirsiniz. Sanki istediğiniz gibi işlerinizi düzene koyamayacakmışsınız gibi gelebilir. Tepkileriniz daha yavaş ve belirsizdir. Fakat bu saatlerde aileniz, anneniz veya eşiniz, sevdiğiniz kişi size gereken desteği, ilgiyi ve sevgiyi gösterebilir. Aslında her ne kadar deli dolu biri olsanız da sizin de isteğiniz bu doğrultudadır. Bir çocuk gibi şımartılmak, her yaptığınızın onaylanmasını beklemek, değer verdiğiniz insanların size el bebek gül bebek muamelesi yapmaları hoşunuza gidebilir. En azından bugünkü stresinizi sevdiklerinizle gidermek keyifli bir gün geçirmenizi sağlayabilir. O nedenle sabahki gerginlikleri kafanıza fazla takmayınız. Rahat olunuz, o içinizdeki çocuğu hep ön planda tutunuz.

OĞLAK
Sevgili Oğlaklar saat 05:48-09:44 arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, arzuladığınız gibi bir ortamda çalışamıyor olmanın keyifsizliği içinde güne adım atabilirsiniz. Bazılarınız için bu okula gitmek zorunluluğu, bazılarınız için işin sıkıcı tarafı, kimileriniz için görüşmek zorunda olduğunuz insanlar veya genel olarak yapılacak işler dolayısıyla hissedilebilir. Gayet normaldir, bildiğiniz gibi ay boşlukta olduğunda insan kendini böyle ürkek, çaresiz, güvensizmiş gibi hisseder ya, işte bu da öyle bir durumdur. Fakat birkaç saatlik bir haldir ve kolayca üstesinden gelinebilir. Sakin olmak en doğru harekettir. Saat 09:44 den itibaren Ay gezegeni Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında sizin için yakınlık ihtiyacı daha da yükselir.

Bilmem hiç dikkat ettiniz mi, Oğlak burcunun astrolojik işaretinde balık kuyruklu bir keçi vardır. Bu Oğlak insanlarının aslında son derece hassas kişiler olduklarının göstergesidir. Fakat bu yönlerini belli ettiklerinde, insanların onları güçsüz bulacaklarını düşünürler. Bu yüzden onların sert görünümlerine aldırmayın. Son derece yufka yüreklidirler. ışte bugünkü Ay pozisyonunda bu yanınızın ön planda olduğunu, ne kadar uğraşsanız da içsel yönden duyarlı tepkiler vermeye müsait olduğunuzu biliniz. Benim Oğlaklara tavsiyem, ne zaman kendinizi kötü hissetseniz, sevdiklerinizle derdinizi lütfen paylaşınız. Bunu yapmak güçsüzlük demek değildir. Üst üste gelen fırtınalar kıyıları aşındırsa da, toprak güçlüdür karşı durabilir. Onun için hiç tedirgin olmayın ancak yeri geldiğinde yüreğinizdekileri başka insanlarla paylaşmayı unutmayın. Eminim sizi içtenlikle dinleyeceklerdir.

KOVA
Sevgili Kovalar, Ay gezegeninin 05:48-09:44 saatleri arasındaki boşlukta olacağını bildirerek yorumunuza başlıyorum. Genelde bu etki altında, ani kararlar vermemek gerekir. Çünkü bu zaman diliminde sorunları çözmek, çözümsüzlükle eş değer gibidir. Özellikle herkesten gizlediğiniz duygusal sıkıntılarınız veya düzeltmenin mümkün olmadığı durumlar, güne keyifsiz başlamanıza neden olabilir. Böyle durumlarda, her zaman izlediğiniz yöntem yerine farklı bir yol izlemeniz faydalı olabilir. Belki yolu uzatırsınız ama en azından hedefe yavaş olsa da sağlıklı ulaşabilirsiniz. Benim de tavsiyem budur. Eğer bir şey olmuyorsa, istediğiniz gibi yürümüyorsa, sizi stres altına alıyorsa, kimi zaman rahatsız ediyorsa yapılması gereken bakış açınızı değiştirerek durumları ele almaktır. Çok inatçı birinin esnek düşünmesi veya hızlı hareket eden birinin detayları incelemesi gibi.

Saat 09:44 itibariyle Ay, Yengeç burcuna girdiğinde, sakin bir köşede dinlenmek, olan biteni tekrar düşünmek, öncelikle kendi güvenliğinizi, huzurunuzu, mutluluğunuzu ön plana almak gerekir. Sizi gerginleştiren insanlardan uzak durmak, huzur veren her şeye sıkıca sarılmak, yüreğinizdeki güzelliklerin kıymetini bilen kişilerle bağlantıya geçmek, size kendinizi iyi hissettiren aktivitelerde bulunmak eğer olanağınız varsa, yani çalışmıyorsanız kitap okumak, meditasyon yapmak gayet iyi gelebilir. Kısaca biraz geri planda biraz kendinizle başbaşa kalacak bir boşluk yaratmak enerjinizi toplamanız açısından etkili olabilir.

BALIK
Sevgili Balıklar, saat 05:48-09:44 saatleri arasında boşluğa girecek Ay etkisi altında, organize işlerde, ortak yürütülen projelerde, mesleğinizle alakalı girişimlerde, tanıtım ve reklam hizmetlerinde, sizin öncülüğünüze ihtiyaç duyulan alanlarda işlerinizi yoluna koymakta zorluk çekebilirsiniz. Gecikmeler, aksilikler veya tam olarak arzu ettiğiniz ortamın oluşmaması nedeniyle koşuşturmak zorunda kalmanız mümkündür. Bu saat dilimi içinde eksiklerinizi bir daha gözden geçirmeniz kesinlikle faydalı olabilir. Çünkü bu enerji altında, her şey sizin elinizde değildir. Ekip halinde yapılması gerekmektedir veya başkalarıyla ortak hareket ettiğiniz için, siz ne kadar başarılı olsanız da, grubun içindeki bir kişinin bile işini tam olarak yapmayışı veya yanlışlığı işinizin verimli olarak sunulmasında engel oluşturabilir. Bu durumu, sınıftaki yaramaz bir çocuk yüzünden herkesin ceza almasına benzetebiliriz.

Saat 09:44 itibariyle ise, ideallerinizi ve yapmayı düşündüklerinizi yoluna koymak, önceliklerinize göre günün geri kalanında işlerinizi halletmek kolay olmaya başlayabilir. Bu saat diliminde kendinizden gayet emin ve azimli bir şekilde kendinizi ifade edebilir, olmaz denilen birçok işin gerçekleşmeye başladığını görebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda ise, sizi sarıp sarmalayacak, ilgi ve şefkat hisleriyle sevecek, hem ideallerinize hem de inandıklarınıza saygı duyulacak şekilde davranılmasıdır. Bu dürtülere sahip olmayan bir partneriniz varsa, isteklerinizi ona ifade etmeniz faydalıdır. Bazılarınız ise bu ihtiyacı sevdiği dostlarıyla, ailesiyle karşılamak durumundadır. Size neyi nasıl yapabileceğiniz konusunda akıl veren değil hem sevgisiyle hem mantıklı yaklaşımıyla yol gösteren bir kişinin varlığı, tüm günü olumlu geçirmenizi sağlayabilir.

jasmincim nasıl bir anlaşma bu ? eşin biliyormuki olayları ?

ya biz seni özleriz amaaa :(((

Pokacım eşime anlattım tabii ki.. Çünkü buranın şifresini falan biliyor. Sonradan böyle birşeyi okuyup daha kötü olmak istemezdim açıkcası..Onun için anlattım. Arada gelirim canımopuyorumnanaktan

Günaydınnnnnnnnnnn arkidişler.zemuszemus

Tatlıcım oh ne güzel hasret gideriyorsunuz.

Begümcük tşk.

Angel ım günaydın tatlım.

günaydın balım

hayırlı cumalar canım a.s.

sağol canım
sanada Allah kolyalık versin
zor yani hele ki yeni evliyken bu işlerle uğraşmak
ben yapamazdım şahsen:((

günyadın begümcükkk Allah kolaylık versin canımmmm
mısracım günaydınlarrr çok geçmiş olsun cnm arkadaşım benim tekrardan. bugün nasılsın ?
angel günaydın şekerim. nasılsın ?

ben iyiyim pokacım
sen nasılsın
nasıl gidiyor yeni işine alıştın dimi iyice huzurlusun

Tabi yarın sana tatil pokacım angel ve banada yine iş başı ,neyse bende size pazartesi nöbet iznimi kullanıyorken hava atarım.zemuszemus

bana o da yok :gitme::sinifsinif:

Mısracım çok geçmiş olsun. İnşallah 2. kutu hapla geçer canım...

İyisiniz değil mi kızlar? Ben çıkacağım şimdi. Sizlere bir merhaba diyeyim dedim.

günaydın canım

Sen evlenmeden önce böyle içiçe yaşayacağınızı biliyor muydun cnm?

tabiki bilmiordum ayrı eve çıkmıştım ben güya
günyadın begümcükkk Allah kolaylık versin canımmmm
mısracım günaydınlarrr çok geçmiş olsun cnm arkadaşım benim tekrardan. bugün nasılsın ?
angel günaydın şekerim. nasılsın ?
sağol canım. günaydınn a.s.

Mısracım çok geçmiş olsun. İnşallah 2. kutu hapla geçer canım...

İyisiniz değil mi kızlar? Ben çıkacağım şimdi. Sizlere bir merhaba diyeyim dedim.

nereye canım yaa
Pokacım sağol iyiyim hayatım. Canım eşimle bir anlaşma imzaladık. Daha doğrusu ben istedim. Fazla girmeyeceğim buraya son olanlardan dolayı...

yaa ama yaa :sinifsinif:

günaydın kızlar ben geldim hayırlı cumalar hepinize nasılsınız???

[ı]Çok saol angel ım ıyım bende..
Evet evet alıŞtım. YoĞun ama huzurum daha cok yerınde
gerÇe her yerde olduĞu gıbı burada da
gıcıklar var ama.. Onlar benı pek baĞlamıyor :)[/ı]

[ı]hoŞ geldın mutlucum ben ıyım kendı adıma seN nasılsın cnm ?[/ı]

sağol speedy iyi olmaya çalışıyorum cnm sen nasılsın

Bende iyiyim canım işteyim yine her zamanki gibi,
Facebook engellenmiş sinir oldum

Biraz işlerim vardı kızlar dönemedim.
Mutlucum hoşgeldin şekerim ,herşey yolundadır umarım.

evet kimseler yok mutlucum.
spedy meraba. bizim burda daha face nin
ilk zamanlarından beri yasaklı :)
mısracım kolay gelsin cnmmm

Back